הגמל המ
ף

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifבקצב הזה נגיע לפנדלים..

ראית את ההחמצה של הולנד הרגע?!

e t a

New member
../images/Emo118.gifמהמקרים שהתוצאה ידועה מראש ../images/Emo6.gif

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifנו כן, אבל בוא תגיד שלא חששת אחרי הגול

של אורוגוואי בהארכה.. בכל מקרה, נצחון מוצדק וצפוי לגמרי והולך להיות חתיכת גמר

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאווווווווו קבל ביטול!

איזה שעררר!! XD

DeathK

New member
../images/Emo59.gif היו שערים יפים

רציתי הארכה כי המשחק נהייה מעניין בסוף חח עלק השופט נתן 5 דקות במקום 3 דקות תוספת זמן הוא חיכה לגול כלכך.. וגם לא היו רחוקים מלתת.. אני מחכה יותר למשחק של מחר!!
דני רואה איתי את המשחק

e t a

New member
../images/Emo118.gifברור, אני מחכה למשחק הזה כבר המון זמן!

אמור להיות מעניין

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif עברתי תאוריה @^$%&*^$#$^%&3

עברתי תאוריה !! והסיפור המלא : ביום שלישי קמתי לי בבוקר עם כאב ראש מטורף כי כל הלילה כמעט ולא ישנתי אז שתיתי XL XDDDD קיצר אחר כך חברה שלי באה איתי לתחנה המרכזית[ החדשה ] שמעו בחיים לא הייתי שם בחיים לא נסעתי / התקרבתי לשם לא הייתי בסביבה בכלל ואז הגענו ושאלנו איפה עושים תאוריה וכולם אמרו לנו ללכת ישר ושמאלה עכשיו זה קצת מסובך יש שם המון ישר XD ואז ראינו את ידיד שלי שבא לעשות גם אז הלכנו אחריו XD והגענו ואז ישבתי שם בחוץ חצי שעה לקורא מהר ואז נכנסתי והייתה שם אחת ממש מגעילה :S ועשיתי את המבחן ויצאתי לחכות לתשובות והיו לי 6 שגיאות והתעצבנתי בטרוף קיצר החלטי לנסות גם היום אז נרשמתי אתמול להיום ואז היום בבוקר הלכתי לדואר שזה מרחק של 20 ד' כמעט מהבית שלי והלכתי ב8 ואז נזכרתי ששכחתי את הפלאפון אז רציתי ולקחתי אותו אז [ סתמו יש לי משהו עם המילה הזאת XD] חזרתי שוב והיה חם XD קיצר בסוף חברה שלי באה איתי שוב והלך דווקא טוב רוב השאלות היו שאלות שכבר עשיתי אז הלך סבב היו לי 4 טעויות אז עברתי D: איזה צרחות צרחתי שם XD כמעט שברתי לחברה שלי את הגב התחלתי לקפוץ כמו מטורפת XD ואז סתם קנינו אייס קפה וחיכנו לאוטובוס XD ועכשיו חזרתי מעזריאלי עם קרובות משפחה שלי מצרפת והן הלכו עכשיו כאילו הם עם דודה שלהן מצרפת אז הדודה ובעלה באו לקחת אותן לבית שיש להן ברעננה XD היה נחמד דווקא חוץ מזה שהן הזמינו איזה 500 סרטים בויאודי XD וחוץ מזה שהיה צריך להכין להן אוכל וכאלה XD אהה ו! אני מדברת עם מבטא צרפתי כבר 4 ימים XD ואני יודעת רק כמה מילים [אני חושבת גם עם מבטא צרפתי זה הורג אותי XD ] אבל ! עכשיו יש לי בית משלייייייי [ אח שלי לא נחשב XD ]

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמממממזלללללל טוווווובבבבב../images/Emo70.gif

על הכל חחחחחחחחחחחח.. אני שמחה שהכל הסתדר בסוף ונהנית ועברת ושעבר לך המצברוח מקודם D: ומקנאה על הבית הריק. ארג.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מזל טוב כרמלי ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר לך

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח למרות שאמרתי לך במסנג'ר...

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש ממש גאה בך, מקווה שלמפגש הבאה תוכלי כבר לנהוג

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifמזללל טוב!!!../images/Emo23.gif

כלבה!
היו לי גם 6 טעויות, ראשון אני הולכת שוב.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאעאעאהעההההעאהעאעהאעהאעאה!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינהההההההההההההההההה בא לי לבכות!!!! יואו איזה חבורה של תחתים! מה לעזאזל הם עשו שם?!?!?! מישהו צריך היה לעבור אחד אחד במחצית כבר ולתת לכל אחד מהם שתי סטירות כמו שצריך ולאפס אותם! גאאאאאד אני פשוט לא מאמינה.. אוף. אוףאוףאוףאוףאוףאוףאוף. אני נכנסת לשבוע אבל. אל תפריעו לי. ומי שאומר לי "הגיע להם" מקבל נבוט בראש, ברור?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חבורה של תחתים ../images/Emo6.gif

זהו, אני מתה סופית XDDDDDDDDD ואני כ"כ מסכימה איתך

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifשמעו, ראיתי את הסרט "הטירה הנעה"

Howl's Moving Castle - פעם שלישית היום! פעם ראשונה ראיתי בעברית, ואז שוב ביפנית [פעם ראשונה שאני מצליחה לשבת לראות סרט שלם ביפנית!!] ואז הקלטתי בעברית שוב וראיתי כשקמתי. גאאאאד התאהבתי בהאוול הזה!! כזה סרט מתוק
וראיתי שזה מבוסס על ספר, אז רציתי לשאול אם יש פה מישהו שקרא אותו וממליץ. אם לא.... עזבו. יצאתי טיפשה. בכל מקרה, תראו את הסרט

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif סרט פשוט מדהים ../images/Emo99.gif

לא ידעתי שזה מבוסס על ספר...

למעלה