אהלן
מ מיק101 New member 18/6/11 #56 ../images/Emo20.gifיוליה../images/Emo20.gif לפי ריבוי האייקונים והצבעוניות הרבה אני מבינה שהיה לך אחלה לילה
../images/Emo20.gifיוליה../images/Emo20.gif לפי ריבוי האייקונים והצבעוניות הרבה אני מבינה שהיה לך אחלה לילה
ע עמירו ויוליה New member 18/6/11 #159 ../images/Emo199.gif כל לילה הוא אחלה לילה בשבילי. אני תמיד צבעונית ומאוייקנת
L lotaria Well-known member 18/6/11 #57 אני אוהבת את פרידה הכט. הכרתי אותה עוד לפני ה האח הגדול.אישה ענקית.נשמה טובה. עוזרת לאנשים תומכת עובדת קשה כמו חמור.וכמובן ששמרתי איתה על קשר כשיצאה מהבית.
אני אוהבת את פרידה הכט. הכרתי אותה עוד לפני ה האח הגדול.אישה ענקית.נשמה טובה. עוזרת לאנשים תומכת עובדת קשה כמו חמור.וכמובן ששמרתי איתה על קשר כשיצאה מהבית.
S silkii New member 19/6/11 #188 מסכימה רק לגבי הקטע של החמור כולנו ראינו איזה "נשמה" פרידה הכט.3 וחצי חודשים כמעט סגורים בבית-אי אפשר לשקר את האישיות שלך,האמת יוצאת החוצה!
מסכימה רק לגבי הקטע של החמור כולנו ראינו איזה "נשמה" פרידה הכט.3 וחצי חודשים כמעט סגורים בבית-אי אפשר לשקר את האישיות שלך,האמת יוצאת החוצה!
א אילנה55555 New member 18/6/11 #60 נווווווווווווווו,אין לי זממממממממן. רוצה כבר לראות את הביקור אצל טולדנו. בעיקר לראות את בת השנתיים ובת ה7. אבי כבר לא יכול להמתין.. ואריק צוחק שאולי ביטלו..
נווווווווווווווו,אין לי זממממממממן. רוצה כבר לראות את הביקור אצל טולדנו. בעיקר לראות את בת השנתיים ובת ה7. אבי כבר לא יכול להמתין.. ואריק צוחק שאולי ביטלו..
א אילנה55555 New member 18/6/11 #62 צלמיקו,דיר בלאק אם לא תצלם את תחילת הביקור של אבי טולדנו. האיום מיועד גם לבמאי או מי שזה לא יהיה.
א אילנה55555 New member 18/6/11 #68 עניתי ושלחתי בלי שורת נושא. בטח ראית כבר מה שטולדנו אמר. בת הכמעט 3 הבת הקטנה בת ה7 ליהי/א בתו הבן שלו. ה" ה"-אשתו ה"אדומה"-אחותו מחיפה יש את אחייניתו יש עוד מישהו שהיה גם הפסנתרן שלו ופנה לעסקים ושכחתי.
עניתי ושלחתי בלי שורת נושא. בטח ראית כבר מה שטולדנו אמר. בת הכמעט 3 הבת הקטנה בת ה7 ליהי/א בתו הבן שלו. ה" ה"-אשתו ה"אדומה"-אחותו מחיפה יש את אחייניתו יש עוד מישהו שהיה גם הפסנתרן שלו ופנה לעסקים ושכחתי.
מ מיק101 New member 18/6/11 #71 טנקס יש דברים בגו עקב הביקור הזה, אני נוטה לחשוב שיחסיו עם משפחתו ה"קודמת" לא משהו, בלשון המעטה הלא יש לו ילדים מאשתו הראשונה ובטח גם נכדים, מעניין......
טנקס יש דברים בגו עקב הביקור הזה, אני נוטה לחשוב שיחסיו עם משפחתו ה"קודמת" לא משהו, בלשון המעטה הלא יש לו ילדים מאשתו הראשונה ובטח גם נכדים, מעניין......
י יונתנסקי Well-known member 18/6/11 #82 לביתו הקטנה של אבי קוראים ליאור. לגרושתו קוראים ליאורה. מה יש לך מהשם הזה, מושה ? (במלעיל)
מ מיק101 New member 18/6/11 #76 אשתו קשורה איכשהו לשלמה ארצי אמרה שב-4 ליולי היא בקיסריה (זה מופע של שלמה)
א אילנה55555 New member 18/6/11 #81 לא אמרה דבר. אבי כל הזמן מזכיר אותה בהקשר של שלמה,כנראה היא באמת זמרת ליווי או משו בסגנון.
J juspan New member 18/6/11 #101 איך היא תהיה זמרת ליווי של שלמה כשבעלה אפילו לא מכיר את "אחרי הכל את שיר" (ובטח עוד רבים אחרים)