ינשופי לילה סוגרים שבוע

izmeral1

New member
עד כדי כך שינאה בלב שלך סתיו חודש זה.בושה לך

לו אתי התוכנית היתה רדודה עם כול המזבלות של החירה שלך והצפעות שם חוגגות ואין שימחה לאיד. שכנה לאיד בושה לך ולחברים שלך המבזים את אתי גם אחרי התוכנית. עוד אגיד לך הצבעות שנותרו חוץ מי אורטל.שגם היא מהלוה עכשיו. היו כמה טובות. אתי על כמה סכסוחים. קיבלה אבל מה ממתין על הרוע הוצבועים הרבה מעבר. בושלך בימים נוראים עם מסר הכפשות. עד כדי כך שגרמת לי להגיב לך כך. אתי יצא בראש מורם. ונותרה במקומה עם -שזה לא ראש ליהי הבזיון והחבר" שלה שהוא ביזיון לכול התוכנית כולם יסכימו אתי. חפשי לך על מי לרדתתתתתתת רמה נמוכה הגעת כמה תגובות מלאות בלעג.

סתיו7337

New member
ממה שהצלחתי לקרוא. הלכת רחוק ממה שכתבתי

מאד רחוק. איזו שנאה? כדי שאני אגיע לשנוא מישהו בחיים, זה קודם כל צריך להיות ברמה האישית ואתי, איך להגיד, היא בנאדם מטבריה שאני ממש לא מכירה ושראיתי בטלויזיה, עם כל הכבוד. אפשר לא להסחף?! תודה. אני כן חושבת שלא הגיע לה להשאר שניה בבית הזה ומי שביזה פה את התוכנית היתה אתי. הפה המטונף שלה, הקללות, הסוציומטיות והשיא שהיה שלשום, כששפכה כוס מים על ליז. הבחורה הזאת קיבלה כל כך הרבה הזדמנויות והוכיחה שהיא לא ראויה אפילו לשניה של תשומת לב. היא משתמשת באמא שלה כתירוץ להתנהגות שלה, שזה עוד יותר מבזה אותה ואת המשפחה שלה ומגעיל. היתה בבית עוד בחורה, שאמא שלה חולת סרטן והיא לא פתחה את הפה כמו שאתי פתחה את שלה. לבוא ולדרוש בלי הפסקה הכל וכל הזמן להגיד שמגיע לה (הדייט עם איתן במקום ליהי וקרן, היציאה לקניון במקום אורטל ואיילת, הטלפון הביתה במקום אורטל....ואני בטוחה ששכחתי משהו). בנאדם שצועק ויש לו פה מטונף לא הופך אותו אוטומטית לבנאדם אותנטי וצבעוני. אתי פשוט בנאדם נמוך. בכל רמה. היא לא מכבדת בגרוש אף אחד שלא בא לה טוב. אתי היתה האמ-אמא של הצבועות בבית הזה. היא צעקה, אבל את ה"אמת שלה" (אלק אמת), היא לא אמרה בפנים, אלא בלכלוכים מהצד, שלא ישמעו והיו המווון לכלוכים. היא אימללה כל מי שניסה להתקרב לבן, כי הוא מצא חן בעיניה. מה שעשתה ללירון היתה מגעיל ברמות. אח"כ עשתה את אותו הדבר לליהי, שכביכול היתה חברה שלה. וכל זה, כשבן בכלל לא רצה אותה. את אותו דבר היא עשתה גם ליוני. כשהיא רוצה גבר, אסור לאף אחת להתקרב אליו. היא הופכת להיות רכושנית ברמות מפחידות. בעיני זאת אתי. שנאה? ממש לא. גועל, זה כן.

didush100

New member
אני חולה על ליהיא חולה עליה!!!!!

היא הורסת הבחורה הזאת וללא ספק הפספוס הגדול של הצופים לצערי כזאת מותק שחבל על הזמן

לאורן האפס מאופס יש מוסר כפול. שוכב במיטה עם

אורטל, והעיקר גרם לאיתן דני לבכות. הבעיה של אורן, שהיה מת לקבל בחורה חמה ואוהבת כמו דניאל.

izmeral1

New member
הצחקתה אותי חלף עם הרוח? אורן מאוהב בדניאל.

ובאורטל תמיד ישק. כנ"ל להיא מאוהבת בגב וגב עם קרן. כי קרן יודעת לבעוט בדרים החלשים. וכמובן מותר לצבעוה ליהי למסור את נפשה לשטן בן הביזיון של התוכנית. והזוי שנתנו לנו לראות גם את הבזויים הלאה. זוג המטורלל. ולא אתי הרבה ילכו......כפרות על אתי חזן. אז לא להתבלב מי אוהב ומי זוג. לילה טוב לך או ערב טוב
בכיף ממני צחק קצת. ואם תרצה לשמוע בדיחה מרוקאית ממני על המזל. זה מתאים לליהי בזויה וכיעור שלא נדע.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התכוונת למה שהתכוונתה?../images/Emo6.gif

יהודי31

New member
הלוואי ופיספסנו אותה... אנחנו סובלים לראות

אותה כבר חודשיים.. תארי לך לאיזה מצב היא התדרדרה.. שגם הפסיכולוגית של 24\7 לא רוצה לראות את פניה..

בוףברכה

New member
לא רק זה..בנוסף לזה..איריס..גם העדיפה..לשמור

על זכות השתיקה...כששאלו אותה..מה היא חושבת...על ..הזוגיות והיחסים בין בן..לליהי...(התחמקות רועמת+חיוך
ת'אמת..האיריס..הזאת נראית לי לא אמינה..ואפילו..צבועה.1.אששש.......

izmeral1

New member
קשקש בוף קבלו בדיחה מרוקאת על מזחות ואין ליהי

הכול חתפה לה קרן וגם כפה.הכול בזול..... לבדיחה על ליהי והמזל שלה ..... ליהי בנואשות מחפשת מגדת עתידות. והיא שומעת שמועות שיש אחת גדולה.שהיא תנסה להציל אותה. אבל יש בעיה איך להגיע אליה. היא שוכנת על הר הכי גבוה. אז גם יש עוד קושי לליהי. חחחח רוצים המשך תני לתגובה. ואמשיך אותה איפה שזה נעצר? ערב טוב או לילה טוב. לכם.

talibatata

New member
אם את חולה אז את צריכה ללכת לרופא להגמל

עןוד יומיים זה נגמר, מה תעשי בלי ליהי.

noaxxx

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo3.gif חברים, עוד 68 שעות...

הבזיון הזה מסתיים

למעלה