ינשופי לילה סוגרים שבוע

dindan84

New member
מעריצה אתכם שיש לכם עוד כוח לכתוב../images/Emo140.gif

מחכה לאח 4......רק שלא יביאו לנו עוד פרידה הכט ואבדנו

בוףברכה

New member
יש ..מצב..שהגמר באמת של איתן ודניאל..

ומפמפמים את קרןגב...כקונטרה..ליצור מתח...(..וקרן משחקת..לידיי ההפקה.. שלא תצא.. תצא קרחת מכאן ..ומכאן..ו..משם..

andy181

New member
אם קרן לא מנצחת אני מוכנה להתערב שעונה

הבאה היא תהיה הכוכבת של הפורמט בתור הרווקה.

בוףברכה

New member
..תמשיך..ת'..שושלת..

איתן..מרוקדים..לרווק...גב מהישרדות..לרווק.... קרן..מ.."מצלצלים"...לרווק..ל.. "מי רוצה את קרן"... אפשר..גם.."יד-2...,.

זוכרים ששפרה אמרה שהיא רוצה שהטובים ינצחו,

אני עדיין אופטימית ומקווה שבאמת הטובים ינצחו, ואפילו לא אומר מי הם הטובים, כי אפילו המעריצים של הרעים יודעים את האמת.

ela501

New member
קרן וגב הם הטובים והם יביסו את הצנון והסופגני

סופגניה

Rach31

New member
../images/Emo45.gif מחכה כבר שהצנון יתייבש בגמר!

אני ארגיש כאילו זכיתי במליון שקל אם אני אראה את המנופח, החש עצמו מר' איתן צנון אורבך מקבל סטירת לחי מצלצלת. מקווה שאורטל תיקח, היא באמת היחידה שמגיע לה. על אף שדניאל מעלה בי צמרמורות בגלל אופייה הילדותי, המתנשא והכוחני זה לא יפה לקרוא לה סופגנייה.. היא בחורה יפה ויש בה מתיקות הבעיה שלה היא שהיא חייה חיים שלא איפשרו לה לפתח עומק, ענווה ורבדים נוספים לבד הרובד של "אבאשלי סידר לי עבודה מגניבה ואני עושה מלא כסף וטסה מלאן תלפים וקונה בכיכר המדינה ומתה על בחורים בלונדיניים שהולכים איתי מרחמים כי נשברה לי האצבע ובגלל שהם אוהבים לידם בחורות עילגות שלא יודעות מה זה מונוגמיה וגם לא אכפת להן שהחבר שלהן שכב עם אחרות מתוך אילוצים"

andy181

New member
טוב שאת מזכירה את האח 1- כי שם בסקרים

בובליל הוביל גם בפער ענק על שפרה ובסוף הפסיד. אני מקווה שאותו הדבר יקרה גם פה... בנגיוד לאח 2 ו-3 שם הזוכה היה ברור עוד מהחודש הראשון של התוכנית..

noaxxx

New member
אם כבר הזכרתם את בובליל אז..

זוכרים את סצנת היומהולדת של שפרה? שהוא לא רצה לחגוג איתה? את זה שידרו בזמנו בפרק... אומרים שבגלל הקטע הזה הוא הפסיד את הפרס. אבל האמת היא שהוא כן הרים איתה כוסית לחיים ואיחל לה מזל טוב, אבל את זה שכחו לשדר.... גם הפקת האח לא חפה מעיוותים, כמובן שלא כמו שיש בדור הבא, ובכל זאת...

בטוחה שתהיה הפתעה, לא רוצה לספר כמה סימסתי

וכמה אמשיך לסמס כדי שלא תחשבו שהשתגעתי. בחיים שלי לא נקשרתי והתאהבתי בבבחורה מריאלטי כמו שהתאהבתי בדניאל ואיתן ביחד. נ.ב. - אמא שלי סימסה לדני ואיתן 1,000 ש"ח, והודיעה לי שהיא לא קונה לי מתנה לחג

למעלה