ינשופי לילה סוגרים שבוע

noaxxx

New member
ברור שהם ינצחו...כבר לא אכפת לי../images/Emo6.gif

אם הם היו זוכים על בסיס הצגת האמת המלאה בפרקים, זה סיפור אחד. אבל מאחר והזכיה שלהם תתבסס על עריכה מעוותת... אז שיבושם לכל מי שלקח חלק בתרמית הזו. ועוד נקודה, הרשות השניה ממש טמנה ראשה בחול לכל אורך התכנית הזו. איפה הפיקוח? בכל זאת הקהל מתבקש לסמס. בכל זאת, הם גוף ציבורי ולא יתכן שהם אפילו לא הגיבו לתלונות בנושא הזיופים בהצבעות. מזכירה לכם, שבאח היו מזכירים בכל הצבעה מי המשרד (רו"ח/עו"ד) שמפקח על ההצבעה.

דקל69

New member
איך יתכן שנמאס לך? תראי איזה תמונה מרהיבה

של סלסלת רימונים (ולא כאלה
) במטבח, אפילו זר פרחים מונח לצידו. וכל זה על רקע רצפת המטבח, גורם לי חשק לסמס למקרר הכתום מאחריהם (סתם, אני רעבההההה). לילה טוב, נועה עם ו' ולכולם. הספירה לאחור בעיצומה, עוד 67 שעות וקצת שעות.... ונגמר בשעה טובה
הכי מצחיק שעם כל הדרמות שלהם הם לא מבינים כמה הם הולכים להתנדף מהתודעה בזמן קצר, ואולי עדיף כך בשביל רובם. מימני, מזר הפרחים ומסלסלת הרימונים (וסליחה מכל האביזרים הנלווים ששכחתי)

noaxxx

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חמודה את. כתבת מעולה הערב../images/Emo45.gif

עברתי קצת על השרשורים..במקום להסכים איתך בכל פעם בנפרד, אני אעשה את כאן במרוכז. תענוג לקרוא אותך

meytula

New member
לילה טוב נועה../images/Emo8.gif

זה נראה כאילו זה מידי רחוק חחחחחחחחחח נמאס לי מהם כבר

noaxxx

New member
מיטל.. עוד טיפה... והגענו אל הבאר..../images/Emo6.gif

מאמץ קטן אחרון

Rach31

New member
גם אם ינסו לעשות עונה שנייה ספק אם יוכלו

למצוא איזה אחד או שניים איכותיים שיסכימו להיכנס להפקה שערוץ 10 והעורכים הלא מקצועיים שלה מטפלים בה... זה באמת בזיון... אני מאמינה שבהפקת האח הגדול מתגלגלים מצחוק...

meytula

New member
למה הם מצלמים את בן וליהי שוכבים

נו באמת,אין משהו אחר לצלם.זה ממש מוגזם לשדר את זה

poseidon111

Active member
למה?כי לליהי נשאר עוד תשלום אחד לבן ואז היא

פרעה את החוב.או שאולי זה להיפך.

poseidon111

Active member
שמעת מה אמרו המנחים היום על "האהבה"

הזו?מה שאנו אומרים פה כל הזמן,רק יותר בעדינות.

poseidon111

Active member
דיברו על הסחיטה של בן את ליהי ואת זה שליהי

יודעת את זה,מה שגורם לה לבכות יותר.אה ,כן הם גם צחקו מהפה שלו ושלה ואמרו שהם לא מבינים איך הם מצליחים להתנשק עם הפה של שניהם. היו קטעים.

למעלה