לילה אחרון.......

רינתי77

Active member
לא הייתה העדפה ברורה, רק חשבתי

שעמנואל יקח. אבל אני שמחה מאד שאבי זכה, הוא הוכיח שהוא הטוב ביותר!

adiyon2

New member
השמות לא אומרים לי הרבה

לפחות בישלו אוכל טוב. אני בטוחה שהיה הרבה יותר מעניין ממה שקורה בוילה. השעה 1:20 וכולם ישנים. תיכף יעשו לנו טיול לרימונים ולמקרר.

ela501

New member
מחר קרן תצא עם אהבה ומיליון שקלים איזה כייף!!

thisisme4

New member
דניאל נראית ממש ממש ממורמרת

מישהו יודע למה? איתן בכלל אמר לה לילה טוב לפני שהלך לישון ב-12 בלילה? למה איתן לא איתה? אם היא חולה וקשה לה? חושב רק על עצמו? אני לא מבינה. אני חושבת שהם באמת נפרדים

Balbala33

New member
הם נפרדים מ... מיליון שקלים../images/Emo130.gif

שהיו ביד שלהם לפי מה שהם חשבו (בדיוק כמו שהם חשבו שהשמש זורחת להם מה...) . ולכן דניאל ממורמרת. כל מה שמעניין אותה ואת הצנון שאיתה זה הזכייה. שוכחים שהם כל הזמן אמרו שהם כבר זכו זה בזו... הלוואי שמחר יזכו כל אחד מהמשתתפים - רק לא הם. הם במילא כבר הכינו את התירוצים ללמה הם לא זכו, אז לפחות שהם לא הכינו את התירוצים לחינם
(ושמישהו יסביר לדניאל שאם היא מצוננת ומשתעלת, סיגריה זה לא ממש המתכון להבריא. בטח לא שמחר יש לה שידור חי שהיא צריכה להיראות במיטבה)

thisisme4

New member
למכורים לניקוטין זה ממש לא חשוב

זו מחלה קשה והתמכרות אחת הכי החזקות שקיימות. כשאני חולה מאוד מאוד ויש לי ברונכיט - קשיי נשימה, אני עדיין מעשנת.

Balbala33

New member
חבל לי בשבילך(וגם בשבילה)

חשבתי שלפחות אם יש לה סיבה כמו לרצות להיראות מחר בגמר כמו שצריך ולא סמרטוט חולה, היא תימנע מעישון.

puma141

New member
דניאל כועסת בגלל

שאיתן חתך את הסלרי לרצועות,והיא ביקשה קוביות.היא התעצבנה

24שעות1

New member
אלוש - איך תזכה המלכה אם הזבלים מהפקה

דאגו להעלים אותה ואת גב מהמסך מיום שלישי ועד לרגע זה ממש בזיון של הפקה הבנו כבר שאיתן או באי כוחו הפעילו לחצים כבדים על ההפקה שנשאו פרי

לונדרון

New member
רינתוש, גוררת שוב את הדיון על חוסר העניין

יכול להיות שההפקה ציפתה שניצוצות של רומנטיקה ייצרו את העניין. ובהמשך לטיעון שקדם לכך - מתמודדים לא מעטים נכנסו לאח הגדול בכדי לקדם אג'נדה מאוד מובהקת , אבל במחשבה שניה, הזוכים באח, ככל הזכור לי, לא היו מאנשי האג'נדות. אז אולי, מנקודת מבט של מתמודד שמבקש להגיע לגמר של תוכנית ריאליטי מהסוג שמצולם 24/7, אג'נדה היא לא רלבנטית, ומה שקובע בסופו של דבר זה רק האינטראקציה עם שאר המתמודדים, שמכתיבה את העמדתו או אי העמדתו להדחה והאהדה של הקהל. זה אולי פחות מעניין לצפייה ממושכת ושטחי ונדוש ומשעמם, אבל גם מעין מתכון להישרדות

רינתי77

Active member
הנה מה אני עניתי על זה

נכון שהזוכים לא היו בעחי אג'ינדה דווקא, אבל היו בעלי התנהלות כלשהי שאיפיינה אותם והכתיבה את היחסים עם האנשים האחרים, שלפחות לחלק מהם כן הייתה אג'ינדה. כמו כן, העובדה שהאנשים היו בעלי גילאים שונים, באו מרקעים שונים והיו שונים( לפעמים באופן קיצוני) בדעותיהם, היא כשלעצמה הבטיחה שיהיה אקשן ועניין.

puma141

New member
לונדי, אני נדחפת,סליחה,אבל תרשי לי לשניה:)

אג'נדות בתכנית ריאליטי משולות לסיסמאות.בשתי התכניות בתכלס לדעתי מה שקובע הוא "שיפוט"שלך את הדמות מולך.זה מה שקובע. כי אם תיקחי למשל את קרן-אני לא אוהבת את קרן בגלל זוגיות מוצלחת או לא שלה-אלא בגלל מי ומה שהיא.במקרה של 24/7 זו דרך התמודדות,עם עצמך כמובן-אבל גם בפן הזוגי. במקרה של קרן, יש לה לא הרבה נקודות אצלי מבחינת התמודדות בזוגיות,או איך שהיא רואה זוגיות-אבל זה לא גורע ממנה בעיני.כי אני יודעת שהיא אדם שלמד ומתפתח והיא תבין:) ואולי כבר הבינה. בקיצור-לדעתי הקביעה של הפרט את בחירתו=זהה בשתי התכניות.הדבר היחידי ששונה-זו קרקע ההתמודדות. האינטראקציה החברתית השונה בשתי התכניות. סליחה שהפרעתי:)

למעלה