לילה אחרון.......

KEEK

Member
../images/Emo201.gif

אבל ככה זה תמיד עם התוכניות של ערוץ 10 לא פעם ראשונה בראליטי שלהם שיש תחושה שהם שמים *** על הצופה, ממש ברמת הזלזול, ועושים מה שבא להם. בהישרדות זה מורגש לא מעט - בעונה של דן מנו החליפו שבטים ושינו חוקים כי רצו אותו לסוף ובכל עונה יש תופעה אחרת שמרגישים את הזלזול אח"כ הם מתפלאים שיש לך רק 7 אחוז רייטינג אולי אם הם יתחילו להפיק לקחים, להבין שהאמון של הצופה זה הכי חשוב, זה יתבטא ברייטינג. אני חושב שתוכניות כאלה חייבות מרגלים ברשת תוכנית עם השקעה כספית כל כך גבוהה ורייטינג כל כך נמוך כמו הדור הבא, צריכה מרגל שיבקר בפייסבוק או בפורומים, יראה מה התלונות של הקהל הקבוע, ומשם להתחיל ליישם אבל נראה לי שבערוץ 10 זה לא קיים.

קשקשה9

New member
אבל על זה בדיוק השאלה שלי

אין לכם רייטינג הערוץ כמעט ונסגר הציבור לא מאמין בכם מה הבעיה לעשות חשבון פשוט ,לתקן וליישם?

KEEK

Member
אין לי מושג..

יש תחושה של חובבנות גדולה שם בדור הבא זה הכי מורגש - רצו לתת קונטרה לאח הגדול המציאו פורמט, ובשביל שלא יראו שזה העתק מוחלט, הכניסו סוג של קונספט עם הרווק.. וזה מרגיש ממש חלטורה כאילו מישהו אמר בואו נעלה לאויר, ואז נזרום משם.. כאילו שמו לבנה על לבנה על לבנה ואין בכלל בסיס..

noaxxx

New member
בדיוק, הכל התנהל בנוהל כיבוי שרפות

כאילו אף אחד לא באמת חשב לעומק על הפורמט והשלכותיו, מראש. השאירו הכל ליד המקרה, ומכאן הגיעו כל האלתורים לכל אורך העונה כשהגדול שבהם הוא כמובן הכנסתו של רווק מס' 2, הידוע לשמצה.

KEEK

Member
ידוע לשמצה? אמרה זאת שבחרה בסער ../images/Emo3.gif

סתם סתם
פעם אחרונה שאני מזכיר לך את זה.. לא נורא לכל אחד יש סודות מביכים מהעבר

noaxxx

New member
הכל טוב../images/Emo3.gif עומדת מאחורי הבחירות שלי,

לא הייתי קוראת לזה סוד מביך. ראיתי את העונה היא כמעט ללא הפסקה. לסער היתה בעיה אחת בולטת, שהוא היה סוג של רודף שמלות... ועם זאת, זה לא השתווה לבעיות שהיו למתחרה שלו.

KEEK

Member
מסכים איתך רק על דבר אחד בהודעה

העיקר שאת עומדת מאחורי הבחירות שלך..

noaxxx

New member
תשמע,

ברור שזה יהיה מעצבן, אבל בשורה התחתונה, כולה משחק. אולי בגלל שאני רגילה להפסדים מהאח, אז אני מחושלת
אם היו מראים את המציאות כפי שהיא באמת, והם היו זוכים, זה היה עוד יותר מעצבן/ממרמר, לפחות מבחינתי.

noaxxx

New member
לא בטוח שכדאי לי../images/Emo6.gif

נראה לי שיסקלו אותי באבנים כאן, אבל אין לי בעיה, אני עומדת מאחורי כולם בגאווה...
בעונה הראשונה לא סבלתי את שפרה, אהבתי את עינב והתבאסתי שאבא שלה לא לקח את הפרס. בעונה השניה, הייתי עם סער. לא סבלתי את אלירז, ויסלחו לי כל מי שאהב אותו, לא מבינה על מה עד היום. בעונה השלישית, אהבתי את יגאל ואח"כ את דנה, וכשהם עפו מוקדם מהצפוי, העברתי את תמיכתי לעמיר, שאני רק יכולה לברך על כך שיצא מהבית אחרי העציץ. שמתי אפוד... אני מוכנה

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאל תדאגי אני מאחורייך

על כולם עוד אפשר להבין אבל סער??? סער??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו לא מזכירה את זה יותר

KEEK

Member
../images/Emo12.gif.. איזה אומץ נועה

אני איתך בערך.. עונה ראשונה גם אני הייתי עם בובליל האבא והבת עונה שניה אלירז (נו מה..) ועונה 3 לגמרי דנה
שהיא הודחה אז הייתי עדיין במחנה של הטובים (נופר עמיר..)

noaxxx

New member
מאוד אהבתי את נופר ועמיר יחד, בסוף

על אלירז אין לי מה לומר למעט זה, שלדעתי, עד היום הוא יושב וצוחק לעצמו איך הצליח לעבוד על כ"כ הרבה אנשים. חרטטן מהמעלה הראשונה, וככל שעובר הזמן, רק מתגלה יותר ויותר מיהו באמת. שמחה שקלטתי את זה אז.

בוףברכה

New member
ה-1..בישלה..ה-2..עשתה אפיה...

מה שלא היה בזאת היה בשניה....ימים ששיפרה הייתה חופרת...וימים שבובלילה הייתה...צועקת.. הייתי מבסוט ששיפרה יצאה האחרונה...,..(היציאה הכי
.... נהנתי..מ2....

noaxxx

New member
מעניין... ../images/Emo268.gif

נראה מה יהיה בעונה הבאה... מה יביאו לנו...

KEEK

Member
הדבר הכי טוב שקרה לאח הגדול זה הדור הבא

דווקא הפורמט שהיה אמור לתת להם תחרות, גורם לי להרגיש הערכה מחודשת לאח הגדול. אחרי 3 חודשים של צפיה בדור הבא, כל דבר באח הגדול יתקבל בברכה..

למעלה