שרשור ינשופים

ela501

New member
אלי אתה רציני? לא מתאים לך

אני קצת מחזיקה ממך..גם אם אנו לא מסכימים תמיד יש לך תגובות אינטליגנטיות

poseidon111

Active member
הינשופים זכו הלילה.מה יש להגיד.

גב בטח עכשיו עם החבר שלו דניאל,וקרן שוב בוכה.מסכנה.

דקל69

New member
זה לא מה טענת כנגדה בצהרי היום, אז היה לך

הסבר אחר להענות של קרן לסוג ההתנהגות ולקשר עם גב. אני חושבת שכרגע מה שמעניין אותה זה הזכיה בנצחון ופחות הכסף. ראו את האושר קורן לה מהעיניים בראיון הזכיה, כאילו גם הוכיחה לעולם שהיא יכולה להביא גבר שירצה אותה וגם להיות אהובת הקהל. כל הנאום שלה היה נאום מלכת היופי שלא התאפשר לה בזמנו, עם עיניים בורקות ושפתיים מחייכות ללא הפסקה, גב היה שולי מבחינת הצהרות אהבה היא יותר התרכזה במילים בכך שבחר בה ורצה אותה. בכל אופן אני לא חושבת שהם יבואו בטענות אחד לשני אם מישהו יגיד שלום היום, היתה מטרה משותפת של שניהם והיא היתה העיקרית והראשונה בחשיבותה. כבר אחרי משימת יוון טענתי שגב ידע אותה שקודם הפרס ואח,כ רומנטיקה, ראו שקרן הפסיקה להתעלק על גב, להתחנן למגע, לנסות לחזר אחריו ולהצמד אליו במיטה תוך כדי שהיא לא מפסיקה לגעת בו בדרך שלא משתמעת לשתי פנים, הוא גם התחיל לפזר נשיקות ללא חשש שתתנפל עליו ותדרוש יותר ככה שהיה מוסכם וסגור ביניהם. אם רצתה עוד או לא זה לא נדע אבל הבינה את המשחק ואת הכללים שבהם גב יזרום איתה.

דקל69

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני סימסתי ב- 21 שקלים ואתה עצבני? אף אחד לא הוליך שולל את איש, זה הכל ההפקה. זה כוון מכלתחילה, קרן זכתה בדייט הראשון בתקוה שיהיה קשר ראשוני שיוביל להמשך או יספיק לבנות קשר למספיק זמן, שום דבר לא תלוי בנו. ואני חייבת להתוודות - איזה כיף שלא מראים לי יותר בשעה הזאת את הבריכה, את הפרוצפים של בן, את סלסלת הרימונים, את משחקי הסנוקר המעייפים ואת החפירות של יוני (אם כי יש לי געגועים עזים וכיסופים לבלוטה, לא יודעת איך אמשיך את חיי מבלי לצפות בה). הכל טוב, התוכנית הסתיימה, מי שהיה אמור לנצח קיבל זאת בחסדי ההפקה, החיים ממשיכים וכולם נעלמו לנו מהעיניים. חוץ מזה אני שוקלת להתחיל להתמכר למשהו, אני צריכה טיפים, תתרכז טיפה ותפסיק להתרכז בעצמך

לונדרון

New member
אם כך,

אז אציע לך טעימה קטנה http://www.youtube.com/watch?v=lXDQixh_WG8 בזמן שתצפי בקליפ, קחי בחשבון שהגיבורה שתראי על המסך (בעלת המראה הילדותי התמים), מגלמת בסדרה רוצחת סדרתית
הסדרה הזאת הטריפה את ארגנטינה השנה

adiyon2

New member
קראתי על זה בגוגל לפני כמה דקות

את יודעת אם זה יגיע אלינו. הארגנטינאים עושים את הטלנובלות הכי הזויות.

לונדרון

New member
קראתי שיש עצומה

להקרנה שלה בארץ. אבל, בינתיים, רכשו מארגנטינה רק את el elegido ("הנבחר") שיצא לאקרנים אחריה. חבל, כי הסדרה מאוד חזקה ויוצאת דופן.

adiyon2

New member
עכשיו התפנה הרבה זמן פנוי

אני אוהבת את הארגנטינאיות. לא טובה בשמות, אבל היו המון עם סיפורים מופרכים והזויים. נקווה שכן יביאו אותה בסוף.

לונדרון

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo91.gifדקל

בקרוב אמור להתחיל המרוץ למיליון והשרדות.... לעונה הבאה של האח הגדול עדיין אין תאריך וודאי, אך הפורום של האח גם פעיל. אני מסכימה ומזדהה עם הפרגון ותחושת ההקלה
והמון תודה על התגובות שלך לכל אורך העונה

דקל69

New member
תודה לך, לליב, לסוזי, לקליי הנעלם והנהדר

ולכל אחד שהצלחתי לשרוד את העונה בגללו ובזכותו. תודה לדידי/ריף/פומה ובגלגול הבא משהו נוסף שלימדה אותי שהימורים זה דבר מושחת, חבל שדניאל לא זכתה ואז היא היתה ממששת את איומיה ומעלה את התרחיש של ההפקה המושחתת ואיך היא תכננה לתת לצנון ולמסיטה להימורים את הפרס. המרוץ למליון היא תוכנית ענקית, אנרגטית, סוחפת אך לא חפה ממניפולציות ויאנטרסים גם היא, לפחות שם אין SMS. האח הגדול - עולם, של אנשים, של סיפורים, של עולמות, של מצבים, ריגושים, התמודדויות, השרדות - מהנה, תחרותית, השגית, חושפת צדדים שלא תמיד נדרשים להציג ביום יום. היה כייף להיות חלק מהפורום, למרות שלא צפיתי והצטרפתי מההתחלה, באמת פורום איכותי, מעניין, ומשעשע. בקרוב אני מניחה שהרוב יחזרו לפורום האח, אלא אם כן מישהו יעשה ריאליטי נוסף כשקרן וגב יתחתנו

שאפולי

New member
יתחתנו../images/Emo6.gif

זיבי. תודה לך|חיבוק |ננסה לשרוד פה עוד קצת כמו קומונה עד שכולם יעזבו ונכבה את האור ....

למעלה