שרשור ינשופים

andy181

New member
בואי נגיד שהפרקים עוד עשו חסד עם קרן, אם היית

רואה את הערוץ הפתוח בתקופה ההיא לא הייתה יכולה לעלות על דעתך שבחורה כזו יכולה לזכות, ושעוד יעודד ויכוונו לזכייה כזו. את צודקת בנוגע לכל מה שכתבת. אני מקווה שאיתן ודניאל יבינו שהם באמת לא אשמים בכך שלא ניצחו, שבעצם לא היה שום סיכוי לנצח מרגע שגב נכנס.

דקל69

New member
התכוונת שמרגע שקרן נכנסה ומרגע שאיתן בחר

ולדעת ההפקה הרס להם את הפורמט. הכניסה של גב בהחלט הביאה אותם לחשוב שזו הנוסחא המנצחת, שכך יעלו את הרייטינג והענין ובכך יפצו שני מפסידי עבר ויעניקו להם פרס. לאיתן ודניאל לא היה סיכוי, אפילו אם קרן וגב לא היו חוברים ההפקה היתה מחברת ביניהם. כתבתי כבר בעבר לאחר קיראה בפורום על ההתנהגות הראשונה של קרן שאם הייתי רואה רק את הפרקים הערוכים סביר להניח שהייתי מסמפטת אותה וכבחורה לבטח הייתי רואה את מצב העניינים דרך הראיה שלה. כסף לא הכי חשוב בחיים, אני חושבת שאיתן ודניאל הרוויחו הרבה יותר מזה, גם אם הקשר לא ימשיך הם הרוויחו כ,כ הרבה הערכה וסביר להניח שבהמשך יתגאן בעצמם שנהגו ביושר ולא נסחפו אחר העניינים והמניפולציות, להיות שלם עם עצמך ודרכך זה הנצחון והסיפוק הגדול ביותר שיש, לא הרבה אנשים מסוגלים לו. אני בטוחה שלמרות שאיתן אמר שהוא לא מצטער ולא היה נוהג אחרת איפה שהוא הוא מהרהר אם לא טעה והיה נמהר מדי להחליט ולהרוס את תוכניות ההפקה.

goodpink

New member
מפסידים? לא ידעתי שהייתי בגמר או שהייתה לי

פייבורטית בגמר או שסימסתי כסף כל כשהו למי מהמתמודדות בגמר . NEWS FLASH ותלמידי את המילים אמת וצדק דברים שאין לך מושג מהם. ושוב יש לך משהו מעניין להגיד היי אפילו חכם משהו חוץ מסיסמאות? לא יודעת מה אני בכלל מדברת עם סיסמאות מהלכות זה מה שהיו התומכים של הרוע

אבישג55

New member
אמת,תרוצים של מפסידים

אני משמחה עבור קרן וגב שזכו.מרגע שראיתי את קרן על המסך,היא הרשימה אותי במראה ,בחכמה,באצילות וגם בטעויות שלה שהראו כמה היא אנושית.דניאל התנפלה על איתן מרגע ראשון,סימנה אותו ולא איפשרה לאף אחת אפילו לחשוב בכיוון שלו,קרן שראתה בו דמות ראויה לאהבה{בהתחלה} ניסתה לחזר אחריו בדרך שלה ,אבל טעתה,מה לעשות וכמו שאמרה גב שימש בהתחלה מפלט למכאובי הלב והפגיעה.היא מצאה אצלו אוזן קשבת בדיוק כמו שהוא אצלה.בעיני היא אצילית ,חכמה ואנושית,ילדה מבית טוב .ובהצלחה לשניהם .שנה טובה לכולם ותפרגנו.

goodpink

New member
מציאות מדומה חחחח אומרת הכל המילים אצילית יפה

אנושית ילדה מבית טוב על רוע מהלך כמו קרן. בחורה מבית טוב לא שוכבת עם גבר מול המדינה ובהחלט לא עושה זאת כדי לישר קו עם בחורה אחרת בחורה מבית טוב לא מתעללת בבחורות אחרות שלא עשו לה כלום בנקודות הכי רגישות שלהן היי בן אדם לא עושה את זה כל מה שצריך להיות זה בן אדם. אצילות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש ביקורת את התנהלות של דניאל בתחילה עם איתן וקרן מה עשתה לקחה את המודוס אופרנדי של דניאל וישמה אותה ביתר שאת על גב נגיד צבועה זה רק מעט מניתן להגיג עליה אותם דברים שביקרה את דניאל עשתה עם גב ויותר גרוע חכמה? לא מניפולטיבית אולי אחת שקיבלה הנחיות מההפקה על כל צעד ושעל שלה אחת חכמה לא היתה מתחברת עם אתי אחת חכמה היתה יודעת דברים לבד מבלי עזרה והכוונה של ההפקה.. לא להאמין שאפילו במשהו כמו ציירים אמפריוניסטים משהו שלכאורה למדה בתיכון הייתה צריכה את העזרה של ההפקה כדי להרשים את גב. ויפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראינו מה היא עשתה עם התואר נערת ישראל שהוא גם כנראה קנוי. דומה לגבר כתפיים של גבר לא יפה בפרצוף והרגליים במיוחד ברך ימין עקומה פונה פנימה. אבל יותר מכל היא מכוערת פנימה לא בן אדם רוע.

בוףברכה

New member
כנראה.נכנסנ.ל..../images/Emo106.gif|==ןוןוןוןוןוןוןוןן>----

^ ^
תקופת...... ניצחון הגמולים....

דקל69

New member
בופי, מה עשית לשרשור הקודם שהוא

התכווץ לי ואני לא רואה תגובות? יענו עכשיו אתה אומר לי שאני אתחיל להשתמש, יגמל, יילך לראליטי ואז יזכה בצליון. איך לא חשבתי על זה קודם. יאללא טיפים (וממי אם לא ממך), ממה מתחילים? לקנות מלבורו, קנט, או טבק? אבל תלך על הזול, כי אחרי הערב אני במינוס של 21 שקלים.

בוףברכה

New member
../images/Emo120.gifNEXT....בתקופת..מחסור...

השימוש..לבד..לא יעזור לך...חייב..ש... המישפחה תיפגע.. שיהיה אותנטי.. מה עם...לשלב??..גם שימוש..וגם...Zנות??..ו..שיקום מלא??.. הצו'פר..הוא..
תעודת הדרכה...

דקל69

New member
תודה על ההדרכה ההקצרה, מיד קופצת

לקיוסק הסמוך בכדי להפסיד עוד 20 (?) שקלים מעבר למה שהפסדתי היום. בקשר למשפחה, יש לי כבר שלל ספורים איך החיות נפגעו מההתמכרות, על ההזנחה, על חוסר הטיפול, על ההרעבה, ההתעללות, הקריזות, על כך שנאלצו להסתתר ברגעי הזעם וההתפרצות בכל פעם שנכנסתי לקריז ועל כך שהגיעו שרותי הרווחה ולקחו אותם מבית חם ודואג לאיזה אפסון או נזרקו לרחובות. לזנות כבר ירדתי כשצפיתי בעונה הזוועתית של הדור הבא, אין יותר לאן לרדת מזה, קטן למכור את הגוף, כבר מכרתי את הנשמה בצפיה וקניתי כל בלוף של ההפקה שמכרה לי, אפילו ביקשתי (עד היום) עוד, וסימסתי
אני, דקל 69, פגועת הצפיה בדור הבא 24/7 לדורותיו מבקשת מכולם לזכור את כל עוונותי ולהניק לי פרס בתוכנית הבאה שתהיה, אבל מילת המפתח - נגמלתי ושיניתי את דרכיי, נא לקחת את זה בחשבון. ובופי, הטיפ היה בחינם אני מקווה שהענין ברור לך, אין חלוקת רווחים, אפשר שאתה תתמכר ואני יגמל זאת החלוקה היחידה שתתאפשר.

דקל69

New member
זה לא מספיק, אתה חייב גם לדרבן את כל השאר,

אולי נצליח לאסוף מכולכם איזה בן גוריון, ככה להתחלה
עונה שלמה אני מתברברת פה, הייתם צריכים להודיע שזאת הדרך היחידה להוציא אמפתיה
חחח, אתה אם תראה אותנו זרוקים בחרובות אפילו לא יגרום לך לסמס, בסוף נראה לי שאני טובת הלב היחידה ואהיה היחידה שאסמס לעצמי

KEEK

Member
../images/Emo12.gif

שקלתי לסמס
אבל היתה פה מישהי שבמשך שבועיים כתבה לכולם ושיכנעה לא לסמס, ולא לבזבז כסף על ההפקה הזאת מוכרת לך??? אבל רק בשביל שתרגישי טוב.. באח הגדול אני אחזיר לך..

דקל69

New member
צרת רבים חצי נחמה, האמת שהכל כ,כ מכור

וגלוי לעיניים שאפילו אין תחושת מרמור או החמצה. אף אחד לא לקח בשיקול בהצבעות את העניין הכסף או הזוגיות העתידית אלא רק קצת צדק ויושרה, בועיקר שקיפות שמגיעה לצופים. את לא יכולה להרגיש כמוני, יש לך את דניאלי המהממת, ששווה הכלללללללל וראויה להכל
אני נשארתי עם ג'וני הזקן וחתולה מפונקת, חחח, ניסית להתחרות איתי ושיצביעו עבורך במקום לי?
שטויות בקטנה, סתם יהיה מעניין לשמוע אם תהיה בחודש הקרוב או בחודשים הקרובים איזה כתבה בקשר לזוגות או מישהו יספר באמת מה קרה שם מהצד שלו בתוכנית ובזכיה.

meytula

New member
קודם כל לפני הכל

את מוזמנת לחתונה של איתן ודניאל,רב חברי הפורום כבר אישרו אז..קדימה
מאמינה שיהיו פה ושם תמונות פפארצ'י של איתן ודניאל ובן וליהי ,פחות של אורן ואורטל וגב וקרן כי הם לדעתי יסגרו מהר את הבסטה. שנית כל ניסיתי,אבל לא הלך
שוב אני מקום שני
איזה עולם אכזר
מה חטאתי
והעיקר שהעיקר שיש לי את דניאלי
בזה את עוד יותר צודקת,יותר מבדרך כלל
גם תורך יגיע לחוות את האושר הזה,כל דבר בעיתו.. אני כבר רואה את גב מדגמן נעליים,אחרי שיבעט בקרן זה ילך חזק בשוק

בוףברכה

New member
אני אדאג..לזה..שההפקה....

תכניס..אותי..באמצע..העונה... לתמוך..בך.. שלא...יעשו עלייך...ליהום.. חיות..
...חיות זה גם...אמפתי... .. מה..עם..
..הרוס..ו
...דליפות..ו..
..ו.רעב.
.. תקנחי עם..
.לב שבור.... אני..ה
..שנכנס..לאחות..לך..אותו...(עם דבקאפוקסי
בכיס..
נעקוץ אותך..בחצי.. ..

דקל69

New member
אין, אתה חיימי שלי, אין כמוך, אתה כמו אחותי

גרניט ואחי בזלת, תמיד אתה יודע להוציא אותי מהדאונט, יה ז'רלול אחד. שלחתי מייל ורשמתי אותנו לעונה הבאה של 24/7, רק עוד ענין אחד קטן, אתה צריך להתחיל להגמל מה XXססות, אתה חייב להגיע גמול רשמית, אולי תשכיר איזה דירה במגדלי משהו,רגע - זה אומר שאני צריכה להתחיל לעבוד בתור
או שישר להתחיל משלב פתיחת הרגליים
אבל תנאי אחד, בחיים שלך אל תקרא לי מא-מי, או ד-קל, וכשאתה רוקד בבקשה לא להתחבא מאחרי וילונות לא לעשות תנועות מוזרות עם הידיים ובעיקר לא לרדת עלי בגלל שאני לא מכירה את כל ערי הבירה של כל המדינות, פרחה פשוטה אתה יכול לקרוא לי רק אם לא אדע להזכיר 5 ציירים אימפרסטיו-משהו. בתמורה אני מתחייבת לצחקק מכל הערה שלך (בתאכלס אתה קורע ולא אצטרך להתאמץ יותר מדי), להכין לך כל יום את המאכלים האהובים עליך (
ועוד קצת
) ובעיקר לא לגעת לך בכוסות שלך בלו-פט. עשינו דיל? בסוף ייצא לנו 375.000 כל אחד, נקי, ואני מתחייבת רשמית לא לרדוף אחריך בכל רחבי הארץ בשביל להוכיח לעולם שבאמת רצית אותי ולא את המליון, יאללא תארגן שולחן סנוקר, הוילה מחכה לנו.

בוףברכה

New member
יכול לקרוא לך...../images/Emo28.gifקסם?..

(( ))▃▃▃▃▃▃▃▃(( )) ▐ ▐ ▐ ❼❽❾❿ ▐ ▐ ❹❺❻ ▐ ▐ ❷❸ ▐ ▐ ➊ ▐ (( )) (( )) ▐ ☉ ▐ ▐ ▐ ▐ ------------ ▐ ▐ ▐ (( ))▂▂▂▂▂▂▂ (( )) (אירגנתי לך מיני שולחן....(את בהיתלמדות...תביאי מקל..מהבית.

דקל69

New member
וואוווו, יצא לך פצצה, רק חסר לך הגגון הזה

שמכסה את הכדורים שלא יתפזרו. הא, וחסר גם צבעים. את הכדור הראשון (מספר 1) אני צריכה להכניס לעיגול הימני מלמטה?

למעלה