שרשור ינשופים

לונדרון

New member
פוסידון,אז אתה האחראי על../images/Emo182.gif|טיפה../images/Emo188.gifשלשום

אם לא הזדמן לך עדיין לעיין בכתבה עכשיו כבר מאתמול: "הדור האבוד: "הדור הבא 24/7" לא עובדת" - מומלץ

גב רואה עכשיו פוטבול

באחד מערוצי התשלום בערוץ הספורט ניו יורק-אוקלנד...המשחק התחיל ב23:00 ויסתיים אחרי שתיים בלילה...לא מעניין אותו אף אחד כרגע והוא בטח לא הלך לחגוג עם קרן...הוא יושב עם חולצת המשחק שלו והכובע כשהכלבה לולה לצידו ועל ה**ן שלו שאר העולם ואחותו... אמן שתהיה לו הפסקת חשמל....

goodpink

New member
שונאת שהרוע מנצח. טוב שלא ראיתי לאחרונה

והתוצאה הייתה צפויה עם ההפקה הזו. לא להאמין כמה מכורה זה היה הגילוי של הקשר עם גיא פינס הגילוי שההפקה סימסה לה פרטים העובדה שהם היו ביוון בלי מצלמות ויכלו לעשות כל תכנון אפשרי. גועל. למרות שזה כל כך שצפוי שלקחתי את זה ממש בקלות אבל עדין שונאת שהרוע מנצח דניאל נראתה מדהים אורטל מסכנה מה עשו לה חן נראתה טוב מאוד בשמלה הלבנה שלה לעומת מה שהראו בגמר המדומה ענבר כמה שלא אוהבת את הטרחנית הזו יש לה בייבי פייס ענת אהבתי את השיער איפור לא את השמלה עדי גם לא משהו שימלה לליז מתאים מאוד אדום אבל בישיבה נראה סגור מידי איך זה שענבר לא רצה לקרן מיד? היא וענת היו בין האחרונות שאלו לבמה

ela501

New member
מה חשבת שאם תגידי בכל הודעה שלך שקרן רעה

העם יפקח את עיניו פחח תלמדי להפסיד בכבוד ולהבין שאולי את היית מסונוורת משינאת חינם..

goodpink

New member
העם? חחחחחחחחחחחחחחח לא ראיתי את המציאות

אלו שמצביעים לקרן או רעים כמוהה או פשוט לא חכמים במיוחד שהולכו שולל על ידי הפקה מגמתית העם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה טובה ואני לא רוצה להתחיל על תופעת עדר ופופגנדה יודעים כבר מי מה אפשר לעשות עם זה במיוחד העם צריך לדעת ....רק לא מנקה את אלו שנופלים לזה והמשיך להגיד על קרן שהיא רעה רוע ניצח. גועל אבל היה לו הרבה עזרה. בסופו של דבר כמישהי אופטמית מקווה שהכל יסתדר והטוב ינצח. להגיד שהיא רעה וגועל כולל ההפקה המשיך להגיד כי זו האמת ולא המציאות המדומה שהם ניסו למכור בשידורים המרכזיים

goodpink

New member
חחחח על מה? תוצאה צפויה מראש ....

אל דאגה את התוצאה הצפויה הזו אף אחד לא הופתע ולא לוקח כל כך קשה רק על כך שהרוע ניצח בעזרת ההפקה ועל זה נשארת אופטימית שהצדק עוד יראה. לרוע לא נכנעת את יכולה להישאר עם הרוע אני בוחרת באמת צדק ויושר לא משנה מה הפקה מכורה ורוע אומרים כמו אותם אנשים אמיצים שלא הלכו אחרי ההדר ואחרי פופוגנדה כמה שניסו להשפיע ולשכנע אותם. וחוץ מסיסמאות כתובות מראש יש לך משהו מעניין להגיד?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה התוכנית הזו מכורה ראיתי מזמן.

דקל69

New member
בואי נגיד ככה, קרן עשתה את העונה אין ספק

בכך, היא היתה הכל - הטוב, הרע, המכוער, הנפגעת, המתאוששת, כל דבר שמימנו עשויה דרמה טובה רק לא היתה אוטנתית וטבעית. ברור שלבעדיה העונה לא היתה מעניינת כפי שהיתה והמשחק היה משעמם ויבש, אבל את טוענת שהיא טובה, יש בה גם הרבה רע וגם הרבה משחק ושיתוף פעולה עם ההפקה.

andy181

New member
אני חושבת שזו הפעם הראשונה שהטוב לא מנצח

ההרגשה שלי עכשיו היא כאילו פרידה לקחת את האח הגדול...

דקל69

New member
וואיי, נסחפת בענק, לקחה בחורה שלא ממש

הגיע ובטח לא לגב, פרידה היא לא, סתם שחקנית שידעה מה הקהל רוצה לראות וידעה לנצל את החולשות שלה למעלות שלה. ובהפקה של ערוץ 10 תמיד יש רמיה מסויימת והזוכים הנכונים לא זוכים, תחשבי שאם גב היה מנצח בהשרדות (שם הגיע לו) הוא לא היה מגיע לתוכנית הזאת והכל היה נראה אחרת.

andy181

New member
קרן של החודש וחצי הראשוניים הייתה רעה

לא פחות רעה מאתי או מפרידה. אחרי שהועמדה להדחה היא הבינה שהיא חייבת לשנות גישה. זה שהיא לא צועקת כמו מטורפת לא הופך אותה ליותר טובה. אם היא לא הייתה מועמדת להדחה היא לא הייתה מתחרטת על איך שהתנהגה לליז והיא הייתה ממשיכה בהתנהגות המגעילה והדוחה שלה. לאנשים יש זיכרון קצר והם זוכרים לה רק את החודש וחצי האחרונים בהם לא עשתה הרבה טעויות, היו לה כמה מעידות שהעידו על אופיה האמיתי אבל היא יצאה מהן באלגנטיות גם בזכות הדרכה נכונה ועריכה טובה. לגבי גב, מבחינת אסטרטגיה הוא היה צריך לנצח ,מבחינת איך שהתנהג לנטלי לא. אני לא רציתי שהוא יזכה בגלל היחס הזה אבל בסופו של דבר זה בא לי בהפוכה עכשיו... ומצטערת על החפירה, פשוט אני מרגישה שאין פה צדק..נראה לי אני לוקחת את זה יותר קשה מדניאל ומשפחתה :)

דקל69

New member
מותק, בואי אני אסכם לך את זה כך -

דניאל לא לוקחת את זה כ"כ קשה כי היא עדיין לא מודעת להתעללות של העריכה בה, רק אחרי שתצפה בפרקים ותשמע את כל הסיפור ממקורבים (היא ואיתן) היא תבין את ההדחקות שלה לפינה ודוע הקהל הפסיק לאהוד ולהתעניין בה. כרגע הם מניחים שבגלל שקרן וגב זה סיפור טרי ואולי יותר מעניין הם זכו, אין להם מושג כמה ההפקה היתה שקרית והתעללה בדמותם. לגביי קרן, אין לי מה להוסיף, ראיתי את הפרקים הראשונים (לא התחלתי לעקוב מתחלית התוכנית) וראיתי כמה היא רעה, כמה היא כיוונה את אתי שתגן עליה, כמה היא לכלכה על אורטל ודרשה מאתי להפריד מאורטל את המיטה (לאחר ויכוח כלשהוא של אתי ואורטל בהתחלה), כמה היא לכלכה על כולם וכמה היא ניסתה לגבש את אתי וליהי לחבורה שבה ישלטו על הבית, מלכת הכיתה או לא? בכל מקרה , מה שהיה היה, קרן וגב זכו ואין מה שישנה זאת, אני מאמינה שאיתן ודניאל יבינו הם יגיבו לגבי הענין, מקוה שימשיכו ויהיה להם טוב ולפחות הרוויחו אחד את השניה, איתן היה אלגנטי בפרגון לגב וקרן והוכיח שוב שיש לו חינוך וכבוד, בכל מקרה הוא ספורטאי ויודע שצריך לנצח ביושר ולהפסיד בכבוד, זה שהמתחרים לא דגלו בשיטה לא אומר שהוא צריך לאמץ את אותה דרך.

למעלה