מותק, בואי אני אסכם לך את זה כך -
דניאל לא לוקחת את זה כ"כ קשה כי היא עדיין לא מודעת להתעללות של העריכה בה, רק אחרי שתצפה בפרקים ותשמע את כל הסיפור ממקורבים (היא ואיתן) היא תבין את ההדחקות שלה לפינה ודוע הקהל הפסיק לאהוד ולהתעניין בה. כרגע הם מניחים שבגלל שקרן וגב זה סיפור טרי ואולי יותר מעניין הם זכו, אין להם מושג כמה ההפקה היתה שקרית והתעללה בדמותם. לגביי קרן, אין לי מה להוסיף, ראיתי את הפרקים הראשונים (לא התחלתי לעקוב מתחלית התוכנית) וראיתי כמה היא רעה, כמה היא כיוונה את אתי שתגן עליה, כמה היא לכלכה על אורטל ודרשה מאתי להפריד מאורטל את המיטה (לאחר ויכוח כלשהוא של אתי ואורטל בהתחלה), כמה היא לכלכה על כולם וכמה היא ניסתה לגבש את אתי וליהי לחבורה שבה ישלטו על הבית, מלכת הכיתה או לא? בכל מקרה , מה שהיה היה, קרן וגב זכו ואין מה שישנה זאת, אני מאמינה שאיתן ודניאל יבינו הם יגיבו לגבי הענין, מקוה שימשיכו ויהיה להם טוב ולפחות הרוויחו אחד את השניה, איתן היה אלגנטי בפרגון לגב וקרן והוכיח שוב שיש לו חינוך וכבוד, בכל מקרה הוא ספורטאי ויודע שצריך לנצח ביושר ולהפסיד בכבוד, זה שהמתחרים לא דגלו בשיטה לא אומר שהוא צריך לאמץ את אותה דרך.