שרשור ינשופים

בוףברכה

New member
משולש...▼...

---------------------- /ֹ \ / \ ╫ / \ ║ / \ ║ / \ ║ / \ ║ / \ ║ /\ ║ יש גם..ת'חמור.. ║ (העוזרת... ║ ║ ║ העיקר..לא להכניס..ת'לבן...(לא להיבהל...האבקה זה..הגיר..(אני נקי..

דקל69

New member
בוף, מקווה שערוץ 29 מעביר אליך תגמולים

עבור המשך שידוריו. רק חסר לי ברקע את אורן שר ,דודה הגידי לנו כן, אנו רוצים להתחתן" ואני אמשיך לסמס בתקוה שדניאל ואיתן יזכו לבסוף. רגע, אם אסור להכניס את הכדור הלבן, למה הוא משמש בעצם? בהנחה שאתה נקי
ולמה יש 10 כדורים, ולמה יש כדור שמשמתשים בו בשביל להכניס את הכדורים האחרים. ובכלל זה הולך לפי נקודות או שמי שמסיים את כל הכדורים הוא הזוכה. האמת שבשש-בש, דמקה אני אלופה, גם בטקסס הולדם, אפילו בבילאיארד אני דופקת סטריקים חופשי, אבל הסנוקר הזה נראה לי קצת מטומטם, לרדוף אחרי כדורים ולנסות להכניס אותם לחור שנמצא 10 ס"מ מהם.

adiyon2

New member
מבחינתי את זוכה במיליון../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

מה שקנה אותי וגרם לי להרגיש שאת ראויה למילון זה העובדה שנשברת וסימסת. אכן מקרה קשה של התמכרות

noaxxx

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

איזה כיף שנגמר הבזיון... ופחות כיף שנגמר בבזיון. אני לא יודעת למה ציפיתי שלפחות הגמר יהיה ארוע שיכבד את עצמו, מה שאי אפשר להגיד על כל העונה ובכל זאת. לא היתה להם ההגינות המינימלית לתת לאורטל ולפמליה לומר כמה מילים לסיכום העונה. גמר כ"כ עלוב, חסר מעוף, הרבה עיוות/זיוף/הונאה... בחיים שלי לא צפיתי בכזו תכנית תת-רמה, אבל ממש, אין דברים כאלה.. אני מאמינה שהאמת תצא לאור, במוקדם או במאוחר. לא נראה לי, שאחרי המחדל הזה, כל העוסקים בדבר ימשיכו להחזיק במקום עבודתם. נחכה לראשון שיעוף מההפקה המפוקפקת הזו ויתחיל לפטפט... ואז אולי נחכים קצת ונבין מה בדיוק הלך שם, ולמה קרן היתה כ"כ חשובה להם.

meytula

New member
אוקי אני יודעת שזאת היא בודאות

באמת דומות,הסבתא האימא והנכדה
הקירח אגב זה אבא שלה

andy181

New member
חח חמודה ברוריה, אני מרגישה שאני מכירה

אותה לא רע מהסיפורים של דניאל :)

meytula

New member
תאכלס../images/Emo6.gif

רואים עליה שהיא ברוריה כמו שדניאל תיארה

niva99

New member
מעניין כמה ניתוחים היא עברה...

נראית כמו מייקל ג'קסון.

meytula

New member
כן בשידור רואים אותה ברור../images/Emo45.gif

היא נראית ליידי מצחיקה

meytula

New member
כן!זה די בלט

ישבה זקופה,מטופחת,עם ידיים משולבות .מאוד אצילית

noaxxx

New member
מיטולה חביבתי

את רואה את האח? אני מקווה למצוא אותך שם... את מקסימה וכיף לקשקש איתך.. זאת אומרת, אחרי שאני אנסה לא להתמכר ומודה כבר עכשיו בתבוסה מראש..

למעלה