שרשור קדחני לילה

דקל69

New member
כן, ודניאל קצת נפגעה, בגלל הרעש ובגלל

שהוא לא יכול לפתוח את כל האמת בפניה ואת כל הדרישות והאילוצים של ההפקה היא הבינה שהוא מצטער שבחר בה בזמן שהוא הצטער רק על זה שקלקל לה את הסיכויים. הוא אומר לה שתזכור את כל השיחה אצל איריס שבה הוא התוודה שהוא לא מסוגל לשחק ואת הבחירה שלו הוא עשה כבר והוא יילך איתה עד הסוף גם אם זה לא משתלם לו ולכעסה של ההפקה. איתן באמת ערכי, מסתבר שכמה שהוא ניסה הוא לא הצליח לשחק את המשחק, לפחות לא מרגע שנתפס והתחיל להרגיש, הוא כבר התוודה שהוא התאהב בפנימיות שלה בעיקר. מקוה שהוא יצליח להסביר את עצמו לדניאל כי נראה לי שהיא נפגעה, כי היא אומרת לו שזה בסדר ולא כואב לה כלום על המצב והיא שמחה שהיא איתו.

קשקשה9

New member
דניאל שואלת אם הוא מתחרט על הבחירה בה

והוא עונה שלא מתחרט לרגע ושלם עם ההחלטה

KEEK

Member
איתן אומר לדניאל מה דיבר עם גב

מודה בפניה שהוא עצוב אבל לא עצוב רק בגלל שהפסיד, אלא בגלל הדרך - הפסיד רק בגלל שלא הסכים לספק את הסחורה שההפקה דרשה. "אמרתי להם (להפקה) שאם לא היה רגש הייתי ממשיך לשחק את המשחק, אבל בגלל שיש רגש הפסקתי"

זה החלק שפספסתי

והנה הזוג שאמור להיות הכי מבואס הערב...יושבים במטבח וצוחקים. הם מסוג הזוגות שיוכלו לעבור כל משבר.

meytula

New member
דניאל חושבת שאיכזבה את איתן

שהוא מתחרט שבחר בה כי הוא מבואס

meytula

New member
איתן מסביר לה ש..

הוא לא מבואס בכלל בגללה שההפך אם לא היו לו רגשות אליה היה ממשיך המשחק וגורף את המליון שקלים שהוא מאוכזב מהדרך הלא הוגנת

meytula

New member
שזה בכלל לא קשור אליה הבאסה שלו

ואז הם עוברים להמשך שיחה במטבח וכמובן לא מראים לנו כלום

כולנו יכולים לעבור מפה היישר לאליפסה

בתחתית המסך בזמן החדשות חחחחחחחחח התחלתי לקרוא שפתיים, כי אצלי בקושי שמעו מילה ממה שנאמר.

דקל69

New member
את שוכחת את החלק של דניאל בגילוי

שלנו את איתן, בזכות התמיכה שלה, האמון שלו בה ובעיקר החום האמיתי שלה שהעניקה לו הרשה לעצמו "לאכזב" את ההפקה, לעמוד על שלו, להתנתק מהמצב וללכת עם ההרגשות שלו. אבל מסכימה, בבסיס שלו יש לו המון ערכים ויושר, אני חושבת שהקפאון שלו, ההתנשאות הקטנה שלו והיבשושיות שלו נובעת מהחוסר להפתח ובעיקר מהפחד להתאכזב וליפול, בן כבר אמר לו ליד כולם אתה שחקת ישר ונקי ובגלל זה אתה אוכל אותה כל החיים. אני לא חושבת שאיתן מסוגל לנהוג אחרת, גם אצל איריס תמיד יצא מימנו צד אחר - קצת פגיע, קצת מפחד לאכזב ותמיד צריך לקבל אישור, הם שחררו אחד לשני הרבה מחסומים ופחדים ישנים. רק חבל שהתייבש בגיל כ"כ צעיר וכל מהותו אומרת גבר מיושב, עייף וחסר אנרגיה.

יהודי31

New member
סופית ליהי מטומטמת...

היא כבר הגיע ליעד.. לגמר הגדול.. למה היא עדיין מחבקת את בן????

דקל69

New member
חחחחחח, אל תדאג היא כבר הפחיתה משמעותית

את כמות החיבוקים ובעיקר הנשיקות וכל הערב נמצדה בריקודים לאחת הבנות ורק בקטנות היתה עם בן. וחוץ מזה קטן עליה, כבר חודש וחצי היא מתאמצת וסובלת מה זה כבר עוד 4 ימים, ואח"כ שיחפש אותה. ונראה לי שהיא תחכה לראות איך היא מתקבלת בחוץ ואם יש ארועים והשקות ללכת אליהם וזוגיות תקדם אותה יותר אז היא תשתהה אפילו לכל 7 דקות התהילה המלאות שלה.

KEEK

Member
מאותה הסיבה אני חושש שנמשיך לראות

את גב וקרן ביחד.. מנצלים 15 דקות תהילה משותפות מזייפים זוגיות לצורך קמפיינים וכאלה.. טומי ואיילה של הדור הבא

למעלה