שוקרררררר XD
S sweet shir New member 29/8/07 #15 כבר הביאו לך... אבל לא תמונה קרועה. וישלי קרועות. XD ... מספיק קרוע בשבילך? XD
B baril New member 29/8/07 #16 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזאת אחת התמונות המצחיקות XDDDDDD מסכן טום כולה רצה לחרבן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזאת אחת התמונות המצחיקות XDDDDDD מסכן טום כולה רצה לחרבן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Y Yu vi New member 29/8/07 #20 XDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif אני לא מפסיקה לצחוק פה למרות שראיתי אתזה כבר פעם, זה עדיין כלכך קורע
XDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif אני לא מפסיקה לצחוק פה למרות שראיתי אתזה כבר פעם, זה עדיין כלכך קורע
K kelly7i New member 29/8/07 #5 יא יאאאא זה כל כך נוסטלגי!#%^ כי אני ממש משמ זוכרת שהיה את המשחק הזה שעוד רק הצטרפתי אל הפורום! ולא הכרתי כזה אנשים, כל כינוי לא אמר לי כלום, ולא היו לי מלא מלא תמונותץ והרגשתי כל כך מקופחת! ומנודה חברתית! *זה הזמן להזיל בשבילי דמעה.*
יא יאאאא זה כל כך נוסטלגי!#%^ כי אני ממש משמ זוכרת שהיה את המשחק הזה שעוד רק הצטרפתי אל הפורום! ולא הכרתי כזה אנשים, כל כינוי לא אמר לי כלום, ולא היו לי מלא מלא תמונותץ והרגשתי כל כך מקופחת! ומנודה חברתית! *זה הזמן להזיל בשבילי דמעה.*
B butbut New member 29/8/07 #53 ../images/Emo26.gifתמונה של דני הארי../images/Emo99.gif כאלה מושלמיםםם:]] LOL אני רוצה תמונה של טום ודאגי[ואני יודעת שאין הרבה..]
../images/Emo26.gifתמונה של דני הארי../images/Emo99.gif כאלה מושלמיםםם:]] LOL אני רוצה תמונה של טום ודאגי[ואני יודעת שאין הרבה..]
B baril New member 29/8/07 #56 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקבלי D: אני רוצה תמונה קוווווווררררררעעעעעעעעעעת הכי קורעת שתמצאו, של טום ודאגלס D:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקבלי D: אני רוצה תמונה קוווווווררררררעעעעעעעעעעת הכי קורעת שתמצאו, של טום ודאגלס D:
R roni poynter New member 29/8/07 #59 ההננהה היא לא כזאת קורעתת חחחחוחח אני רוצה תמונה של הארי ודאגיי....