לאן נעלם השרשור הפוליטי ?

n u t

New member
אני מניחה...

שאחרי שהביאו פה את החוק שאוסר על פרסום הצתה לגזענות, החליטו למחוק את השרשור...

ואני מניח

שאנו חיים בישראל והמנהלים ראו פה התבטאויות מסוימות וחשבו שאנשי החמאס או הגיהד בפורום והחליטו למחוק!!!

Rastaman Chant

New member
אני מצדיע לך

כי אני בטוח שאתה תשרת את המדינה בכבוד ותהרוג כמה ערבים שתוכל. כי אתה "ציוני" ורק בכוח תבוא הגאולה.

ולעומת זאת אני מצדיע לו..

..כי הוא ישרת את המדינה בכבוד, וימלא אחר הוראות מפקדיו! ואם זה להרוג מישהו כי הוא מסכן את חיי אזרחי מדינת ישראל, הרוצים לחיות בשלווה ובביטחון, אז הוא יהרוג, בין אם זה ישמח אותו (למרות שלא נראה לי כך), או שדבר זה יעציב אותו, אך הוא יעשה את זה..אני לפחות אעשה את זאת.. כי אולי השיטה הזאת לא טובה בעיניך עכשיו, אך זה מה יש, יש לך דרכים יותר טובות? אם כן, כאן זה לא המקום, דבר עם נציגיך בכנסת, יכול להיות שזה יעזור. זה מה יש, כאן אנחנו חיים, וכאן אנחנו רוצים לחיות (לפחות אני), כאן אני רוצה לחיות בשלום ובתקווה, אך אם מישהו רוצה לפוצץ או לחבל כאן במדינה שלי, שלנו, יש לעצור אותו, לא משנה איך..לפני שהוא יפגע בנו. וזאת דעתי, ואני לא רוצה לדבר עליה יותר! כי כל הפוליטיקה בגרוש הזאת לא מעניינת אותי בכלל.רק תתנו לי לחיות וזהו! אני אמלא את חובותי (צבא למשל) ולעיתים גם אדרוש את זכויותי וזהו! די!

גם אני מצדיע לעצמי תאמין לי

שהרבה חברים שלי ועוד אלפי בני נוער יחזרו כל יום הביתה לחברות ולכיף ואני יהיה שם ויה לי טוב ויהיה לי רע לא אכפת לי אני יעשה את זה ובניגוד לכם השמולאנים אני לא בורח מזה!! אם יגידו לי לפנות מאחז אני יפנה אותו ואם יגידו לא לירות על מישהו אני לא ירה למרות שאני מאד ירצה זה בידיוק הבדל כי אני נותן את ה זמן הזה למדינה ואני יעשה כל מה שהם יחליטו לנכון אני שם את הדעות שלי בצד הגיע הזמן שגם אתם תעשו את זה!!!!! ורק אחר כך תפתחו את הפה ותאשימו את הממשל או כל גורם אחר

Rastaman Chant

New member
and btw

למה לעזאזל שאני אשים את הדעות שלי בצד?!? מה אני רובוט? תן לי להזכיר לך שהיו מקרים שחיילים (לא ישראלים דווקא) שמו את הדעות שלהם בצד ופשוט צייטו לפקודות. ותאמין לי שעד עכשיו אני משרת את המדינה שלי\קהילה שלי יותר ממך.

mutagen123

New member
הוא לא הסית

והוא לא גזען... זכותו להגיד מה שבראש שלו הוא לא אמר לך ללכת ולהרוג את כל הערבים הוא אמר לך ללכת לשרת בצבא. ולא משנה מה המניעים והדעות שלך... העיקר שאת התרומה הזאת תתרום. אם הוא חושב שהערבים זה עם טיפש וצריך למחוק את כולם זאת דעתו וזכותו לפרסם אותה. חופש הביטוי אנד סטאף. אני לא ראיתי אותו אומר... תהרוג אותם כי הם טיפשים האמת הוא גם לא אמר תהרוג אותם. כל מה שהוא עשה זה הטיף ללכת לצבא והביע את דעותיו.

הוא הסית, גידף, שיקר והעליל עלילות

קודם כל, התגובה האחרונה שלו (שטרם נמחקה) היא לשון הרע, והיא המשך להתבטאויות קודמות שלו מאותו סוג (שנמחקו בינתיים), שפרסומן הוא עבירה פלילית על-פי חוק איסור לשון הרע. שנית, בהודעה אחרת שלו, שכבר נמחקה, הוא העליל עליי עלילת שווא, שאני כביכול פרסמתי בפורום הזה דברים נגד עולים מרוסיה. לא רק שזה לא נכון, אלא שההיפך מזה נכון; אני גיניתי הודעה שפורסמה כאן, שהייתה בה פגיעה בעולים מרוסיה ואף ביקשתי ממנהלת הפורום במסר אישי למחוק אותה (עם זאת, לעניין זה אני מוכן לתת לו ליהנות מהספק, שהשקר לא היה ביודעין, אלא נבע מהקשיים בהבנת הנקרא, שהוא לוקה בהם). שלישית, הוא כתב: "נמאס כבר עם ה-***** המסריחים האלה... בואו נתפלל שימותו כמה שיותר". עכשיו, קרא שוב את סעיפי חוק העונשין שהפניתי אליהם וחשוב בעצמך אם זו הסתה לגזענות או לא.

Rastaman Chant

New member
אז כדאי שפשוט

תסביר לו למה הוא טועה או תגרום לו להבין שיש דרכים אחרות. במקום ללכת ראש בראש.

הסברתי

אבל התגובה שבה ההסבר נמחקה, יחד עם עוד כמה תגובות ענייניות, משום שאין אפשרות טכנית למחוק תגובה (שדינה להימחק) בלי למחוק גם את כל יתר התגובות הצמודות אליה.

benny afro

New member
תגיד,אתה מרגיש שייך?

מרגיש רצוי? מה מחזיק אותך להשאר פה?

אליך ואל דומיך

אני לא מרגיש ולא רוצה להרגיש שייך, ולא מעניין אותי אם אני רצוי או לא רצוי בעיני טיפוסים מסוגך. אם זה מעניין אותך, גם אתה לא רצוי פה מבחינתי.

למעלה