לאן נעלם השרשור הפוליטי ?

אתה מבין לא משנה מה תגיד

אני ובני מזמן פה אנשים מכירים אותנו וחברים שלנו ולכן לא יצליח לך כלום הגעת לשטח לא שלך אז יאללה ביי!! אתה מוזמן את אנשי הפורום מה הם חושבים עלי ועל בני תראה שתשובות שליליות לא היו רבות!!

Darakan

New member
אני לא חושב שאכפת לו

ואני גם לא חושב שזה שהפורום הוא מעין חברותה אחת גדולה עוזר להצדיק את הטיעונים שלכם.

תשמע

לא יודע מאיפה הוא בא ומה הוא חושב על הדעות שלנו הוא לא מכיר את הפורום הזה זה משהו מיוחד זו מעין קומונה אז הוא נכנס ומתחיל ללכך ולהלשין! אז מעמידים אותו במקום מתעויות לומדים!!

Darakan

New member
אבל זו לא בהכרח טעות

שיעשה מה שבא לו. הפורום הזה הוא לא פורום מקווה, ולא פורום "בני נוער חברים מחולון". זה פורום חולון. והוא חולוני, וההודעות שלך הפריעו לו אז הוא נקט עמדה. קפיש?

benny afro

New member
אני לא מבין איך בנאדם יכול להיות

כל כך עיוור לזה שהוא לא שייך לפה,מילא היה בגילנו,מילא היה מדבר כמונו, מילא היה מדבר על הנושאים שאנחנו מדברים,אבל לבוא רק כדי לצרף חוקים ולהוכיח שאנשים מסוימים עוברים על החוק? ועוד לרשום על זה לתפוז???? מישהו בן 30 עם אנשים בני 17,מה נסגר,מילא היינו אוהבים אותו.

benny afro

New member
אוקיי אוקיי ראסמי

סבבה שיעשה את שלו,אני לא באתי להתלונן,אני פשוט לא מבין :) אבל שיהנה! תהנה עופר! בהצלחה בתור עורך דין,תפור עלייך!

Darakan

New member
ביג דיל

אתם מתנהגים כאילו חולוני חזר לפה. תפסיקו לקחת אנשים שמעצבנים אתכם ברצינות, שיעשה בכוונה, שיעשה את זה בגלל שזה האופי שלו, זה לא משנה. זה פורום ציבורי, ואין שום סיבה למנוע את זה ממנו. אם הוא מעצבן אותך או אחרים זה זה לא מעניין אף אחד. מאותה סיבה אני יכול להגיד שיעיפו מישהו אחר מהפורום בגלל שאני לא אוהב את הדעות שלו או את ההתנהגות שלו, שלמען האמת, היא לא פוגעת באף אחד.

יאפה

New member
לא הייתי מתייחס לו יותר מידי

סה"כ מחפס להתסיס ומחפש תשומת לב..הרי ברור שהוא לא מתכוון ברצינות - וסך הכל אומר את זה מתוך עצבים..בקיצור חפש.

נראה לי די מצחיק..

ללכת אחרי החוק באופן כ"כ עיוור כמו שאתה רואה אותו..כל חוק ניתן לאלפי פירושים שונים, ואת זה אני יכול להגיד לך גם בלי לקרוא את אשר רשמת. נראה לי די דבילי לצרף כאן חוקים אשר כתובים בחוק, כי על כל דבר שנאמר כאן, על כל דבר שקורה בעולם יש חוק שמגנה אותו, ושמורה לעשות אחרת. אבל לא על כל דבר נשפטים, אז די להיות עו"ד ודי עם ה"חוקים" האלה, כי זה ממש לא לעניין..הודעה שבאמת פגעה נמחקה, אז די, זה לא משנה. זה לא יחזור אם זה לא יכתב שוב, אז די להזכיר את זה אפילו. אז באמת, די להפנות כל הזמן לחוקים, ודי עם השטויות האלה, יש צרות הרבה יותר גדולות מאלה העומדים כאן, הרי להתווכח לא יעזור בגרוש, נכון? ולהאשים גם כן, נכון? אז למה? למה?!?!!?

שאלה..

אתה רוצה שאני אגיב לזה? אבל באמת, תגיד את אשר ליבך אומר לך..(אלא אם כן תגיד עכשיו שלב לא יכול לדבר, אה..)

NiGa

New member
יחסית לאדם מבוגר יחסית מרוב חברי

הפורום (למיטב זכרוני) ואינטלגנט, כפי שאתה מצייר את עצמך, אתה מתנהג כמו ילד קטן למדי..

mutagen123

New member
אני מניח שהוא התרגז

על מי שצחק על האנשים מאזרבגן... ואין לי מושג מי אמר את זה בקשר לזה שמקסים יצא מן הכלים, אני לא אומר שלא.. אבל עם זאת המטרה שלו היא לא לשכנע אותך סתם להרוג אותם ואני בטוח שבן אדם כמוך יכול להבין את זה. עם זאת אני מסכים עם זה שלא כל האמצעים קשרים והוא יכל למצוא דרך אחרת להתבטאות.

למעלה