לאן נעלם השרשור הפוליטי ?

Katy Cat

New member
הודעה חשובה:

כל הודעה נוספת שתכלול הסתה לגזענות\ תוכן לא חוקי אחר תגרור את חסימתו של כותב ההודעה. תודה.

כנסו

מיודע לכול אותם אנשים שהגיבו לההודעה שלי בקשר לילד הערבי!! כולם אמרו איך אתה יכול הוא ילד וזה!! אבל אף אחד לא חשב מה היה קורה לו ההיתי מקבל אבן בראש ונרצח מה אני לא ילד? מה הוא יותר חשוב לכןם ממני? הוא זה שמקריב את חייו בישבילכם? ופה הבעיה הגדולה אתם חושבים ל הנשים שלהם שנפגעות על הילדים והאזרחים שנהרגים ומה איתנו????????????? מקווה שלא תמצאו פה שום הסתה!!

Rastaman Chant

New member
לך יש רובה

לו יש אבן. מאחוריך עומד צבא והוא סתם ילד. יש לו טנקים שמקיפים את הבית וארגון שאומר שהוא ישחרר אותו. מה אתה רוצה שהוא יעשה?

LadySpeedStick

New member
ההשואה שלך היא כל כך לא לעיניין

אתה משווה את לירן לאבא ערבי, אני לא יודעת על ההשכלה שזכה לה לירן באופן פרטני אבל אני בטוחה שהוא זכה ליותר חינוך ואותו אבא ערבי אתה בכלל לא יכול לשים אותם על אותו רף. כולם ראים לך כמה שאתה קיצוני וטועה ואני לא מבינה איך אתה כל כך אטום וממשיך להשמיע דברים לא רציונאלים כל כך.

ובכן..

אני לא יודע דבר על ההשכלה של לירן, וכמו כן אני לא יודע דבר על השכלתו של הערבי..לא חושב שזה קשור בכלל.. את מוכנה להסביר לי למה אני לא יכול לשים אותם על אותו הרף? ושאלה נוספת לי אלייך, ע"פ מה קבעת שאני קיצוני, ועוד יותר, ע"פ מה את קבעת שאני טועה?? זאת דעתך..כמו שיכול להיות שהדעה שלי מנוגדת משלך, ואת אינך מסכימה איתה, 100% מקובל עלי..אבל את לא יכולה ישר לבוא ולטעון שהדברים שלי הם כ"כ לא רציונלים, וכן לבוא באמירות כמו "אטום, קיצוני וטועה", אז באמת, אם יש משהו שהוא ממש לא לעניין הוא אמירותיך אלו. לאנשים שונים יש דעות שונות, אני לא חייב לקבל את דעתם, והם לא חייבים לקבל את דעתי, ואני לא מתלונן על כך. מצטער מראש אם חלקים שונים מההודעה קשורים אחד לשני, כן או לא..אבל אני חושב שעמדתי ברורה. מקווה לפחות.

אני מאד מקווה

שהתבלבלת בחין בועז לביני כי אם התכוונת לבועז אז תדעי את טועה כל כך כי הוא אחד האנשים הכי מתחשבים והאיכפתים ביותר שאני מכיר ואני מכיר הרבה אז כדי לך להתנצל אם את מתכוונת אליו!! בניגוד אליכם הוא יודע מה יותר חשוב ואיך לבחור בדרך הנכונה 9999999999 פלאסטינאים או חייל שנלנו!

זה לא מענייין אני מתאר לך מצב שקרה

הסיבות העמוקות לא מענינות פה זה מצב במצס כזה כשהחיים שלך בסדכנה אתה לא חושב על העוצר שלו וזה אתה רוצה להציל את עצמך כדי מחר שמור שוב 8 שעות על המשפחה שלך!!!!!!! ואתה ואנשים כמוך דואגים לאותו ילד למה??????????

Rastaman Chant

New member
תקשיב

קוראים לתופעה הזאת ביטחוניזם. זה ברור לי שאתה חושב ככה. וזה קצת מעוות. כי אתה מפחד מילד קטן, בלי סיבה. או שזאת סתם גזענות, אבל אני באמת משער שלא.

תשמע

אני מבין שאתה לא מבין את המצב!!! ואני לא מאחל לך שתקלע איליו אבל לעמוד בשטחים מול אבן ולא משנה עם זה ילד סבתא או מחבל זהלא נותן הרגשה טובה!!! וכנראה אתה לא מבין איך מתים החיילים שלנו שם!! שמעת שבשכם מתו כבר 2 חיילים שיצאו להן על התחת שלך כאשר נזרקו עליהם מעדן החלון עציצים??? ואם הבית היה נורה לפני שניות עי מסוק כדי למנוע את זה אפסים כמוך היו יוצאים נגד שצהל הורגים ילדים ונשים!! ומה הלחיילים פחות חשובים זין על ביטחוניזם וכל המושגים האלה אתה לא תבין עד שלא תחווה את זה!!

Rastaman Chant

New member
יש הבדל ענק בין

לא נותן הרגשה טובה, ללהרוג ילד קטן. דבר שני, זה נראה לי ברור לך שאתה לא יכול להרוג כל אחד שנראה לך שהוא יזרוק עליך פרח.

The WizardMan

New member
לירן , עזוב רגע את הדבר השני

זה כבר קטע של להקדים תרופה למכה .. אנחנו יודעים שבסופו של דבר הילד הזה כן יזרוק את האבן\פרח .. והמדיניות של הממשלה היא לפתוח באש , כי אולי זה ירחיק את הילד הבא שיבוא לזרוק אבנים. אבל מה שמפריע לי זה שהבנאדם מדבר על הילד הזה .. כאילו הוא סתם באמצע היום , החליט לקחת אבן ולזרוק אותה על חיילים. וזה כל כך לא נכון. האנשים האלה חיים בתת תנאים .. ואין להם שום דרך אחרת להביע את עצמם מפני שבדרך דיפולמטית כנראה שלא נגיע להסכם כל עוד המדינה תמשיך לתת יד להתנחלויות להתקיים. הם רוצים לנקוט פעולה כלשהי כי יש להם מטרה .. לקבל ריבונות בארץ או בחלקים ממנה.

למעלה