לאן נעלם השרשור הפוליטי ?

אבל זה כבר לא משנה

מה שנעשה נעשה כבר!! ולא מענין החינוך וכל דבר אחר אותי מענייין שהחייל יצא בשלום ואם בישיבל זה ידרש להרוג וד 1000 ילדים שלהם זה לא מעניין!! כיע החייל הזה מגן על החיים שלהם והבעיה לא בנו תפסיקו להיות כאלה זה בעיה בהם!! אנחנו מוכנים לוותר הם לא הםלא מכירים אפילו בקיומנו בכל שנות ההיסטוריה אם ההעם לא מרוצה מהמניהיגים הוא מדיח אותם (מהפכה צרפתית מהפכה רוסית וכדומה) אז אם הם רוצים שינוי שיתחילו לזוז!!

Darakan

New member
אני מסכים שהם לא מכירים בקיום שלנו

אבל זו לא דרך נכונה\ריאלית לא להכיר בקיום שלהם.

R2 D2s Servant

New member
יש לי שאלה...

אם ילד, לא משנה אם זה ערבי או יהודי, מכוון אליי אקדח, והרגו את ההורים של הילד הזה כשהוא היה בן 5, הוא חי ברחובות, עשו לו שטיפת מוח ואמרו לו להרוג אותי כי ככה הבעיות שלו יפתרו,מה אני אמור לעשות? להגיד "אה, לילד הזה יש בסיס רציונאלי, ניתן לו להרוג אותי"? עם כל הכבוד... באמת שאני לא שם זין איזה סיבות יש לו, מדובר כאן בחיים שלי. אני לא רוצה להישמע כאילו אני סותר את עצמי- מצד אחד אני אומר שכן צריך לנקוט בפעולות, אבל מצד שני אני חושב ש"צוות לאומי אחר"(מי שזה לא יהיה) מזיין ת'שכל.. אני פשוט לא זורק הערות כמו "צריך לרצוח את כל הערבים", זה לא עוזר לאף אחד וגם לא ריאליסטי, אבל בוא נגיד שעל פי נתונים מהשטח אני מאמין שהפעולות הצבאיות של צהל בשטח רק עזרו לנו עכשיו, בהשוואה לניסיונות הקודמים לפתור את כל הבאלגן הזה בדיבורים.

R2 D2s Servant

New member
אתה רחוק מהנקודה

היחס שלי אל האבן הזאת היא סתם משהו סימלי. הייתי יכול להחליף את האקדח גם בסיכת ביטחון, זה בכלל לא משנה( בלי קשר שאני מאמין שאם היית מחליף את האבן הזאת בגלוק הוא היה משתמש גם בו) זה הכל תלוי באיזו זווית אתה מסתכל על זה... חייל אחד יגיד שהוא ירה בנער כי הוא האמין שאותה האבן הייתה יכולה להרוג אותו, ולעומת זאת אתה תגיד שהוא היה יכול לצאת מזה גם בלי להשתמש בנשק. העניין הוא שלא בחיים שלך מדובר, אלא בחיים שלא אותו החייל. ואני יודע שיש גם כאלה שיורים בלי חשבון, אבל אין מה לעשות... העולם מלא בחארות.

NiGa

New member
אוווווווח

ניר זה הכל, וניר זה כלום ניר הוא כולם וניר הוא אפחד ניר בכל מקום וניר בשום מקום ניר .... - הוא ניר.

kahriberi

New member
ויש...לא תדעו לעולם לא לשאול את זה.

אני פעם שאלתי וקיבלתי אותה תשובה ונשארתי המומה
בדיוק כמוכם עכשיו, אני מניחה!...חחח
נו?...אז הבנתם עכשיו "מזה" ניר!?

Uv Kruvi

New member
אינדיאנית שלי...!

אי אפשר להבין "סתם ככה"... צריכים לראות בשביל להבין... צריכים לראות בשביל להאמין...

NiGa

New member
Unfortunately, no one can be told

what Nir is... you have to see it for yourself... כמו רקפת...

למעלה