יום ראשון י'סטלניםםםם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Luck my Love! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo70.gif

או כמו שאני תמיד עושה.. ששטוס
ששטוס
ששטוס

white in Angel

New member
"יום ראשון פשוט לישון"~זהירות חפירה~../images/Emo18.gif

ראו הוזהרתן זה היה סתם יום מסריח... שעה ראשונה היה ספורט אבל לא הגעתי פספסתי את האוטובוס ואז כשיצאתי מהבית ב-8:15 נזכרתי ששינו את התחנות בגלל שיש בעיות תשתית בדרך ויש תיקונים אז לקחתי שני אוטובוסים מפצצים לבצפר וחיכתי רבע שעה לתחילת השעה השניה..רטריקה שיעור שפשוט למות בהפסקה המורה לרטוריקה [שהיא גם היועצת] ניגשה אלי ואמרה "אני לא אשאיר לך את הציון של ה-30 בגלל שלא הגשת את העבודה ואת נורא מבריקה בשיעורים לכן אני יעלה לך את הציון ל-80 כדי שתתקבלי לתיכון.." שעתיים מתמטיקה מתתי משעמום ואחר כך היה לי של"ח [מורה ז***ה שכמותה אני היחידה שעונה לה בשיעורים] והניסיתי לגרום לה להפנים שהייתי חולה עם חום בסיור הלפני הקודם ושאני לא מפגרת שיום לאחר מכן אי אלך לנקות את חוף הים!! ובעבודה המסריחה שהיא נתנה לי לעשות קיבלתי 70 מתוך 80 בקיצור קצת התבכיינתי למחנכת שלי [כי הזבלית הזאת בקשה אישור והאישור היה אצל המורה] בקיצור עכשיו קבלתי 90 מתוך 100.... אנגלית בטלו לנו כי המורה עברה ניתוח אז היא הולכת לפעמים באמצע היום... אבל בתכלס היה מגניב תשובה לשאלה היומית: את אמלי... אנחנו מדברות יובלות ועוד לא יצא לי לפגוש אותה.. וכמובן את בת אל... וסתיו,שיר וביום חמישי אני פוגשת את נמנם...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif היה מצחיק היום ../images/Emo6.gif

היינו במופע בלט מפגר והיה איזה גיי אחד בערך בגילנו והוא רקד כמו פאקינג בחורה וישבנו שורה ראשונה (בע) וצחקנו כל פעם שהוא הסתכל עלינו XD היה לו תשיער הכי סבנטיז' בעולם
וכל הזמן ראינו מאחורי הקלעים איזה אחד שהחליף בגדים והיה לו חוטיני XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ויש לי למחר אלףףףףףףף דברים: עבודה במוסיקה (עשיתי D:) הרצאה על ספר העבודה הכי ענקית וחופרת בעולם בהיסטוריה הכתבה בערבית בוחן בביולוגיה ש"ב בתנ"ך
סעמק עם הבצפר הזה!@#$%
השאלה... הייתי רוצה לפגוש אתת: רייבן, יעל, מיקי בוט ושלי רק ראיתי אותן (בחיפה) אבל ברור שגם אותן
את סיון אני רואה כל יומיים וחצי
XD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חוטיניייי

לא כל יומיים וחצי
יומיים ושלושתרבע

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמזה מורכב מסנטר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif XDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחח מה את שואלת איך כותבים פסנתר?!

זה כמו המפגרים האלה... "סיון איך קוראים לך?" חהחהחה חוש הומור מחודד.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמה???:O:O../images/Emo7.gif

מה זאת אורת את חושבת שהכרת? ולמה? ואיך? אני אפסיק עכשיו
.

היא תלתה את עצמה.

אתמול. והיא לא בבצפר שלי, אז אני לא בטוחה אם זו מי שאני חושבת שזו למרות שסביר להניח שכן.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אומייגד../images/Emo2.gif

אם את מכירה אותה- קבלי חיבוק ענקי
וגם אם לא... זה נורא!

למעלה