פינת ההומופוב

נשבר לי ממכם

ומכולכם ההומואים המגעילים היורדים הפחדנים החילונים המאוסים המושחתים השקרנים הנשים הזולות השמאלנים הפלצנים הפוליטיקאים המטומטמים היפיי נפש הטיפשים הפלסטינים המפגרים האלימות המזורגגת האליטות ההורסות העשירים המושחתים השוטרים הרמאים השופטים הטיפשים בגלל כל זה תיהרס מדינת ישראל ולכם לא אכפת!!! אתם יושבים שם בחול וממדינת ישראל לכם לא אכפת??? יושבים על גג העולם ומדברים שטויות ולכם לא אכפת!!! תתחילו להתעורר ולהראות שלכם ממדינת ישראל כן אכפת!!! כשתרצו לחזור לארצכם בישראל תראו כי לא נשאר כלום ולכם לא אכפת!!! תשנו , תועילו , תתרמו , תתנו , תעזרו .

נמאס לי ממך

ומכל ה: טיפשים משעממים נטולי חיים הומופובים לסבופוביים מתנשאים המטיפים דוברי השטויות ג´רי. יפה אופה גאה ישראלי יהודי חילוני מה לעשות, לא שמלאני לא אליטה אבל תודה לאל (
), עדיין לא במצבך החמור. ועדיין אני משוכנע שתרמתי למדינה יותר ממך. הצעתי לך - פנה ליועצת.

התנשאות גועלית

ועל זה בדיוק התלוננתי על ההתנשאות שלכם כלפי המדינה על זה שאתם מהווים נטל למדינה ואם תסתכל טוב במראה תראה כמה מצבך חמור ביותר

תראה, אמנם אני לא רזה וחטוב

אבל לקרוא לי בלשון רבים זה כבר הגזמה, אני לא עד כדי כך שמן, במיוחד לאור הדיאטה החריפה שאני כה מקפיד עליה בחודשיים האחרונים. אני די משוכנע שהמדינה לא ראתה ב3 השנים שביליתי (בילינו?) בצה"ל נטל, אחרת היא לא היתה קוראת לי (לנו?) כל הזמן למילואים. ומצטער, מראה אין לי (לנו?): א. בשביל מה? ב. על פי הפנג שואי זה כולא אנרגיות ג. מראה זה נטל כלכלי למדינה. הצעתי לך - פנה ליועצת.

טרם ברור לי כיצד האוריינטציה המינית

שלי מהווה נטל על מדינת ישראל המסכנה (שעל גבה סוחבת את נטל מימון המפלגות, תלמידי הישיבה, וכל הסחטנות המשתמעת מההסכמים הקואליציונים) ולא נראה לי שאתה בדיוק הבנאדם שמסוגל להביא הסברים קוהרנטים בנושא. עצתי לך - פנה ליועצת.

אני לא תלמיד ישיבה

אבל עצם היותך מי שאתה נותנת לך גיבויי להיתנשא ורק לדעת ולבקש מהמדינה הקטנה הזאת

לא זכור לי ש"ביקשתי" משהו מהמדינה

הזאת, שבינתיים ניצלה 3 שנים מחיי לטובת הצבא, ואח"כ חלק עצום מהמשכורת שלי על מנת לממן בטלנים. אם כבר ההפך הוא הנכון, כמו כל אזרח נורמלי במדינה הזאת - אני רק נותן ונותן ונותן ונותן.... ועצתי לך - פנה ליועצת.

אהוד_

New member
קח כוס מים, קודם כל...

אני חושב שכל אחד צריך לחיות את החיים שלו בשקט, ולא הטיף לי או לאחר איך לחיות את החיים שלו אז תקרא לי הומו מתרומם, יפה נפש ומשתמט אבל אני משתדל לחיות את החיים שלי בשקט ואני לא רוצה יותר לקרוא עיתונים כי גם ככה כואב לי הלב, ואם ההנאות הקטנות של החיים שלי או שלו עושים לנו טוב, אז זה מה שיש. תלמד לקבל דעות, תלמד לחיות קצת, אי אפשר לחיות את החיים ע"פ ספר, גם העולם לא מרובע, הוא עגול. אהוד

לירונר

New member
המדינה נחרבת בגלל

שיש מצב בטחוני קשה שנכפה עלינו ואז אין לנו תיירים ואין לנו הכנסה פנים ארצית ואין יציאות לקנניונים ויש יותר בעיות כלכליות שנוצרו בגלל כל האינטיפדה המחורבנת הזו אז לא להאשים אותנו האנשים הפשוטים ואפילו לא את ראש הממשלה אכפת לו מאיתנו והוא לא אשם שכפו עליו מלחמה זו דעתי ומי שהורס חברה אלו אלה שמסכסכים בתוכנו תעשו שלום בינכם לפני שאתם עושים שלום עם אחרים זה הכי הכי הכי הכי חשוב ~לירון~ נ.ב.. לשנות את העולם עיצבנת אותי

לירונר

New member
ואם אתה שואל למה

זה בגלל שאתה מציג את הדתיים עוד יותר חרא ממה שהם כבר נראים ואני לא אוהב את המושג חילוני כי כולם אבל כולם הם איך שהוא אחים שלנו וחילוני בתרגום זה זר, לא שייך וזה לא נכון אל תעשה הכללות שנמאס מאלה שלא מקיימים אורח דתי או מסורתי אלוהים שלי ושלך נתן בחירה חופשית והוא גם אלוהים שלי וזה שאני והמשפחה שלי היינו פעם דתיים לא אומר שאנחנו חילונים שמעצבנים אותך אתה רוצה לדעת מה מעצבן אותך????? לך ליעוץ ~לירון~

אתה ממשיך לכתוב פה

סימן ש... אתה צריך ללכת ליועצת. (היקש לוגי פשוט עפ"י מודל הלוגיקה בהודעה שלך).

אולי../images/Emo70.gif

אבל בכל זאת, הצעתי לך - פנה ליועצת. (
השרשור הזה הוא אחד השירשורים הכי כייפיים שהשתתפתי בהם!)

למעלה