פינת ההומופוב

בחייאת, אל תתרגש ממנו. הוא הרי נעדר

אינטלגנציה לחלוטין - כל גיבוב השטויות שלו פה זה דיקלומים שהוא מצטט כמו תוכי. עוד לא ראיתי חצי מילת טעם בשטויות שלו (לא שלהומופובים יש דברי טעם, אבל חלק מהם לפחות יודעים להתנסח). זה סה"כ שעשוע להעביר את הזמן עד שמרמי ימחק את השרשור...

מה הוא לא שמע ?

גם ההומואים עשר. עצתי? שיפנה ליועצת. אניווי, הנטל הזה על המדינה צריך ללכת. לילה טוב.

.m

New member
תמיד אני מפסידה את כל הכייף...../images/Emo10.gif

skeep

New member
אם כל הכבוד מאי...

1. את לא יכולה להתחרות בעניין הזה איתי. 2. אני הומו שמתנסח רע מאוד בדר"כ. 3. אני מאחל להומופוב בריאות וחיים טובים ושלווים.

.m

New member
כל עוד זה נעשה בכבוד ../images/Emo8.gif

1. אם יש תחרות - ברור שאני מנצחת! (אני אישה. ניסית פעם להתחרות אם אישה? נשים תמיד מנצחות בסוף. ולו רק כי הגברים לא עומדים בויכוח הניצחי "מי ניצח?"...) 2. מה הקשר? אני אישה שמתנסח מצויין 3. רק אושר ואושר להומופוב (ואם אפשר אז עם בן-זוג אוהב ותומך
) 4. אתה חמוד. אבל אל תגלה ללירוי שאמרתי את זה, גם ככה הוא מתחיל לרעות בשדות זרים |הצלפת שוט| נשיקות mai

לירוי25

New member
טוב מיציתי אותך!

תעשה טובה לכולם ולך תדרס או משהו, גם ככה שום דבר טוב לא יצא ממך.

יצא המרצע מהשק

את האמת יש למגר להרוס ולהרוג ממש סדום ועמורה הן במחשבה והן בפעילות נמאס לך מהאמת שאתה שולח אותי להדרס??? ומי אמר שממך ייצא טוב כי אתה הולך בנתיים רק לרע

אני מעיר אותכם

על איזה חיים טובים אתה מדבר ? אתה בכלל יודע מה קורה במדינה או שאתה פשוט מתעלם כי נוח לך כך

לירוי25

New member
ומה אתה בדיוק עשית למדינה?

שואל לירוי שבכלל לא מבין למה הוא מבזבז אנרגיה מיותרת על לקרוא את השטויות שלך.

תקרא טוב

את כל השירשור וראה כי אני כן תורם למדינה ומתנדב ואם אתה לא מוכן להתאמץ למה שכתוב בעיית המדינה הקשה וקורא לזה שטויות אז שיבושם לך ומאנשים כמוך אני מזהיר

לירוי25

New member
אתה חצוף ומעצבן!!

אתה לא מכיר אותי, אתה לא מכיר את טווח הפעילויות שלי, מה עשיתי בצבא, אתה לא יודע כלום!! הייתי טורח לפרט אבל אנשים טיפשים מעצבנים אותי. שלום!

למעלה