פינת ההומופוב

ומה בדיוק אימא שלך

אשמה שיצא לה בן חריג שכזה??? שלא יודע טובת המדינה מהי , שלא יודע מה מימינו ומה משמאלו אבד לה הילד בשטויות החיים אבד וכנראה לא יחזור , אבוי לאותה האימא בן שכזה

לירונר

New member
לפחות אני לא אידיוט

ומי שמתעסק עם אמא שלי מתעסק איתי ואני לא כל כך חמוד תמים ומתוק כמו שמאי ראתה ~לירון~

לירונר

New member
ואמא שלי הייתה מפגינה בעד המדינה

היא הייתה בפינוי ימית והיא חולה על הארץ הזאת יותר ממך והיא אומרת העיקר שיש לנו ארץ לגור בה ואנשים כמוך רק הורסים לנו את החברה אתה משסע והורס כל מקום שאליו אתה מגיע ואני ימני אם זה מעניין אותך אז.... אל תחשוב שמה שאתה אומר מעצבן אותנו... להיפך.. זה מענג לראות מישהו עושה מעצמו מטומטם

סליחה

אבל אני לא חושב שאתנ עושה מעצמך מטומטם!!! אבל אני חושב שכדאי לך ללמוד על אהבת הארץ מאימך! תבין למה היא נלחמה , ולא בגלל שהבן שלה יבגוד במוסכמות

לירונר

New member
אני הייתי בבני עקיבא!!!!!!!

אני יודע מה זה אוהבת הארץ ~!~ אין לי כוס על המצח אז אל תזיין לי את השכל ~לירון~

אהוד_

New member
לשנות את העולם תקרא את זה...

השיר הזה הוא כמו ההמנון שלי: I want to change the taste in my mouth. Ice-ocean-blue, like when I dream that I am running, that I rise. Without any fear I fly like that. And I want to change my smell to something light, stil concrete. Like when the autumn dives from a clear sky among apple-trees and it gets cold. I know a man that rather would stop breathing than selling everything and just go away. But I think you can change some parts that doesn´t work and make yourself true. Think it, feel it, that I am free. To be the one I want to be. I am free to be the one I want to be I am free to be the one I want to be. Wonderful human Wonderful human la la la la.... I want to change language, soft round words. Nothing big exept when the anger comes and I really need to empty the fire in my head. And I want to change my way to see, clear straight looks. That doesn´t fear anything, so you know that what I see is what I send, that is all. I know a man that rather stops breathing than being naked in front of another. I know, poor him, because nudity unites all the parts we hide to each other. So how does it feel, that you know that you are free to be the one you want to be..... Wonderful human... (Eva Dahlgren) גם חלק ממנו כתוב כרטיס האישי שלי

אהוד_

New member
עם כל הכבוד, אתה מגזים

אני אוהב את ישראל, אולי קצת פחות ממך, אבל איכפת לי אני חושב שאתה מגזים במה שאתה אומר לי כי אתה בכלל לא מכיר אותי אתה לע יודע שאיפה שאני עובד, בנתב"ג אז אני מקבל פנים לאנשים חשובים מידי יום, ושאני קם לפמעים בשעות הקטנות במקום לצאת, לבלות אז אני מקבל פנים בחיוך נוסעים שמגיעים לכאן, וכן חלקם שואלים שאלות מה קורה בארץ, וכן אני מסביר להם שישראל זה אחלה מקום. שאני מסיים לעבוד אני חיי את החיים שלי הפרטיים, ואני לא מעוניין לשמוע מאנשים מה יש להם לומר לי, כי אני לא שם קצוץ, אם הייתי שומע לאנשים אז לא הייתי מי שאני ואיך שאני, כי ככה אני אוהב אותי. מי מסכים איתי?

אני לא מסכים איתך בכלל

מיהו בכלל שיקבע שהוא אוהב את ישראל יותר מכולנוץ אני לא יודע לגביך ספציפית אבל אני מאד אוהב את המדינה - ויחד עם זאת, ראה איזה פלא- לא חושב שכל היורדים/לסביות/פחדנים וכו´ הורסים את המדינה. מי הוא בכלל שישפוט את אמות המוסר שלי ואת התרומה שלי למדינה? לא טוב לו? שילך ליועצת.

אהוד_

New member
איכפת לך מהמדינה

בתור קבוצה של הומואים פה אני לא חושב שהמדינה שמה עלינו היא לא ממש מכירה בזכויות הומוסקסואלים, למעשה עד 1988 היה איסור לקיים יחסי מין הומוסקסואלים, אבל בוא נעזוב את העבר הומואים לא יכולים להתחתן רשמית, הומואים לא מקבלים עזרה במשכנתא ועוד ועוד.... ויש גם סטרייטים שלא יכולים להתחתן רשמית בגלל שהרבה דברים מבוססים על דת, ולצערי היום אנחנו חיים עם ש"ס בגרון הגענו למצב כלכך נורא, שאני מקווה שזה יירד, אחרת באמת אפשר לסגור את המדינה הזאת. כי קבוצות דתיות כאלו הם נגד ציונות בתכל"ס. מי אתה???, כן מי אתה!, אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי, וכדי להכיר אותי אז הנה שני דברים שתדע 1. אני לא סובל אנשים שיגידו לי איך לחיות 2. איכפת לי מהמדינה כל עוד איכפת לה ממני ועוד משהו שאני מקבל משכורת עלובה אני לא יכול העשות איתה כלכך הרבה, אם היום אני ארצה לשכור דירה עם כל ההוצאות אז רוב הכסף שלי יתבזבז, ואני גם משלם עוד מיסים כדי שחבר´ה החרדים יהיה מספיק נוח לשבת בישיבה ולעשות מה שהם עושים שם

לירונר

New member
רוצה לשנות את העולם? עוף מכאן

תתחיל בכך שלא תעצבן ותסכסך ביננו אנחנו לא מורים לריב ואתה עוד מוסיף שמן למדורה וטוען שכולנו הורסים את המדינה אנחנו נשארנו פה ולא הלכנו לשום מקום ואתה הורס לנו גם את מה המעט חיים טובים שיש לנו אז....בייייייייייי ~לירון~

יפה לירון :)

אני מפורום "נשים בלבד" גם לנו הוא שם את זה רציתי לראות אם גם לכם שמחה שאתם מגיבים לו ולא מוחקים! אוהבת, נצח.

tranga

New member
גם אני!

באתי לפה מפורום נשים בלבד - ואני פשוט מזועזעת. זה לא שאני לא יודעת שיש אנשים שהם כו"כ אטומים, זה פשוט שזה כואב - שבתקופה שהיא כל כך קשה בשביל כולנו אנחנו רבים על "מי אוהב את המדינה יותר". אחרי כל שעה של חדשות, פיגועים, קטל בדרכים, כלכלה על הפנים, צריך גם קצת שקט, לחיות את החיים שלנו, לאהוב... אני מקווה שלכולנו יהיה טוב יותר - ואני שמחה שעניתם לו כמו שצריך! ממש גברים לעניין!

איך אתה רוצה שהוא יעוף מכאן?

א. אז הוא יהיה "יורד". והם כידוע פחדנים, מפגרים וכו´.. ב. רק רדבול עושה לך כנפיים. אז איך הוא יעוף? ג. עצתי לו - שיפנה ליועצת.

למעלה