קונספירציה מוקפצת ברוטב

מאור 87

New member
באמת../images/Emo35.gif

הם לא הכירו ממש בתחילת שנות השישים? או שאני מתבלבל עם סינתיה? טוב, שיהיה.. גם ככה התיאוריה שלי תמוהה לגמרי כך שזה לא משנה הרבה..

אלרוס

New member
חדש חדש מהתנור

המלכה מתה!!!! אתם לא יודעים אבל המלכה מתה אחרי שהיא נתנה להם את תואר האבירות ממנת יתר של במים שהביטלס עישנו בשירותים שלה, החליפה אותה מחליפה לא ידועה בשם "יוקו אונו" שלאחר מכן היו לה חיים כפולים כמלכה וכאשאתו של ג'ון. ישנם הרבה רמזים בשירים ובאלבומים לזה שהיא מתה: 1. העטיפה של סרג'נט פפר- בעטיפה החיילים מצדיעים כמו בהלוויה צבאית עם כל המפורסמים שבאו לחלוק עם המלכה את מסעה האחרון. 2. LUCY IN THE SKY WITH DIMONDS לוסי היא המלכה כי יש לה יהלומים. היא נמצאת בשמיים לאחר מותה. 3. בשיר SHE'S LEAVING HOME הביטלס מצטערים על זה שהיא עוזבת את "הבית" שהבית הוא אנגליה כי הכל באנגליה שייך למלכה. היא נפגשת עם סוכן מכוניות שיסיע אותה לעולם הבא. 4. בעטיפת LET IT BE כולם עצובים על הפרדה מהמלכה ולכן הם בשחור והם מופרדים, הם מתאבלים בדרכים שונות. 5. בשיר YELLOW SUBMARINE הצי הבריטי מאבד את כבודו בגלל מות המלכה ומתלבש בצהוב הלא מכובד. 6. בעטיפת "אביי רוד" כולם נראים לכאורה מכובדים בדרך למלכה אבל פול יחף ואף אחד לא ממש מכובד. 7. בשיר "אלנור ריגבי" אלנור, ששתי האותיות הראשונות בשם הן שתי האותיות הראשונות בשם אליזבת, מתה ונקברת בכנסיה, איפה שמלכים אמורים להיקבר.

אלרוס

New member
עוד אחד ששכחתי

כמובן 8. השיר הר מג'סטי הוא בעצם נאום הפרדה של פול אל המלכה. 9. השיר הר מג'סטי הוא בן 23 שניות, שיר קצר, כלומר הכרותה עם הביטלס היתה קצרה מכדי שיוכלו לכתוב שיר ארוך יותר.

The Mad Hatter

New member
אתם מופרעים....P:

וזה כל מה שיש לי לומר בנושא. וחוץ מזה, בזמן שקראתי את זה האחים שלי הסתכלו עלי בצורה מוזרה ושאלו מה כל כך מצחיק. המ. אתם מופרעים באמת. >_< *מחכה לראות מי יהיה הראשון שיכתוב קונספירציה שלא קשורה למוות של מישהו*

הקונספירציה שלי!

אולי לא שמתם לב,אבל הביטלס הם בעצם ארבעה ישראלים בשמות: נחמן,חזי,גבי,וצביקה והם מאוד אוהבים חומוס. הוכחות! כאילו..הלו?!! רינגו לא נראה לכם חזי כזה? נו באמת וכולם אוהבים חומוס אז גם הם תודה ושלום

אלרוס

New member
תוכיח שהם ישראלים

יש לי דרכים בשבילך, ג'ון=יונתן, כלומר ישראלי. פולPAUL=פול (הזה על החומוס שנשמע כמו FUL . ג'ורג'= גרגורי=שם ארוך שנשמע תנכ"י=ישראלי. רינגו=רינג=טבעת=דבר קטן=ישראל!

אלרוס

New member
ובגלל שעזרתי

אני דורש אחוז סמלי מהרווחים בשווי של 49% או כ1,000,000 ליש"ט. אם הפרז לא ייה ניתן לחלוקה (למרות שלא תזכה) אני דורש פרסום שמי בקרדיטים ובתודות. עוד כמה רמזים לתאוריה שלך: כשהביטלס לא יכלו להגיע לארץ זה כי הם גורשו ממנה שנים מספר לפני חן וכי שר האוצר פחד שקניית החומוס המרובה שלהם תביא למשבר כלכלי. בשיר ALL YOU NEED IS LOVE האהבה היא בעצם חומוס (כי חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל). SGT. פירושו סמל, שבגימטריה זה 130 שזה ב10 יותר מהגימטריה של המלה חומוס, 10 כמובן מסמל את 10 האצבעות בשיר החומוס הידוע I WANT TO HOLD YOUR HAND.

אלרוס היקר

אני מציע לשלול ממך את הפרס על זה שאתה לא יודע שכדורסלים לאבדון אינה זכר. וכפי ש-another girl כבר אמרה: לא לקחת תיאוריות של אחרים. ואל תסמוך על זה שכדורסלים לאבדון לא תזכה.

אלרוס

New member
את צריכה להגיד לי תודה

על פיתוח בשמך ואם את מציעה לשלול אותי כל ההוכחות שלי אינן יכולות להיחשב כחלק מהקונספירציה.

אלרוס

New member
לא לקחתי את הקונספירציה

אלא עזרתי והוספתי לה בשם כדורסלים לאבדון וכל מה שפורסם שייך לה. אני כמו עורך אומנותי. אני מציע לשלול ממך את הפרס על אי הפגנת ספורטיביות ופחד ששתי הקונספירציות שלי ינצחו כי עד עכשיו לי יש הכי הרבה הוכחות

דקלה9

New member
אוקי...אם כבר נהינו מופרעים...../images/Emo104.gif

לפחות לשניים מהם יש שמות ישראליים אמיתיים... ג'ון בכתיבה הלטינית John הוא שם שמקורו בשם "יוחנן" העברי (נכון, נשמע פחות טוב מיונתן אבל זה מה יש). ככה נקרא השליח של ישו בשם הזה בעברית. עם פול זה אותו הסיפור, רק ששמו העברי, באופן מוזר כלשהו, הוא "שאול התרסי". ככה נקרא בעברית השליח ששמו הלטיני הוא Paul. מכאן, אגב, הבדיחה בתחילת הסרט "הנזירות בלוז" הראשון. ולמי שלא ראה: ילדה בבית ספר קתולי נשאלת שם- "מה שמות השליחים של ישו?" והיא עונה "ג'ון, פול {עד פה נכון}, ג'ורג' ורינגו{...}"
ג'ורג' הוא שם מקורי לטיני וכך גם ריצ'רד. אין להם מקורות עבריים. עד כאן 60 שניות בנושא "שמות עבריים לחיפושיות"...

מאור 87

New member
כמו בסרט "מייקל"..

הסרט על המלאך ההוא, שג'ון טרבולטה מגלם אותו. יש קטע בסרט שהוא אומר "All we need is love. Just like Paul and John said". ואז אנדי מקדוואל(
) ששיחקה איתו (או מישהו אחר לא זוכר כבר..
) שאלה אותו: "Oh, the emissaries?", כי היא כבר שמחה שסוף סוף הוא מדבר כמו מלאך אמיתי ולא כמו מישהו שמתחזה למלאך. ואז הוא ענה: "No, the beatles!" ואז שוב היא התייאשה..
סרט ממש יפה, אגב!! מזכירים שם הרבה את ה
..

למעלה