שרשור הכרות ^__^

טולייצ

New member
יוו ../images/Emo13.gif

שם: אורטל גיל: אתמול 18!! מקום מגורים: ב"ש מסנג'ר\ICQ: 167323263 שיר אהוב של שייגעצ: ניו יורק רפיח
זמני ביותר
תוכנית טלויזיה אהובה: חברים אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה:
אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? סגול תמונה.אם יש כמובן:)
מאתמול!

../images/Emo72.gifשריק שריק שריק שרק

שם: בנצי גיל: 17 מקום מגורים: נציונה מסנג'ר\ICQ: [email protected] שיר אהוב של שייגעצ: ני"ר כמובן תוכנית טלויזיה אהובה: האנטומיה של גריי/טירוף בבית אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: תופים וכלי הקשה שונים ומשונים אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? כחול תמונה.אם יש כמובן:) בעע אין עדיין מטורקיה צריך שאבא יעלה ויקטין אז בנתיים אין.

TancH

New member
חדשה

שם: טניה- טנצ' גיל:17 מקום מגורים נצרת עלית: מסנג'ר\ICQ: 237496244 שיר אהוב של שייגעצ: אבא עורך דין תוכנית טלויזיה אהובה: אמממ כל מה שלא משעממם. אבל הכי חברים. אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: על עצבים אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? סגול תמונה.אם יש כמובן:) נו טוב

חע

שם: זוהר גיל:15 בקרוב מקום מגורים:ב"ש מסנג'ר\ICQ: יש שיר אהוב של שייגעצ:ערוץ הילדים תוכנית טלויזיה אהובה:חברים,הישרדות אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה:גיטרה אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם?ירוק זית,נו מה זה עכשיו תמונה.אם יש כמובן:)

ססילייה

New member
זוהר!!!

איזו נוסטלגיה עשית לי עכשיו!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111 את לא מבינננננהההה אני מתגעגעת ליום הזה
כל כך.

אני אגיד לך משהו

הדבר היחיד שאני מתגעגעת אליו מהיום הזה זה השיער האדום שלי
צטערת..

גוטשה

New member
beichur

שם: avigail גיל: almost 14 מקום מגורים: nes tziona, but right now Seattle מסנג'ר\ICQ: [email protected], 268972095 שיר אהוב של שייגעצ: wow that's hard.. תוכנית טלויזיה אהובה: american idol, fariser, ha'alufa (i can't beluieve i'm missing it!), house, lost... אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: yup, trumpet and guitar. i played on the keyboard for two years but i don't remember anything! exept the notes... אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? green תמונה.אם יש כמובן:) many in here

Forever NemeSh

New member
האלו ../images/Emo9.gif מישו זוכר אותי? ../images/Emo3.gif

שם: טל גיל: 20 מקום מגורים: ראשל"צ מסנג'ר\ICQ: יש ויש. שיר אהוב של שייגעצ: באמאשלי, לא זוכרת
תוכנית טלויזיה אהובה: נילס הולגרסון אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: ברור, על העצבים. אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? לבן, מכיל בתוכו את כל הצבעים. תמונה.אם יש כמובן:) ברור שיש

למעלה