שרשור הכרות ^__^

../images/Emo79.gifAny Time

ו...טללל!! היום הסיוט נגמררררר... :]]]]]]]]]]]] [בטח אני עוד אציק לך במשך היום..מואהאהאהאהאה
]

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifHere, there and everyehere

שם:
שי ג. גיל:
עוד חודש ושלושה ימים 16 מקום מגורים:
גבע כרמל מסנג'ר\ICQ:
[email protected], אין אייסיקיו שיר אהוב של שייגעצ:
אבא עו"ד תוכנית טלויזיה אהובה:
חדשות? <זה הדבר היחידי שמופיע בטלוויזיות בבית בשבוע וחצי האחרונים.. אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה:
גיטרות וקלידים, בערך. אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם?
משהו בין ורוד לכחול לסגול כהה לירוק בהיר, פסיכודלי
תמונה.אם יש כמובן:)
אין

ס ט י י ק

New member
בלופ

שם:הדר גיל:15 מקום מגורים:קרית חיים מסנג'ר\ICQ:347237226 [email protected] שיר אהוב של שייגעצ:דיילת באלעל או עושה ביד משו לאסדעת תוכנית טלויזיה אהובה:האלופה
אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה:על העצבים,על מה דבר כמוני כבר יכול לנגן? אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם?חום חרא תמונה.אם יש כמובן:)

עצובית.

שם: ניצע גיל: 16 עוד מעט מקום מגורים: אשקלון וכאלה [email protected] 192202506 שיר אהוב של שייגעצ: קשה לי לחשוב,דיילת באל על. תוכנית טלויזיה אהובה: נמלטים. אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: אני לא :) חוסר כישרון זה משו. אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם?אפור.או שקוף (זה לא צבע אני יודעת.) תמונה.אם יש כמובן:)

B a m b o o k

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ניצןןןןן אני מתגעגעת;[;[;[

dsol

New member
ניצן...בינינו,זה לא שיש הרבה לראות ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

ררר

אני חושבת שאין מישהו אחד בפורום הזה שלא ערך איתי עדיין שיחה על גודל השדיים שלי-שימי אמר שהם נחמדים במידה מספקת!! אז דודי-בייץ בשקט! חחחחח אם אתה שחור יש לך פיטמה שחורה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעת עכשיו מול המחשב חחחחחחחחח

../images/Emo121.gifלא שאצלך רואים משו...

ובטח שלא בחושך... לניצ יש אחלה ציצים תאכלו קעקע. אני אוהב אותם.

Tin Doll

New member
גם אני מתגעגעת!!

וואי וואי חח אל דאגה ניצן, ראי מה קרה לי בסוף P:

למעלה