שרשור הכרות ^__^

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif

שם: צליל גיל: 15 ו4 חודשים מקום מגורים: באר שבע;[ מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של שייגעצ: את יפה וקשה לי לחשוב תוכנית טלויזיה אהובה: הפיג'מות וחברים אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה:
אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? לאדעת תמונה.אם יש כמובן:)

ססילייה

New member
משעמם לי כל כך.ואני לא מצליחה לחיות

שם: הרבנית<?XDDD>ליל איפקיס בילי ביטצ' השניה!
|*גיל: 18
מקום מגורים: כרגע?חולון ^^
מסנג'ר\ICQ:יש.תודה רבה
שיר אהוב של שייגעצ: ניו יורק רפיח.ברור.
תוכנית טלויזיה אהובה: רק אחת?!זובי. איש משפחה
!נמלטים
!סקראבס!טירוף בבית!!11ועוד
אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: כן.קלאסית מעפנה.
אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? אדום.או סגול.
תמונה.אם יש כמובן:)

רעיון טוב

שם: אביטל גיל: 15 מקום מגורים: קיבוץ נירים מסנג'ר\ICQ: 327993746 שיר אהוב של שייגעצ: קשה לי לחשוב? כרגע חחח תוכנית טלויזיה אהובה: מכושפוווווווווווות אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: חחח פאדייייייייחות לי אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? שחור אפל קשוח נווווו תמונה.אם יש כמובן:)

a d i 8

New member
שלי אנשים...:)

שם:עדי נבות גיל:16 מקום מגורים:ר"ג ICQ:305745787 שיר אהוב של שייגעצ:טוב יש כמה... את יפה
מרלין מונרו..שיר הזוי בצורה מטורפת...כמו שצריך...חח
ו...אינטרקום...שזה סתם שיר יפה.... תוכנית טלויזיה אהובה:הישרדות (שעכשיו יש שוב...ישששששששששש) ואבודים מנגנים על כלי?:לא...אבל אני שרה....זה נחשב..?.... אם הייתי צבע...הייתי...אדום

a d i 8

New member
כן...

הייתי בצעירי קרית אונו....עד שהתחלתי בבליך.... ועכשיו אני לומדת פיתוח קול

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifמגניב!../images/Emo9.gif

לאיזו כיתה את עולה? יש לכם מגמת מוסיקה בבצפר?

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifזה מתנגש?

יש לי דווקא כמה חברים שבמגמת תיאטרון ומוסיקה, <גם אח שלי הלך בדרך הזו
>

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ישלי חור בכוס../images/Emo7.gif

שם: מיכלי
מקום מגורים: קיבוץ געתון
מסנג'ר\ICQ: [email protected] | *|שיר אהוב של שייגעצ: לקפץ/ציפורניים מרוחות/ניו יורק רפיח
תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו&*#$&@$&^@/כל יס סטאר.
אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: על העצבים של ליל
אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? שחור אפל
תמונה.אם יש כמובן:)
סתם עבדתי עלייכם אינלי. אבל אני לא על המחשב.. אז שמישו ישים תמונה יש ולא המונה שרואים את את הבטן*^#%&@#$% כי רעז חרמן#^%*@#$&@

;[

שם: רון גיל: 15 וחצי מקום מגורים: פ"ת מסן: [email protected] שיר אהוב של שייגעצ: את יפה, ניויורקרפיח. תוכנית טלויזיה אהובה:יש המון. 4400. מכושפות. ג'ואן מארקדיה (תחזירו!!!!). מועדון לילה. חברים. וכ"ו. אתם מנגנים על כלי נגינה? אם כן,על איזה: גיטרה וגם זה בקושי. כמה אקורדים. אין זמן ללמוד ברצינות:/ אם הייתם צבע,איזה צבע הייתם? אדום. תמונה.אם יש כמובן:) נו לא כדאי.

למעלה