יאללה, תחפרו.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo32.gifיאללה, תחפרו.

כי משעמם לי ואני מתחמקת מללמוד למגן בספרות שיש לי מחרתיים~ [נעם, מקווה שזה בסדר שפתחתי. אבל צריך מקום לחפור בו~]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifסקר מהיר, אני צריכה את עזרתכן~

טוב, אז ככה. ביום שני יש לי את החלק האחרון של הבגרות בספורט- התרגיל האמנותי -_-" אני צריכה לרקוד, ואני מניחה שכל מי שמכירה אותי יודעת שאני לא יודעת לרקוד~ אבל בכל מקרה. אני מתלבטת בין שני ריקודים, שאת שניהם אני יודעת באותה רמה- כלומר, רק את הפזמון וחלקים מעוותים מהבתים חחח אני יכולה לאלתר על המקום אבל זה גם ככה יהיה גרוע... לא משנה, זה הכי טוב שאני יכולה. אבל אני מתלבטת מה יהיה פחות משפיל לרקוד לפני צוות המורות, אני ממש גרועה וזה נראה מזעזע, הסתכלתי על עצמי במראה
אז מה נראה לכן עדיף- 1. http://www.youtube.com/watch?v=x85LZB-8jgM 2. http://www.youtube.com/watch?v=AAWqnA8PdcY לא משנה אם אתן לא אוהבות את השיר/ריקוד/ווטאבר, אני רק צריכה לבחור אחד מהם כי זה ביום שני ואני לא יודעת מה לעשות T_T מצד אחד אני מעדיפה את הראשון כי הן בנות וזה יותר נשי... אבל מצד שני אני מעדיפה את השני דווקא כי הם גברים ואני לא בן אדם נשי אז יהיה פחות מביך לרקוד את זה ולעשות מעצמי צחוק
אבל... לא יודעת נו T_T תעזרו ליייייי

השני! ../images/Emo223.gif

הם יותר חמודים. ובכללי אני מעדיפה יותר בנים על בנות.

NoAmItA ChAn

New member
השני 3:

אני לא מתה לא על השיר של GEE וגם לא על הריקוד. זה נורא.. איך נאמר.. מטריד? הריקוד הזה XDDDDD הלבוש שלהן.. והן צעירות כל כך! ואני גם אוהבת יותר את הריקוד של "סורי סורי" וגם את השיר <: אז כן XP

Wrath Within

New member
ואני פה!../images/Emo11.gif

גמני הייתי בארוחת ערב, אצל סבתא ועכשיו את לא עונה ._.

STEMINEM

New member
B.o.B Feat. Eminem & Hayley Williams

B.o.B Feat. Eminem & Hayley Williams - Airplanes http://www.youtube.com/watch?v=ETOeWgISQeM Like [אמינם] בואו נעמיד פנים שמרשל מת'רס מעולם לא הרים עט בוא נעמיד פנים שדברים לא היו אחרת נעמיד פנים שלאנשים המחכים לא היתה מוטיבציה נעמיד פנים שהוא פשוט המציא תירוצים שהיו דקים כמו נייר, שהם יכלו לעוף ברוח מרשל אתה לעולם לא תצליח לעשות את זה, זה לא הגיוני לשחק את המשחק, אין שום דרך שבה תנצח נעמיד פנים שהוא פשוט נשאר בחוץ כל היום ושיחק עם כל החברים שלו נעמיד פנים שאפילו היה לו חבר שנוכל לומר שהיה חבר שלו ושזה לא היה הזמן לעבור ובתי הספר התחלפו שוב שהוא לא היה מובך חברתית ופשוט מוזר כילד שהיה לו אבא ואמא שלו לא היתה משוגעת והוא מעולם לא חלם שיוכל למלא איצטדיונים הוא פשוט היה עצלן מאוד זין על תכניות המגלות כישרונות בגימנסיה ואתה לא תגיע לכלום תפסיק לחלום בהקיץ אתה צריך שיבדקו לך את הראש, חושב כמו חייזר זה פשוט לא מציאותי תעמידו פנים שהם לא מעצבנים אותו עם כל החרא הזה ולא היה אף אחד שהוא כעס עליו ויכל להפנות זאת כלפיו והשעון מעורר שלו צילצל להעיר אותו אבל הוא לא הגיע לאולימפיאדת הראפ הוא עזב למטוס אבל פספס אותו יהיה לו קשה להסביר להיילי ולייני על סוגי אוכל לעניים וכל מיני כי הוא מעולם לא סיכן כלום, הוא מקווה ומתפלל אבל זה לא נפל בחלקו, אז הוא אפילו לא פה, הוא מעמיד פנים ש... [היילי וויליאמס] פזמון: מטוסים בשמי הלילה הם כמו כוכבים נופלים? משאלה הייתה יכולה לעזור לי כרגע, משאלה כרגע, משאלה כרגע אנחנו יכולים להעמיד פנים שמטוסים בשמי הלילה הם כמו כוכבים נופלים? משאלה הייתה יכולה לעזור לי כרגע, משאלה כרגע, משאלה כרגע

Because Of May

New member
חח גם לי יש מגן בספרות מחר. ../images/Emo109.gif

וקניתי את המיקודית של פלורה ויניצקי אהובתי, אך גיליתי ש"ילדי הצל" ו"סיפור פשוט" לא מופיעים שם. אני מרגישה מרומה. [אם למישהו, אגב, יש סיכומים טובים עליהם... מוזמן לשתף].

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה לשתיכן! לי יש מחר מגן

במעבדה בביולוגיה T__T והמ, אני לא למדתי את היצירות האלה, אז אין לי. סורי >_<

okep

New member
|בןועה| בהצלחה , גם לך ! :)

אני לא מקפחת . מוחעחע . זה לא קשור

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה לך! ../images/Emo23.gif

אגב, אני שמה לב שאת מאוד פעילה - כל הכבוד! המשיכי כך DD:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifזהו, בגלל זה אני לא קונה מיקודית...

כי כל מורה בוחר איזה יצירות ללמד ולא נראה לי שיש מיקודית שיש בה את כל היצירות שאני צריכה חח. וסורי, את שני אלה לא למדתי אז אני לא יכולה לעזור לך~ אבל חפשי בסיכומונה יש שם דברים טובים אני חושבת חח לקחתי משם את הסיכומים על המאהב כי לא מצאתי את המחברת של שנה שעברהXD

Because Of May

New member
זהו, גם לי נאבדה המחברת משנה שעברה../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

והיו בה כ"כ הרבה סיכומים טובים, דאמיט! וכן, נראה לי שאני אקרא באינטרנט, למרות שאני שונאת לקרוא במחשב... אה, שכחתי לכתוב לך מקודם המון בהצלחה
. ונעם- גם לך, המון המון בהצלחה, ותודה
.

למעלה