אה, ועוד משהו שאני רוצה לחלוק עמכם\ן
עשיתי רשימה לפי הזכרונות ולפי החלומות שתיעדתי במחשב (בינתיים 39 חלומות) מאז שהייתי קטנה, ורשימה של מפורסמים שחלמתי עליהם (לפי מה שאני זוכרת): - "המורדים" (תקציר: הברחתי אותם בביה"ס היסודי שלי). - דיוויד קוק (חלמתי עליו בספטמבר, כשהייתי ביוון. חלמתי שהוא הבחור הכי מתוק, נדיב ומתחשב שאני מכירה [הוא באמת היה ככה], ושאנחנו ידידים טובים והוא מציע שההורים שלו יקפיצו אותי לאן שאני רוצה, ולאורך כל הנסיעה אבא שלו רק שיבח והילל את הבן שלו. אני הרגשתי איך אני מתאהבת בו, הוא היה פשוט מושלם בחלום שלי
). - מכ"ר - כמה חלומות חלמתי עליהםםםםםםם! אינספור! כולל אחד עם ניחוח פרארדי P: - אוונג'ד סבנפולד (היה משהו, חלום או שניים. ובאחד היו גם מכ"ר). - וילה ואלו, סולן הימ (מתישהו לאחרונה, אבל אני לא זוכרת מה חלמתי). - דין וסאם מהסדרה "על טבעי" (אני ודין מנסים לגרש שדה מהבית הקודם שלי XDDD ובסוף מתברר שהיא טובה) - פיט וונטז (יש קליפ של פול אאוט בוי לשיר בשם Saturday. בקליפ פיט משחק רוצח ופטריק הסולן משחק את הבלש שרודף אחריו. חלמתי שפיט גנב ושחברות שלי ואני מחפשות אותו ורודפות אחריו דרך בתי הומלסים [אהא], ובסוף המשטרה תופסת אותו XP) - צוות הסדרה "האוס": האוס עצמו (פעמיים, פעם בחלום עם כולם ופעם בחלום נפרד), צ'ייס (כנ"ל), קמרון ו-13. - מיאבי, זמר יפני (חלמתי עליו.. נראה לי ששלוש פעמים XPP). - פאניק! אט דה דיסקו (שאני מתקשרת להזמין אותם? לא זוכרת בדיוק, כתוב לי). - טום קאוליץ, מ-"טוקיו הוטל" X____X אין לי מושג למה חלמתי עליו! - רוברט פטינסון P: - אדם למברט (פעמיים?), אליסון איריהיטה (גם הייתה באמריקן איידול) ועוד כמה מאותה עונה XP - הלהקה הפינית והמצויינת "אפוקליפטיקה". - דמויות מ-"אחת שיודעת": צ'אק באס ובלייר וולדורף XDDDDDD נקווה לעוד D: