יאללה, תחפרו.

okep

New member
../images/Emo40.gif הו , בהצלחה לך :)

ממ , סיכומים אין לי . אבל , עוד הצלחה תעזור ?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתשמעו תשמעו שנייה.

אני יודעת שזה לא מעניין אתכן ואתן בטח תבהו במסך במבט של "WTF למה נראה לה שאנחנו רוצות לשמוע את זה, זה כל כך גיי כאילו ברמות פסיכוטיות לייק שיואו" וזה באמת נכוווווווון. אבלללללל השיר הזה כלכך ממכר, באמאשליXD אני חושבת שזה השיר הכי גיי שיצא לי לשמוע בחודשים האחרונים, הוא בהחלט מתחרה ברוקוגו O_ם ומי ששמעה את רוקוגו יכולה להעיד שזה גיי. O: בכל מקרההההה. השיר זה של 3 מהלהקות האהובות עלי ביותר- סופר ג'וניור, שייני ודבסק.
זה כלכך הומואי333> ... *שיעול* כן. תשמעו את זה.
http://www.youtube.com/watch?v=Z3az...56B8D5817&playnext_from=PL&playnext=1&index=1 [ולמי שעוד לא הבינה, מספר הזכרים שיש בשיר הזה הוא 23. רק מציינת.]

okep

New member
../images/Emo40.gif אני באמת מעדיפה לא להגיב . ../images/Emo12.gif

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבללל מה רע ב23 קוריאנים חמדמדים ששרים ביחד שיר מאוד הומואי על ים?
... עזבו המוח שלי נדפק לחלוטין מכל הקוריאנים האלה, אני אוהבת אותם כלכך שזה כבר לא בסדר~~~~~~~~ *נצנצים* אוף נו אבל סיסייד זה שיר ממש חמוד וזה 3 מהלהקות האהובות עלי, אפשר לומר שה3 הקוריאניות שאני הכי אוהבת... כאילו הם הטופ 3 הקוריאניות שלי חח אני לא יכולה לא לאהוב את השיר הזה T_T סורי שאני חופרת על כלום, נו, משעמם לי. D:

okep

New member
../images/Emo40.gif חח , אף אחד לא מאשים אותך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתגידו, אם אני אפתח שרשור המלצות,

אתן תמליצו על דברים? אתן תקראו המלצות של אנשים אחרים? אתם תגיבו? כי אני חושבת על זה, ולא עשיתי פה אף פעם המלצה מסודרת על DBSK וזה פשוט לא בסדר, הם כאלה חמודים
רציתי לעשות בשרשור הקודם אבל לא היה לי כוח כי יש להם המוןןןן קליפים [וזה עוד רק הקוריאנים, אני אתעלם לחלוטין מהיפנים
] וזו תהיה חפירה ממש ממש ממש ארוכה... ככה שתגידו אם בא לכן או לא, אם שוב אף אחת לא תמליץ על דברים אין טעם לפתוח, לא כדאי שאני אהיה היחידה שתמליץ על דברים כי אף אחת מכן לא שומעת את הדברים שאני ממליצה עליהם גם ככה
יש לי עוד להקות להמליץ עליהן, גם יפניות וגם קוריאניות, אז זה לחלוטין החלטה שלכן אם אני אפתח או לא~

Because Of May

New member
תראי... ../images/Emo109.gif

אותי אישית להקות יפניות/קוריאניות וכו' לא הכי מעניינות (סורי...), אני אני לא מתחייבת לקרוא או לשמוע... אני פשוט לא אוהבת את השפה. מנגד, גם אני הייתי רוצה להמליץ על כמה להקות משלי (התקווה 6 והקרטל...), ושוב, אני לא בטוחה כמה באמת יקראו את זה, כי הבנות פה פחות אוהבות מוזיקה ישראלית... בכל מקרה, למה לא לפתוח תכלס? מי שתקרא- תקרא, מי שלא- לא...
. זה לא יזיק הרי... (-:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאם תמליצי אני אקרא אשמע ואשתדל להגיב,

לא מתייחבת לאהוב THOUGH... הקטע הוא שבד"כ כשאני פותחת שרשור אני היחידה שממליצה על דברים [עזבי אם מגיבים לי או לא, זה לא הקטע, אתן באמת לא חייבות לשמוע את זה למרות שאישית אני חושבת שאתן מפסידות המון
] ואז זה יוצא שאני סתם חופרת על דברים שלא מעניינים אף אחד. O: אבל אם גם את וגם בנות אחרות ימליצו על דברים [ויהיה נחמד אם גם תגיבו לי ואחת לשנייה, אבל לא משנה D:] אין לי בעיה לפתוח~ אני פשוט שואלת אם יש ביקוש לשרשור כזה או לא חח

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו גאדמאט !

רציתי לכתוב , (אהמתפוזהקקותאהמ) שאני אישית לא אמליץ , כי אין לי על מה Oם אבל אני אגיב ואקרא :)

NoAmItA ChAn

New member
אני לא יודעת אם יש לי על מה להמליץ

אולי על שירים, אבל אני לא בטוחה שיהיה לי זמן. יש לי השבוע שלושה מגנים (בא לי למות), ואני לא בטוחה שאני אספיק. אבל אם תפתחו שרשור ותכתבו, אני מאוד אשתדל לקרוא כל אחת מההמלצות :)

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו גאדמאט .

חזרתי רק עכשיו מפרדס חנה , ואני משועממת . אני צריכה לעבוד על צרפתית , יש לי המון דברים ליום שני . - עבודה . - דף עבודה . - בוחן . כל סוף השבוע התבזבז , (טוב לא ממש , היה כיף!) ועכשיו אין לי כוח . האמ . בא לי לשמוע רדיוהד . אוף , חפרתי -.- BTW מתי נגמרים הלימודים ? O:
- אני טיפשה

okep

New member
../images/Emo40.gif אהה , אני יודעת ../images/Emo6.gif

ותודה :)

NoAmItA ChAn

New member
אני יודעת להגיד "אני אוהב\ת אותך" ב-10 שפות

D: והרשימה הולכת וגדלה! (מנסה ללמוד ברוסית) רק רציתי להשוויץ XP שבוע טוב לכולם 3> אה, ו-"התנגשות הטיטאנים" זה סרט חביב.

NoAmItA ChAn

New member
אה, ועוד משהו שאני רוצה לחלוק עמכם\ן

עשיתי רשימה לפי הזכרונות ולפי החלומות שתיעדתי במחשב (בינתיים 39 חלומות) מאז שהייתי קטנה, ורשימה של מפורסמים שחלמתי עליהם (לפי מה שאני זוכרת): - "המורדים" (תקציר: הברחתי אותם בביה"ס היסודי שלי). - דיוויד קוק (חלמתי עליו בספטמבר, כשהייתי ביוון. חלמתי שהוא הבחור הכי מתוק, נדיב ומתחשב שאני מכירה [הוא באמת היה ככה], ושאנחנו ידידים טובים והוא מציע שההורים שלו יקפיצו אותי לאן שאני רוצה, ולאורך כל הנסיעה אבא שלו רק שיבח והילל את הבן שלו. אני הרגשתי איך אני מתאהבת בו, הוא היה פשוט מושלם בחלום שלי
). - מכ"ר - כמה חלומות חלמתי עליהםםםםםםם! אינספור! כולל אחד עם ניחוח פרארדי P: - אוונג'ד סבנפולד (היה משהו, חלום או שניים. ובאחד היו גם מכ"ר). - וילה ואלו, סולן הימ (מתישהו לאחרונה, אבל אני לא זוכרת מה חלמתי). - דין וסאם מהסדרה "על טבעי" (אני ודין מנסים לגרש שדה מהבית הקודם שלי XDDD ובסוף מתברר שהיא טובה) - פיט וונטז (יש קליפ של פול אאוט בוי לשיר בשם Saturday. בקליפ פיט משחק רוצח ופטריק הסולן משחק את הבלש שרודף אחריו. חלמתי שפיט גנב ושחברות שלי ואני מחפשות אותו ורודפות אחריו דרך בתי הומלסים [אהא], ובסוף המשטרה תופסת אותו XP) - צוות הסדרה "האוס": האוס עצמו (פעמיים, פעם בחלום עם כולם ופעם בחלום נפרד), צ'ייס (כנ"ל), קמרון ו-13. - מיאבי, זמר יפני (חלמתי עליו.. נראה לי ששלוש פעמים XPP). - פאניק! אט דה דיסקו (שאני מתקשרת להזמין אותם? לא זוכרת בדיוק, כתוב לי). - טום קאוליץ, מ-"טוקיו הוטל" X____X אין לי מושג למה חלמתי עליו! - רוברט פטינסון P: - אדם למברט (פעמיים?), אליסון איריהיטה (גם הייתה באמריקן איידול) ועוד כמה מאותה עונה XP - הלהקה הפינית והמצויינת "אפוקליפטיקה". - דמויות מ-"אחת שיודעת": צ'אק באס ובלייר וולדורף XDDDDDD נקווה לעוד D:

okep

New member
../images/Emo40.gif מגניב !

10 שפות זה מלא ~ אני יודעת ממ , שלוש ^^ ממ , אהבתי את זה עם פיט ,
אני לא זוכרת את החלומות שלי -,-

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו רגע ,

גם צרפתית. זה כבר ארבע .

למעלה