LOL זה נשמע קצת כמו סינית. XD או שאני סתם מדמיינת~ נה מגניב אבל D: צריך לעשות פשוט שרשור עם כל הביטויים הרנדומאלים שכולן יודעות להגיד בשפות רנדומאליות וככה נוכל להעשיר אחת את השנייה
[... או שאני היחידה שטרחה לבדוק איך אומרים דג וקוף בקוריאנית? אבל יש לי סיבות נוXD]
8~ עברית- אני אוהב/ת אותך אנגלית- I love you ספרדית- Te amo צרפתית- Je t'aime גרמנית- Ich liebe dich יפנית- Daisuki קוריאנית- Saranghae [yo] סינית- Wo ai ni תפרטי את אלה שאת יודעת. O:
עברית, אנגלית, ספרדית, צרפתית אני יכולה גם ללמוד ביידיש, פולנית, רוסית וגרמנית (אהמ סבא) וערבית אני ישאל את אמא אני מניחה שהיא יודעת ולספור עד 10 לפחות אני יודעת ב עברית, אנגלית, ספרדית, הולנדית, ערבית, ידעתי גם צרפתית ותאילנדית אבל שכחתי.. אני יברר את העניין LOL ווהו חפרתי
עזבו אני בכלל אובססיבית לאסייתים וכל שפה אסייתית נשמעת לי מגניבה ברמות~ אני צריכה באמת לבדוק איך אומרים אני אוהב/ת אותך בתאילנדית ובפיליפינית זה יהיה מצחיקXD אגב אני יודעת להגיד הידד ב*חושבת* 4 שפות טוב זה לא מעניין מישהו אבל זו מילה כיפיתXD [נו, בעברית זה הידד, באנגלית הוריי, ביפנית באנזאי ובקוריאנית מאנסה XD]
היי אני לא גזענית אני סתם רוצה אסייתי מחמד לא אכפת לי מאיזו ארץ~ לאחרונה גם יש לי פאנקראש קל על פיליפיני מסויים ממ מהעונה האחרונה של פרוייקט מסלול אני לא אחפור עליו כי זה ספויילרים אבל הוא כזה הומו חמודXD ותאילנדים יכולים להיות ממש סקסים, אעהאעה יש להם שפתיים מושלמות כמעט כמו לקוריאנים~~~