כמה יש לך!!
אם את לא רוצה משהו (אהימ) את מוזמנת להעביר אותו הלאה, במקום לזרוק XP אוקי, אז הרשימה שלי ממש קצרה:
איי ברוט יו מיי בולטס בלהבלהבלה - קארין הביאה לי, ללא קופסה D: סתם, לא, כפרעליה 3>
3 צ'ירס פור סוויט ריבנג' - נראה לי שקארין קנתה לי ביומולדת 16? O:
דה בלק פרייד - עטר קנתה לי ליום ההולדת שנה שעברה XP
אוונג'ד סבנפולד של אוונג'ד XDDDD קארין נתנה לי השנה ליום ההולדת 3>
הסינגל של וולקם טו דה בלאק פרייד - גם מקארין XP ו.. אלה הדיסקים הרציניים שיש לי XDDDD אני לא כל כך שומעת דיסקים, אבל לפעמים כן DDD: ודיוידיים שיש לנו (רובם ראיתי, אני חושבת):
2 הדיוידיים של מכ"ר (שלי XPP)
טרילוגיית שר הטבעות 3>
טרילוגיית שודדי הקאריביים 3333333333333>
אני חושבת שיש לנו את כל הטרילוגייה של מטריקס XDDD + סרט בשם אנימטריקס O:
טרילוגיית בלייד~
הארי פוטר 1-3 XP
WLL-E
רטטוי - כזה סרט חמוד, דיי! XDDDDDDD
הסיפור שאינו נגמר.
הנסיכה הקסומה~
צ'ארלי בממלכת השוקולד XP
השער התשיעי שההורים שלי קנו
שזה מוזר ביותר, לדעתי הם קנו את זה בארה"ב ואין לזה כתוביות בעברית XP
ביטלג'וס, למרות שלא ראיתי XDDD
טרילוגיית אקס-מן 3>
טרילוגיית שרק XD
כל אינדיאנה ג'ונס~
הרקולס.
טרילוגיית ספיידרמן 3>
רובוטס בשלושה דיסקים: אחד צרוב עם כתוביות בעברית, אחד מקורי עם כותביות בעברית ואחד מקורי מארה"ב בלי כתוביות בעברית XDDD
כללל מלחמת הכוכבים 333333333> את הטרילוגייה הישנה יותר יש לנו במארז חמדמד~
כל טרילוגיית בורן! ראיתי את זה בסופ"ש אחד עם אבא שלי, אחד מסרטי האקשן הטובים DDD:
המבוך של פן XDDDDDDD אבא שלי קנה בארה"ב נראה לי, ראינו את זה הוא ואני עם כתוביות באנגלית (כי זה בספרדית), ובשלב מסויים פשוט התייאשתי מהסרט אז עצרתי XDDDD סרט ארוךך!
סרטים סיניים של אומנויות לחימה ואקשן וכאלה: נמר דרקון, מחול הפיגיונות וגיבור. ראיתי רק את הראשון ואת השלישי בערך, לא מתה על זה XP
משפחת סופר-על XDDD
24 העונה הראשונה - של ההורים שלי, באופן מפתיע. אבל אני רוצה לראות מתישהו D:
האלמנט החמישי, שטרם ראיתי XP
כל פארק היורה O: שנים שלא ראיתי XP
הדסון הוק, עם ברוס וויליס. סרט קצת הזוי~
היפה והחיה מאמריקה (בלי כתוביות)~
עידן הקרח D:
רביעיית הנוסע השמיני. כמה יש? זה הארבע הראשונים XD ראיתי קצת מהראשון. כשההורים שלי היו לפני הרבה שנים בארה"ב אמא שלי, שממש אוהבת את הסרטים, ראתה מארז מהודר של הארבעה, ואבא שלי קנה לה אותו D: באמת מושקע XP
המבוך 33333333333333> עם דיוויד בואי, כזה סרט טוב!
ארמגדון, ששנים לא ראיתי, אבל גם סרט טוב 3>
השטן לובשת פראדה XDD
מדגסקר~
רכבת לקוטב, לא סרט משהו..
סינבד! כמה זמן XDDDD
פיינל פנטסי. אין לי מושג למה אבא שלי קנה את זה, אבל ראיתי את זה פעם אחת ולא אהבתי, ואף אחד מאיתנו לא רואה את זה יותר XDDD
אמדאוס, גרסת הבמאי
קונסטינטין.
טומב ריידר 1+2 D:
אלאדין 3> עם תוספות מאחורי הקלעים שרואים את רובין וויליאמס מחורפן XDDDDD אחד הקומיקאים האמריקקים הבודדים שאני אוהבת D:
משפחת הקיסריים - סרט דוקומנטרי על הפינגווינים הקיסריים. ראיתי לפני מלא זמן ><
לילו וסטיץ', לילו וסטיץ' 2 (יש לנו גם את סטיץ' הסרט, אבל בצרוב XP) ויש עוד סרטים וסדרות מקוריים, כמו בטיפול, אבל זה דברים של ההורים שלי, אז אני פשוט לא אתייחס אליהם כרגע D: