יאללה, תחפרו.

soft Bean

New member
feel the revenge לשעבר

אם את זוכרת.. הייתי פה ממש ממש מזמן וקופצת מדי פעם

Rose131

New member
אפשר להתלונן?

אני כבר חודש וחצי עובדת על פרוייקט עלייה לרגל שבמהלכו אני מדריכה במשך 3 ימים כיתה ז' במסע לירושלים. כבר חודש וחצי שיעורים על ירושלים, פגישות בביה"ס, הכנת עזרים, למידת מערכים.. ועכשיו, יומיים לפני הפרוייקט, אני בבית, חולה, לא רוצה לחשוב על מה יקרה אם עוד יומיים לא אתאושש. (כלומר, עבדתי סתם. סתם!!!1) זהו, אני מאוד מתוסכלת. [ועוד פחות מחודשיים נגמרת המכינה. אמאלה.]

NoAmItA ChAn

New member
אויש X_____X

תרגישי טוב!! אני מקווה מאוד שתחלימי כמה שיותר מהר X__X תשתי מלא תה ותנוחי הרבה!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב, הבגרות בספורט עברהXDDDDD

בסוף באמת רקדתי את סורי סורי ולא את ג'י. המממ. התחלתי כמו שצריך עם הפזמון של סורי סורי... ואז פשוט התחלתי לאלתר חחחחח סתם עשיתי דברים עם הרגליים והסתובבתי הרבה [נו אני לא מצליחה לקלוט את הריקוד של הפזמוןXD] ואז הגיע הפזמון השני ורקדתי אותו ואז היה את הדה דה דה דה דה דה דה דה דה דהההה ורקדתי גם את זה XDDD ועשיתי את זה דווקא טוב חח חשבתי שאתבלבל בצדדים. ואיבדתי תחושת זמן ובגלל שהשיר הוא 4 דקות ביקשתי באמצע שיעצרו בלי שהיה לי שום סיום חחח פשוט הרגשתי שאני כולי רועדת ולא מסוגלת יותר אז עצרתי T_T וגם לא הסתכלתי על המורות בכלל חחח רק בהיתי ברצפה T_T ואחרי זה הן שאלו אותי אם אני רוקדת
אין לי מושג מה זה אומר, אם זה טוב או רע חחחחחח כי כזה, מצד אחד זה יכול להיות טוב, כאילו "את רוקדת בד"כ? כי זה היה ממש טוב!" אבל מצד שני זה גם יכול להיות גרוע, כזה "את רוקדת? באמת? למה נראה לך? O_ם" ואין לי מושג מה לחשובבבבב. והן לא אמרו ציונים במקום אז אין לי מושג אם נכשלתי או לא T_T מאוד מקווה שלא כי אז אני אצטרך לעשות את הריצה שוב כדי לשפר [נכשלתי בריצה, אפשר להכשל בדבר אחד מתוך ה4] ואני לא רוצהההה T_T והראש שלי כואב מוות ואין לי אוויר וחם לי ובלעכס. T_T

NoAmItA ChAn

New member
אני חושבת שזה סימן טוב DDD:

אני בטוחה שעברת!! %!@<<#@ נרקוד זאת יחד כשניפגש? D;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיזה דיסקים/דיוידים יש לכם? D:

[... משעמם לי נוXD] אני מתכוונת, איזה דיסקים קניתם/קיבלתם/ווטאבר מקוריים~ של להקות/זמרים/ווטאבר שאתם אוהבים, לא את אלה מלפני מליון שנה שקניתם של דברים שאתם כבר לא שומעים חחח. דיוידים הכוונה גם לסרטים וגם ללייבים של להקות וכאלהXD שלי- דיסקים: [אני אכתוב את כל מה שיש אצלי בחדר, לא את כולם אני שומעת אבל~ ויש כאלה שממש אהבתי פעם ועכשיו אני כבר לא כלכך שומעת חח]
הפסקול של המחזמר של טרזן שקניתי בנ"י
דיסק של HIM שדודה שלי [כבר לא... XD כאילו היא ודוד שלי התגרשו] הביאה לי כי היא לא הייתה צריכה אותוXD [גם אני לא באמת הייתי צריכה אותו אני לא באמת שומעת אותםLOL פעם שמעתי קצת אבל]
דיסק של בילי טאלנט שאבא שלי קנה לי ושמעתי אולי פעם אחת O_ם מסקנה- לא לבקש מההורים לקנות לי דיסקים של "להקות שנשמעות כמו מה שאני אוהבת" אלא לתת משהו ספציפי חחחח
דיסק של לוסטפרופטס שקיבלתי ליומולדת מדוד שלי
מלפני איזה שנתיים חחחחח וואי כבר שכחתי שיש לי את הדיסק הזה, דווקא ממש אהבתי אותם באותה תקופה
נימרוד של גרין דיי
אינטרנשיונאל היטס של גרין דיי
דוקי של גרין דיי [... כן פעם ממש אהבתי אותם מה אני אעשהXD והעיקר את אמריקן אידיוט שהכי אהבתי שלהם לא קניתי LOL]
סטייט אוף דה ארק של דה ארק XD וואי פעם הייתי מכורה אליהם כלכך
אבא שלי קנה לי אותו בנ"י חח יואו3>
שראי זו לאוט דו קאנסט של טוקיו הוטלD:
צימר483 של טוקיו הוטל
היומאנואיד של טוקיו הוטל~~ [אני רק חייבת לציין, למי שלא שם לב או לא הבין- זה רק הדיסקים בגרמנית. כל הדיסקים שלהם מבחינתי חח אני לא אוהבת את האנגלית.]
פיינאל אטראקשן של סינמה ביזאר
טויז של סינמה ביזאר
אעהאעהה וקניתי אותו בברלין, בדיוק ביום שהוא יצא DDDDD:
איי ברוט יו מיי בולטס יו ברוט מי יור לאב- נחשו של מיXD
3 צ'ירס פור סוויט ריבנג'
דה בלאק פארייד
לייף אין קארטון מושן של מיקה~
דה בוי הו ניו טו מאצ' גם של מיקה~
הפסקול של סוויני טוד
הפסקול של הקוסם מארץ עוץ
אייז'ן פרייד- ט'יז איז דה ג'פניז קאבוקי רוק של מיאבי
לקט שהמעריצים בחרו [כאילו, fan's best] של שירים של מיאבי
הסינגל ט'ה נקסט דקייד של גאקט [שלמען האמת לא היה לי מושג שהוא קייםXD טוב לדעת
]
הסינגל ראנאווי של DBSK, יש שם סולו של יוצ'ון
רומיאו- המיני אלבום השני של שייני
הסינגל של U של סופר ג'וניור
חח חברה שלי קנתה לי בתאילנד ליומולדת וגאד אני מאוהבת
בעיקרון יש לי את הפסקול של מלך האריות איפשהוא אבל אין לי מושג איפה.
טוב, עכשיו דיוידים... גם זה הולך להיות הרבהXD
הדיוידי של הסרט של סופר ג'וניור, Attack on the Pin Up Boys
הוא הגיע גם עם הפסקול של הסרט, פוסטר [שמיסגרתי ותליתי
] ותמונות של [כמעט] כל הלהקה~ [אין קיוהיון כי הוא היה בבית חולים]
דוגמה
ביטלג'וס
המארז של גראוויטיישן
[זו אנימת שונאן איי למי שלא יודעת~]
בילי אליוט
רקוויאם לחלום
פנטום האופרה
חתונת רפאים
סיפורי דגים
[שכזה... ידיד שלי שאני כבר לא מדברת איתו נתן לי אותו כי הוא קנה מארז של טים ברטון והוא לא אהב את הסרט הזה, ובעיקרון הוא אמר שהוא השאיל לי אותו ושהוא יבקש אותו בחזרה כשהוא ירצה אותו אבל הוא לא ביקש ואין לי מושג מה קורה עם זה~ ואני כבר לא מדברת איתוXD אז... כן.]
מועדון קרב
צ'רלי בממלכת השוקולד
המספריים של אדוארד
סוויני פאקינג טוד
הדיוידי של חואנס.
[חחחחחח אף אחת מכן בטח לא יודעת מי זה בכללXD]
הדיוידי [הראשון] של מיקה~
הדיוידי לייב של צימר483 של טוקיו הוטל
הדיוידי של טוקיו הוטל TV
שני הדיוידים של MCR נו ....... חפרתי. כמו שאתם רואים אני פריקית של דיסקים/דיוידים מקוריים ואני כל הזמן קונה כאלה גם אם אין לי כסף~

NoAmItA ChAn

New member
כמה יש לך!!

אם את לא רוצה משהו (אהימ) את מוזמנת להעביר אותו הלאה, במקום לזרוק XP אוקי, אז הרשימה שלי ממש קצרה:
איי ברוט יו מיי בולטס בלהבלהבלה - קארין הביאה לי, ללא קופסה D: סתם, לא, כפרעליה 3>
3 צ'ירס פור סוויט ריבנג' - נראה לי שקארין קנתה לי ביומולדת 16? O:
דה בלק פרייד - עטר קנתה לי ליום ההולדת שנה שעברה XP
אוונג'ד סבנפולד של אוונג'ד XDDDD קארין נתנה לי השנה ליום ההולדת 3>
הסינגל של וולקם טו דה בלאק פרייד - גם מקארין XP ו.. אלה הדיסקים הרציניים שיש לי XDDDD אני לא כל כך שומעת דיסקים, אבל לפעמים כן DDD: ודיוידיים שיש לנו (רובם ראיתי, אני חושבת):
2 הדיוידיים של מכ"ר (שלי XPP)
טרילוגיית שר הטבעות 3>
טרילוגיית שודדי הקאריביים 3333333333333>
אני חושבת שיש לנו את כל הטרילוגייה של מטריקס XDDD + סרט בשם אנימטריקס O:
טרילוגיית בלייד~
הארי פוטר 1-3 XP
WLL-E
רטטוי - כזה סרט חמוד, דיי! XDDDDDDD
הסיפור שאינו נגמר.
הנסיכה הקסומה~
צ'ארלי בממלכת השוקולד XP
השער התשיעי שההורים שלי קנו
שזה מוזר ביותר, לדעתי הם קנו את זה בארה"ב ואין לזה כתוביות בעברית XP
ביטלג'וס, למרות שלא ראיתי XDDD
טרילוגיית אקס-מן 3>
טרילוגיית שרק XD
כל אינדיאנה ג'ונס~
הרקולס.
טרילוגיית ספיידרמן 3>
רובוטס בשלושה דיסקים: אחד צרוב עם כתוביות בעברית, אחד מקורי עם כותביות בעברית ואחד מקורי מארה"ב בלי כתוביות בעברית XDDD
כללל מלחמת הכוכבים 333333333> את הטרילוגייה הישנה יותר יש לנו במארז חמדמד~
כל טרילוגיית בורן! ראיתי את זה בסופ"ש אחד עם אבא שלי, אחד מסרטי האקשן הטובים DDD:
המבוך של פן XDDDDDDD אבא שלי קנה בארה"ב נראה לי, ראינו את זה הוא ואני עם כתוביות באנגלית (כי זה בספרדית), ובשלב מסויים פשוט התייאשתי מהסרט אז עצרתי XDDDD סרט ארוךך!
סרטים סיניים של אומנויות לחימה ואקשן וכאלה: נמר דרקון, מחול הפיגיונות וגיבור. ראיתי רק את הראשון ואת השלישי בערך, לא מתה על זה XP
משפחת סופר-על XDDD
24 העונה הראשונה - של ההורים שלי, באופן מפתיע. אבל אני רוצה לראות מתישהו D:
האלמנט החמישי, שטרם ראיתי XP
כל פארק היורה O: שנים שלא ראיתי XP
הדסון הוק, עם ברוס וויליס. סרט קצת הזוי~
היפה והחיה מאמריקה (בלי כתוביות)~
עידן הקרח D:
רביעיית הנוסע השמיני. כמה יש? זה הארבע הראשונים XD ראיתי קצת מהראשון. כשההורים שלי היו לפני הרבה שנים בארה"ב אמא שלי, שממש אוהבת את הסרטים, ראתה מארז מהודר של הארבעה, ואבא שלי קנה לה אותו D: באמת מושקע XP
המבוך 33333333333333> עם דיוויד בואי, כזה סרט טוב!
ארמגדון, ששנים לא ראיתי, אבל גם סרט טוב 3>
השטן לובשת פראדה XDD
מדגסקר~
רכבת לקוטב, לא סרט משהו..
סינבד! כמה זמן XDDDD
פיינל פנטסי. אין לי מושג למה אבא שלי קנה את זה, אבל ראיתי את זה פעם אחת ולא אהבתי, ואף אחד מאיתנו לא רואה את זה יותר XDDD
אמדאוס, גרסת הבמאי
קונסטינטין.
טומב ריידר 1+2 D:
אלאדין 3> עם תוספות מאחורי הקלעים שרואים את רובין וויליאמס מחורפן XDDDDD אחד הקומיקאים האמריקקים הבודדים שאני אוהבת D:
משפחת הקיסריים - סרט דוקומנטרי על הפינגווינים הקיסריים. ראיתי לפני מלא זמן ><
לילו וסטיץ', לילו וסטיץ' 2 (יש לנו גם את סטיץ' הסרט, אבל בצרוב XP) ויש עוד סרטים וסדרות מקוריים, כמו בטיפול, אבל זה דברים של ההורים שלי, אז אני פשוט לא אתייחס אליהם כרגע D:

NoAmItA ChAn

New member
אה, אויש

שכחתי שיש לנו גם את עידן הקרח 2, ויש לנו גם מארז של שני דיסקים עם מערכונים של טום וג'רי DDD:

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו , אני עלובה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממ , דיסקים :: איי ברוט יו מיי בולטס יו ברוט ~ מיי כמיקל
אמריקן אידיוט ~ גרין דיי . דוקי ~ גרין דיי . (הוו , בדיוק התחיל שיר מהאלבום הזה
) וורנינג ~ גרין דיי .
עוד דיסק של גרין דיי , לא זוכרת איך קוראים לו ^^ ג'אז ~ קווין . בלאד שוגר סקס מג'יק ~ רד הוט .
פריקי סטיילי ~ רד הוט . מוד'ר מילק (חח מוזר בעברית) ~ רד הוט . רד הוט צ'ילי פפרס - רד הוט
שני דיסקים של U2 . -,- דיוידי :: האמ , שני אלה של מיי כמיקל . איימי ווינהואס ~ לייב בלונדון . האמ , מלא סרטים . באמת שאין לי כוח לכתוב -,- בואו נדמיין שיש הרבה דיוידי !

NoAmItA ChAn

New member
ג'אז!!

לאמא שלי יש תקליטים של קווין, ואחד מהם, לא זוכרת איזה, בצבע ורוד XDDDDDDD התקליט עצמו, במקום בשחור הוא בוורוד-בזוקה! זה ממש מצחיק XDDDDDDD ואוסף מגניב ומרשים! DDDD:

וואו, עטר../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

ממ, לי יש: דיסקים- HIM - Love Metal The Used - In Love And Death MCR - Three cheers for sweet revenge The Black Parade A7X - City of evil A7X - Avenged sevenfold Lostprophets - Liberation transmission Madina Lake - From them through us to you ו- Mayday Parade - A lesson... למרות שטכנית לא קניתי אותו, קארין נתנה לי.
DVD: MCR - Life on the murder scene The Used -berth -- דרושים: HIM - Screamworks The Used - Artwork MCR - The black parade is dead Escape the fate - Dying is your latest fashion !!

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו אני אוהבת אסקייפ דה פייט ! ../images/Emo99.gif

תפוז טיפש

Death Of Light

New member
לי יש את האוסף הכי עלוב פהXD

אממ דיסקים- נוורמיינד של נירוונה שקיבלתי מדודה שלי דוקי של גרין דיי 21 סנטרי ברייק דאון של גרין דיי טרי צ'ירס ויולט של the birthday massacre הולד מי דאון של יו מי אט סיקס
(שתקו-.-) וDVD יש לי רק את TBPID
האמת שאני מתקמנצת לקנות ואיכשהו חייבת לאהוב להקות שאי אפשר למצוא את הדיסקים שלהם בארץ אז צריך להזמין את הדיסקים מחו''ל שזה עולה פי 2 יותר ואז גם לנדב את דוד שלי כי ההורים שלי לא קונים באינטרנט... ד''א היי~ לא הייתי פה מיליון שנה ולפתע צצתי ברנדומליות.^-^

NoAmItA ChAn

New member
היי OOO:

ברוכה השווה DDD: השתלבות מהירה ונעימה חזרה XPP ועאלק שלך הכי עלוב, ראית את שלי?! ונברמיינד
אח שלי ואני אוהבים לזמזם שירים משם\לצרוח אותם בקולי קולות DDD:

Death Of Light

New member
חחחחח טנקסP:

כה,נוורמיינד זה אלבום טוב,נירוונה בכללי הייתה להקה טובה.

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד! תתחדש!

פעם הבאה לשרשר, ולא לפתוח הודעה חדשה. תודה :) וברוך\ה הבא\ה לפורום!

למעלה