שאלון שאלון שאלון שאלון

../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifשאלון שאלון שאלון שאלון../images/Emo41.gif

גנוב מפורום היהודים, כמו תמיד וכדי לשפר קצת את האווירה בפורום.. שוטו: שם: גיל: מיקום: זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\תה\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?

dsol

New member
תשובות

שוטו: לאן ? ואין לי בכלל סירה אז איך אני ישוט ? שם: דודי גיל: 17 וחצי מיקום: אשדוד זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? התעלמות מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא
אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? - אתם רבים? - האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אממ לא נראה לי... בכל מקרה, לומדים מטעויות תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ספונטניות, חופש דיבור (נו אני ביישן....) ויופי פנימי (וחיצוני) מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? לא יודע... מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אני לא זוכר איזה מהם ראשון מה הדבר שהכי פוגע בך? התעלמות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אכפתיות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: בהתחלה היחס שלהם אלי אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? איןלי מושג מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא יודע
התכוונת לזה? - מתי שיקרת? מזמן... אני לא אוהב לשקר וגם לא שמשקרים לי מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אף פעם ובגלל בת? אמממ הרבה זמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודע למה? ככה מתי בפעם האחרונה התנשקת? חודש וחצי בערך
עבר הרבה זמן
עם מי? לא מגלה
היה כיף? כן
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול וגם לפני שבועיים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? - מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? - למי אתם הכי מתגעגעים? אנשים טובים (באמצע הדרך אנשים טובים מאוד...) איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משהו טוב איפה תועילו בטובכם להתגורר? בארץ או קליפורניה או משהו בסיגנון בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 נראה לי.... באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אממ לא חשבתי על זה, אבל אחרי 25 אני מאמין האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? עניתי למעלה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מסורתי, כדי שיראו את 2 הדברים ויבחרו מה שנח להם מהו השיר שתקוע לכם בראש? מחכים למשיח של שלום חנוך מתי בפעם האחרונה התרגשתם? במפגש ממה? מאנשים איזה פרסומת את הכי אוהבת? אוייש פירסומות ! אני כזה מכוררר לפירסומות טובות , יש את הפירסומת של האגיס וגם של שקע ותקע ועוד אחת שאני ממש אוהב אבל שחכתי עכשיו
את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא ממש את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? תמיד בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? תענו אתם...
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? אממ דיכאונית בערך.... (אביב גפן בעיקר) לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מזרחית ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? תלוי במצב מה הכי חשוב לך בחיים? אושר מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? שיעמום (זה נחשב רגש?) מהו הפרי האהוב עליך? גוייבה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 9% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא רואה... כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יותר מידי אני לא מכיר 90% מהרשימה שלי איזו חברת טלפון נייד יש לך? גם סלקום וגם אורנג' מה לא תעשה לעולם? לא יודע.... האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן ? טסתי פעמיים (4 יענו, הלוך וחזור) לאירופה בטיול בר-מצווה ופולין עם משלחת בית ספר מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא יודע שוקו\תה\קפה? שוקו
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? יחס אתה מצונן עכשיו? קצת את מי בא לך לחבק עכשיו? הרבה אנשים למי בא לך להרביץ עכשיו? גם הרבה ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מה רע בשניהם ביחד ? אבל אופי יותר... פרצוף יפה ויחס חרא זה לא שווה מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אין לי מושג... מה הדבר האחרון ששתית? קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לסבית
דו? דודי אבל לא דו איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר
איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: אוייש יש הרבה
במיוחד בפורום הזה! חג מעודף: שבועות יס או הוט: יס ספורט מועדף: לישון (זה ספורט ! לא משנה מה תגידו) ערוץ מועדף: מוזיקה 24 בזבזן או חסכן? באמצע כזה... לא עושה יותר מידי חשבון על כסף אבל גם לא זורק אותו על כל שטות למי אתה מתקשר הכי הרבה? למישהי איזה צילצול יש לך? הצילצול שיש בשיר "שלי" של אינפקציה (הצילצול שיש בנוקיה ואז הגיטרות שעושות את הצילצול) הקול הכי יפה ששמעת? - איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שווה ! ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? אולי... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אוף בית ספר קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? בסדר עם מי? חברה ראשונה את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: התגלחתי ביום רביעי עכשיו אני מלא זיפים מגעילים כאלו אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אממ מה שבא
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: שבוע שעבר מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אמרתי... רביעי במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה איזה חברה: פילייפס כמה בשמים יש לכם: 3-4 אילו: הוגו (אדום) , הוגו (רגיל) , 212 , דולסה&גאבאנה קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: האד אנד שולדרס פין או פות: פין (?) ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: בדרך כלל אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? תלוי... אם כן, רוצים תירס? לא ממש..

Hezi The One

New member
כמה טוב ללמוד משפטים><><><><

שם:חזי גיל:15 וחצי. מיקום:ר"ג זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?-לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?-בגידה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?-אין לי טיפשית,אז אני אגיד אחרת. חבר רצה אותה,מחוץ לתחום. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?-לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?-כע האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?-כע נראלי כמה אקסים יש לכם?-המון. אני בעצמי לא זוכר מספר האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?-לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?-לחזור לאקס? לא שזכור לי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?-לתקופה שהייתה אולי. ואני לא מדבר על האחרונה לכל מי שחושב ככה (יותר מדי יודעים בפורום הזה><) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?-לשנות (עכשיו אני מדבר על האחרונהD:) תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:כלום. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?בגידה גם נו מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?-רייפר,דפי ושי-לי כמו שזה נראהO_O מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?-ששי-לי צועקת ליהלי "חזי בדיכאון בואי רגע" D:D:D:D:D:D: מה הדבר שהכי פוגע בך?-צביעות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?-פרחהD:D:D:D:D:D:D:D:D סתם לא,צבועה. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:-סקס אפיל. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?-יש הרבה ימים אבל הם לא רלוונטים,יום אחד רציני אין לי על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?-אכפתי. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"?-דפי,או לוטן התכוונת לזה? נו כע,אבל בתור ידידה וזה:$ מתי שיקרת? כמה ימים? נו מה,כולם משקרים בקטנה אבל מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בת? כ"כ מזמן ובגלל בת?^ מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?-וואו. קשה לדעת. אני לא זוכר מקרה כזה למה?-לא זוכר מתי בפעם האחרונה התנשקת? במפגש עם מי? עם איזה אחת שרצתה להתנשק איתיXD היה כיף? לא משו מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ממש התחרטתי? שהפסקתי את תהקשר עם מישי לפני אמ שנתיים זה היה איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכם ואתם מקווים שלא יחזור? פקצות,זה די עבר מאיזה טרנד נוכחי הייתם רוצים להפטר? פרחות:] למי אתם הכי מתגעגעים? אין מישו ספציפי איזה מקצוע לעתיד תרכשו?עו"ד איפה תועילו בטובכם להתגורר? לוידע:$ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?-2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?-לוידע,מאוחר אבל אין לדעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?-לא משנה. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?-חשבתי לרדת אבל אין לנו ארץ אחרת לא? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?-חילוני@#$%#$ מהו השיר שתקוע לכם בראש?לא תקוע מתי בפעם האחרונה התרגשתם?-אתמולD:D:D:D ממה?-הכרתי את הילדה אולי הכי כוסית בארץ. (כמה שיטחי) איזה פרסומת את הכי אוהבת?-לוידע את חושבת שאת מאושרת כרגע?-בסדר כזה,לא סהה את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?-אוהב? הרבה. מאוהב לא בגדת פעם?-לא. ואל תעשו את זה,מנסיון זה נוראי. מה את מעדיפה? בנים או בנות?-בנותD: תמיד וכרגע? את אוהבת בת או בן?לא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? סבבה לגמרי3$^$#^ כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?-הכל לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?-רוני ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? עומד מאחורי מהעשים שלי. מה הכי חשוב לך בחיים? אני וחברים שלי מה הרגש שהכי חסר לך?-אהבה כנראה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?-דאגה מהו הפרי האהוב עליך?-תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?-גבינה. 9% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?-לא אוהב כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?-270[?] איזו חברת טלפון נייד יש לך? -סלקום מה לא תעשה לעולם?-אוכל ג'חנוןD: האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן-טסתי כמה פעמים אין לי כח לכתוב את המדינות,אבל עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?-לוידע שוקו\תה\קפה? תה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?-הוא אשכרה מקשיב לי. ויש לו זמן. סוף סוף אחד שמקשיב באמת אתה מצונן עכשיו?-לא ממש,בקטנה את מי בא לך לחבק עכשיו?-מי שיבוא למי בא לך להרביץ עכשיו?-אפחד ממה הכי נמאס לך בחיים?-שלא מבינים אותי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?-אופי. בשיא הרצינות. יופי זה גם נחמד מאוד מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?-שוויץ[?] מה הדבר האחרון ששתית?קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כח איך אתה מרגיש: עייף הבנאדם הכי יפה שראית: אנה. מהצופים. היא כ"כ יפה. חג מעודף: חנוכה. רק משמינים ולא עושים כלום יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל לשחק. כדורגל לראות ערוץ מועדף: AXN בזבזן או חסכן? לפעמים ולפעמים למי אתה מתקשר הכי הרבה? רייפר נראה לי איזה צילצול יש לך? ביקוז אוף יו-קלי קלארקסון הקול הכי יפה ששמעת? לילD: איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אליסה מילאנו ושומר מסך? רגיל כזה אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני רוצה לחזור לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?-אני דייקן להחריד. איך הייתה הנשיקה הראשונה?-לא זוכר אותהD: עם מי? נופר (לא מהפורום סוטים.) את מאמינה באהבה?-מאמין כן מתי פעם אחרונה התקלחת:-לפני רבע שעה[?] מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:-התגלחתי לפני אמ,5 ימים אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מה אני יוודעO_O מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:עזבו אותי23%@#% מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:כתבתי מתי התגלחתי נו$%#$^ במכונה, קרם, חוט או שעווה:-מזה?
איזה חברה:נו%#$%^#$ כמה בשמים יש לכם:-4-5 אילו:בוס אין מוושן,דולצ'ה,סיזר,אפריישן,עוד הוגו:] קשקשים, יש/אין?-אין איזה שמפו:-הוואי פין או פות:-לי יש פין,אני רוצה פותD: ישנים ערומים?:-עם תחתונים מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:-לא שונאים את עצמכם?:-לא שידוע לי אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?-לאO_O אם כן, רוצים תירס?-D:D:D:D:DD:D:

AvtipuS

New member
../images/Emo12.gif

שוטו: עזוב אני לא בקטע של סינית\יפנית... שם: רז. גיל: 15. מיקום: ק.מוצקין. זהו. וואלע. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לצערי... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מעדיף לא להתחיל... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ לדעתי טיפשית-מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? המפ. והוא, אוהב אתכם? המפ. איך הכרתם? המפ. מה אתם הכי אוהבים בו? המפ. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? המפ. אתם רבים? המפ. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? המפ. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? בערך. כמה אקסים יש לכם? המפ. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אולי. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: למה הכל נקבה?!-אני אסכם הכל ב 2 מילים: ביטחון עצמי. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מעדיף לא לפרט. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אף אחד. אפילו אני לא מכיר את עצמי מספיק טוב... מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הופעה של אינפקציה בגאלה (מקודם עשיתי סדר בפלייליסטים שיש לי אז..) מה הדבר שהכי פוגע בך? המון דברים, אני טיפוס מאוד פגיע... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב אליו? אגואיסטיות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: האישיות. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? הרגע שהבנתי מה זה "פורומים" והתחלתי לרשום בהם, אני הייתי משנה את זה כי הכל הפורומים האלה הביאו לי המון רגעים שמחים ומצחיקים, אבל הרוב היו דברים לא כ"כ טובים... על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הקשבה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מיכלי אתמול בערב. התכוונת לזה? ברור... מתי שיקרת? לפני יומיים. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? באמתש אני לא זוכר... ובגלל בת? לפני כמה ימים... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני בגדתי? לא שידוע לי... למה?המפ. מתי בפעם האחרונה התנשקת? הההההההההמפ. עם מי? הההההההמפ. היה כיף? ההההההההההמפ. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? היום. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לדעתכן? מכיוון שהשאלה מיועדת לנשים אני לא אענה עליה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? המפ. למי אתם הכי מתגעגעים? להמון אנשים. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אני משער שצילום... איפה תועילו בטובכם להתגורר? בבית. (מה אניא כתוב, ברחוב?!) בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? נראה לי מקסימום 2. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אין לי מושג. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב ולא רחוק. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא יודע... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני, כמה שיותר. מהו השיר שתקוע לכם בראש? טוקסיסיטי של סיסטם. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול. ממה? לא משנה. איזה פרסומת את הכי אוהבת? אתה! אני לא נקבה! לאדע, אהבתי את של סלקום (במתנההההההההההההההההההההה) אתה חושב שאתה מאושר כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? המפ. בנות. (?!) וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת. (?!) איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אמממ לדעתי סבבה... כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית כמובן. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אמממ לא יודע, דיכאון... ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא יודע. מה הכי חשוב לך בחיים? האנשים הקרובים אלי. מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודע אם חסר... מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה. (הוו קיטצ'י) מהו הפרי האהוב עליך? תותים. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5 (נראה לי זה רגיל, לא?) איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אירוח? המפ לאדע... כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? חחחח 300 ומשהו... איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? ארצח. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן-כן,פעם אחת,לאילת, עם אמא שלי ואחותי :S (בקיץ מתוכננת לי ולאבא שלי טיסה לארה"ב) מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לאדע. שוקו\תה\קפה? שוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? המפ. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? מיכלי וליל
למי בא לך להרביץ עכשיו? מיכלי וליל חחחח סתם סתםםםם,רבי נחמן >.< ממה הכי נמאס לך בחיים? יש הרבה דברים. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי אופי ושוב אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודע... מה הדבר האחרון ששתית? קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית/אתה הומו? לא. דו? אולי. איזה כיתה אתה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבדיחה שדודי כתב במסנג'ר שלו אתמול... (אני לא אכתוב שלא ימחקו לי את ההודעה, אהמ...) איך אתה מרגיש: כרגיל. הבנאדם הכי יפה שראית: אין הכי, יש הרבה... חג מעודף: יום כיפור. חח סתם אמממ פסח (חופש!) יס או הוט: יס. ספורט מועדף: פיפא. >.< ערוץ מועדף: 24\MTV2\MTV בזבזן או חסכן? בזבזן בטירוף. למי אתה מתקשר הכי הרבה? משער שלאמא שלי >.< איזה צילצול יש לך? סתם משו של הטלפון... הקול הכי יפה ששמעת? המפ-אורית טיטי שחף מהיהודים... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אממ כמו כפתור כזה שמסובבים ומגבירים תווליום וכתוב למעלה ווליום באנגלית משו כזה... ושומר מסך? של סיסטם אוף א דאון. אתה יודע מה אני יודע? שאני לא יודע כלום? (יש שיר כזה של אתי אנקרי) מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לחזור לישון. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן\לפני. איך הייתה הנשיקה הראשונה? הההההההמפ. עם מי? הההההמפ. את מאמינה באהבה? אתה, אפשר להגיד... מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אע?! אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: :S מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: :S מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: מזמן :S במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה. איזה חברה: פיליפס. כמה בשמים יש לכם: התשובה היא כמה שיש לאח שלי. >.< אילו: אינלי מושג מה השמות. קשקשים, יש/אין? בקטנה. איזה שמפו: כל פעם משו אחר... פין או פות: אע?! ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: כן. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לחם שום? בוודאי! אם כן, רוצים תירס? אני מעדיף לחם שום. אפילו שזה מסריח.

../images/Emo79.gif"...Don't Stop Me Now"

שם:
גלוש גיל:
16 וחצי וקצת מיקום:
איזור חיפה זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
עכשיו לא ממש מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
נמנמ...לא זוכרת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
מממ...אצלי יש סיבה אחת שבגללה זה תמיד נדפק
מה לעשות שבמקום שאני גרה בו כולם מגעילים?! אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
איך הכרתם?
נווווו
מה אתם הכי אוהבים בו?
שתקו מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
אתם רבים?
כן! כל הזמן. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
נמ...לא
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
כן
כמה אקסים יש לכם?
5 בערך..אבל שומדבר לא היה רציני האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
מממ...אין טעם לדבר עלזה.. זה היה בגיל ממש קטן
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
ממממ...לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
ישמצב תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:
ביטחון עצמי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
לא'דעת מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
מממ...אוריש, טול ו..אולי עדי? מעיין? לא'דעת מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
זכרון ממה?! מה הדבר שהכי פוגע בך?
שיורדים עליי, שמזלזלים בי וכאלה.. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
שונאת שוויצרים! מה הכי מושך אותך אצל אנשים:
בחיצוניות? שיער, עיניים, בפנימיות: חוש הומור, הבנה וכאלה.. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
מממ... על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
לא'דעת מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?
חברה התכוונת לזה?
כן מתי שיקרת?
מממ..לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?
בכיתי בגלל בן? מממ...לפני כמה חודשים, נראלי.. ובגלל בת?
מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?
ממממ..לא נראלי שעשיתי אתזה מתישהו..ואם כן אז דיי מזמן למה?
ממ מתי בפעם האחרונה התנשקת?
מממ עם מי?
היה כיף?
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?
אני עושה דיי הרבה דברים שאני מתחרטת עליהם איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
וואו, יש הרבה.. אני לא אוהבת ת'קטע הזה של המותגים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
לא אוהבת את כל הקטע של המגפיים.. למרות שכאילו, מה 'כפת לי? שכל אחד יעשה מה שבאלו למי אתם הכי מתגעגעים?
כלמיני איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
מממ..לא'דעת איפה תועילו בטובכם להתגורר?
בקיסריה, או ביישוב/קיבוץ באיזור המרכז [או מש'ו כזה..
] בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
אם זה יקרה אז לא יותר משניים באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
מתי שיבוא לי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
מממ...נראלי שקרוב
חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?
אולי ארד, לא'דעת איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?
חילוני! מהו השיר שתקוע לכם בראש?
Queen / Don't Stop Me Now מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
מממ..לא זוכרת ממה?
איזה פרסומת את הכי אוהבת?
מממ לא זוכרת של מה הפרסומת אבל יש ילד קטן וחמוד עובד בגינה או מש'ו..נראלי את חושבת שאת מאושרת כרגע?
לא ממש את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
מאוהבת? לא בגדת פעם?
לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?
כאילו, בתור בנזוג? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?
נו לא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
מצויין [אני מקווה
] כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?
תלוי לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?
אבי ביטר
ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?
תלוי מה הכי חשוב לך בחיים?
כלמיני מה הרגש שהכי חסר לך?
ממממ.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
עזבו מהו הפרי האהוב עליך?
אפרסק, אבטיח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
קוטג'..ולא יודעת כמה, כמה שאמא קונה
איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
היכל התרבות נחשב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
*בודקת* 234 איזו חברת טלפון נייד יש לך?
אורנג' מה לא תעשה לעולם?
מממ..לא'דעת האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן
לא טסתי מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
שאני אצטרך להשלים לימודים שוקו\תה\קפה?
קפה, תה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
כלמיני דברים אתה מצונן עכשיו?
כן את מי בא לך לחבק עכשיו?תו|ממממ.. למי בא לך להרביץ עכשיו?
לכלכך הרבה אנשים! ממה הכי נמאס לך בחיים?
בואו נחשוב... מהביצפר!! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
יותר חשוב האופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
מממממ...לא'דעת מה הדבר האחרון ששתית?
תה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
כרגע טוב לי עם ההורים את לסבית/אתה

dsol

New member
חסר לך חלק ../images/Emo3.gif

וכן, קראתי הכל *בכל מקרה... אני צריך להכיר את אישתי טיפה יותר
* החלק החסר
את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?

../images/Emo79.gifהמשך...

את לסבית/אתה הומו?
לא דו?
תלת איזה כיתה אתה:
י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:
כמה רוסים צריך כדי להחליף נורה? 10. אחד שיחזיק את הנורה ו-9 שישתו וודקה עד שהכל יסתובב
איך אתה מרגיש:
פסדר כזה הבנאדם הכי יפה שראית:
קורט קוביין..אבל יש עוד המוווון חג מועדף:
פסח, פורים יס או הוט:
יס ספורט מועדף:תו|ריקוד נחשב? ערוץ מועדף:
MTV2, 3.. בזבזן או חסכן?
בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אמא?
איזה צילצול יש לך?
כרגע No Women No Cry של בוב הקול הכי יפה ששמעת?
כלמיני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
MCR ושומר מסך?
שחור אתה יודע מה אני יודע?
מה אתה יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
תלוי מתי קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?
משתדלת להגיע בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?
עם מי?
את מאמינה באהבה?
מממ..כן מתי פעם אחרונה התקלחת:
לפני 4 שעות בערך מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:
|מצונזר| אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:
מה 'כפת לכם?! מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:
כנ"ל מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
חחחחחחח במכונה, קרם, חוט או שעווה:
איזה חברה:
כמה בשמים יש לכם:
שניים שאני משתמשת בהם הכי הרבה אילו:
Glow ו UltraVaiolet קשקשים, יש/אין?
ממש אין! איזה שמפו:
הוואי פין או פות:
:| ישנים ערומים?:
לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
לא שונאים את עצמכם?:
לפעמים אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
לגמרי :| אם כן, רוצים תירס?
חחחח
הערה: השאלון הזה הוא בין המטומטמים שעשיתי בחיי. ועשיתי הרבה.

ManRed

New member
פזגז

שוטו: למה לא.. שם: אישאדום גיל: עוד 10 חודשים 18 מיקום: אונו זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בדרך כלל מילים שאומרים\מעשים שעושים יש הרבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודע אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן!
אם כן, אתם אוהבים אותו? הכי בעולם
והוא, אוהב אתכם? היא... וכן!
איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו? הכל מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לא יודע אתם רבים? לא ממש האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם?לא ברור האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא ממש האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ממש יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? מה שהיה היה תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:לא לשנוא אנשים בעיקר.. אין עוד מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? היו מלא אבל אכזבות טיפשיות מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ענבל, קרן, עידן\אוהד\קובי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? זכרון טוב מה הדבר שהכי פוגע בך? שאומרים לי שלא אוהבים אותי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שחצנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: לא יודע אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא רוצה לשנות את העבר על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חוש הומור? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? כל מי שהיה אתמול בפארק הלאומי התכוונת לזה? אני תמיד מתכוון לזה מתי שיקרת? כמעט כל הזמן מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? כשקשרו אותי לעמוד ובגלל בת? אתמול מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני הרבה הרבה זמן למה? עדיף לא להזכר מתי בפעם האחרונה התנשקת? 1.1.05 עם מי? לא ברור? היה כיף? מאוד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לא זוכר איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?הא? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?החריצים של הבנות למי אתם הכי מתגעגעים? לנופר איזה מקצוע לעתיד תרכשו?מה שיצא איפה תועילו בטובכם להתגורר?איפה שיצא בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? כמה שיצאו באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?מתי שיצא האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק אך קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא יורד איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? הא? לא רוצה ילדים דוסל'ה מהו השיר שתקוע לכם בראש?חום יולי אוגוסט מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? אמרו לי שאוהבים אותי איזה פרסומת את הכי אוהבת? לאחרונה את המילקי את חושבת שאת מאושרת כרגע? אני מאושרת את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? מאוד בגדת פעם? אני אבגוד בשאלה הזאת מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? דיי טוב כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה אך שקטה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? כל הדכאון ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושר מה הכי חשוב לך בחיים? חברים ומשפחה מה הרגש שהכי חסר לך? לא חסר מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אין מהו הפרי האהוב עליך?אין לי מושג מזה פרי גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה כמה אחוזים שיוצא איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?היכל התרבות? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יותר מידי משהו כמו 400 אין לי מושג מיהם בכלל איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? תאונה האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן משפחה לאנגליה ויוון הרבה פעמיים לאנגליה וחבר לשוודיה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא הבנתי שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שאפשר לסמוך עליו אתה מצונן עכשיו? קצת את מי בא לך לחבק עכשיו? מי שבא ברוך הבא למי בא לך להרביץ עכשיו? מי שלא רוצה לחבק אותי ממה הכי נמאס לך בחיים? שאלונים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שילוב מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? חדרה מה הדבר האחרון ששתית? מיץ פטל היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר איך אתה מרגיש: סבבה למה לא? הבנאדם הכי יפה שראית: שמעון פרס חג מעודף: הודיה יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורמים ערוץ מועדף: ערוץ הספורט בזבזן או חסכן? בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נופר, ענבל... איזה צילצול יש לך? מתחלף לפי הבנאדם שמתקשר הקול הכי יפה ששמעת? הנוד המודלק של עידן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עידן עם חזיה ושומר מסך? עידן בלי חזיה אתה יודע מה אני יודע? יודע יודע מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? למה יש בית ספר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה? מעולה עם מי?
את מאמינה באהבה? אני מאמינה מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: רביעי אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: קוטקס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:כשהחתולה בגן שרטה אותי למוות מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:הא?! במכונה, קרם, חוט או שעווה:אין פה סכין? איזה חברה:ג'ילט? כמה בשמים יש לכם:6? אילו: כוס אמיכם קשקשים, יש/אין? הד אנד שולדרס איזה שמפו:סתכלו למעלה ותבינו למה אין לי קשקשים פין או פות:כוס ישנים ערומים?: ישנים ערומים מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא טוב שונאים את עצמכם?: מה פתאום אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? רק בפה אם כן, רוצים תירס?לא, זה יוצא בקקי

בע

שם: אוסנת גיל: 15 וחצי מיקום: בחדר.. סתם לא ,כפר סבא זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן.. אהבה הדדית כזאת... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כל מיני...... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהוא עם מישהו אחר/העדפות מיניות אחרות משלי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? ממש לא אם כן, אתם אוהבים אותו?- והוא, אוהב אתכם?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?- אתם רבים? - האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? דה ? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? אני לא יודעת מה נחשב ומה לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי גבוה, יופי, ציצים ענקיים כמו שיש לחברה שלי (שהיא מקרה מיוחד) מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?וואי וואי ....... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אחים שלי הגדולים .. וכמה חברות טובות מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? יום ראשון שעבר>חופש חנוכה> נרגילה> שעת לילה מאוחרת
מה הדבר שהכי פוגע בך? שמתעלמים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שקרנים ומתנשאים מה הכי מושך אותך אצל אנשים: וואי המון..... באמת שהמון אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? ..... אממ... =\ על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שאני אוכלת בכמויות ולא משמינה בכלל.. (בלי עין הרע) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?חברה טובה התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת? לאמא שלי ..כל הזמן מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חחחח ובגלל בת?האמ..שבוע שעבר יום ראשון.. ולא בדיוק בכיתי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אמא שלי (?) למה? כי ככה מתי בפעם האחרונה התנשקת?סילבסטר עם מי? ידיד טוב שלי היה כיף? נחמד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? האממ.. לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? כל מיני חרא של ערסים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? כל מיני חרא של ערסים למי אתם הכי מתגעגעים? אחותי הגדולה :\ איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אין לי מושג איפה תועילו בטובכם להתגורר? כפר סבא :) בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?20.. אולי יותר האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?ההיפך! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא בחיים לא איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? בהתחלה מסורתי ואז חילוני .. מהו השיר שתקוע לכם בראש? SLIDEAWAY - OASIS מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא יודעת ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא זוכרת אבל יש איזה אחת .... את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן.. אבל לא מאוהבת בגדת פעם? האמ. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וקצת בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? אפחד איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר גמור ואפילו טוב מאוד כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לא יודעת..מה שבא לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?שלמה ארצי :S אני ממש שונאת אותו ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? אין לי מושג מה הכי חשוב לך בחיים? שאנשים שאני אוהבת יהיו בריאים ושלמים מה הרגש שהכי חסר לך? בואו לא נפתח את הנושא הזה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת מהו הפרי האהוב עליך? פסיפלורה, תותים עם מלאמלא סוכר גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? שניהם באותה מידה ..ולא אכפת לי כמה אחוזי שומן
איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד אני רואה פעם ב כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 152 איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? יתאבד, ירצח מישהו, יתיידד עם ערבים, ילבש דברים פקאצים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן - אפעם מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מוות של אנשים שחשובים לי שוקו\תה\קפה? שוקו זה נאבמר וואנ. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הבנה, הקשבה, הכל.. אתה מצונן עכשיו? לא למזלי את מי בא לך לחבק עכשיו? אחותי הגדולה למי בא לך להרביץ עכשיו? סתם מישהו שאני מכירה :S ממה הכי נמאס לך בחיים? הכל בערך מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי ברור שאופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? כל מיני מקומות בארץ.. אנאערף מה מה הדבר האחרון ששתית?קולה
היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד לבד לבד את לסבית/אתה הומו? בי דו?יאפ איזה כיתה אתה: י' מב"ר בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה ההבדל בין ערבים לשקית זבל ? (...........השקית) איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: וואי וואייי.. כמה ... חג מעודף: החופש הגדול.. סתם לא, פסח,סוכות,חנוכה.. כל החגים שיש בהם הרבה חופש וזה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: כל מיני.. 24 אמטיויו , אמטיוי2, וי אייג' וואנ בזבזן או חסכן? באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה? סיון חברה שלי
איזה צילצול יש לך? יש כמה: ALLWAYS -BILNK182 NIRVANA- COME AS YOU ARE COLDPLAY - CLOCKS OASIS- STOP CRYING YOUR HEART OUT הקול הכי יפה ששמעת? לידיד שלי.. יש לו כזה קול יפה שהוא מדבר ..גררר.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי הגדולה
ושומר מסך? שחור כזה של ווינדוס אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?איכ בצפר/מה ללבוש קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? בסדר עם מי? חברה את מאמינה באהבה? מזתומרת? מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול לפני השינה
מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:חנוכה (שעווה שליטה) אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אלוויס ..והטמפונים של קוטקס
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: *חושבת* מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:*עדיין מנסה להזכר* במכונה, קרם, חוט או שעווה:חוט ..אווצ' איזה חברה:מה איזה חברה? כמה בשמים יש לכם: 135433235635 מליון אילו: קשקשים, יש/אין? אין. או שיש ואני עדיין לא שמה לב אליהם איזה שמפו: הוואי/קרמה
פין או פות: חחחח מה? ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא ולא שונאים את עצמכם?: לא ממש אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? האמת שלא חחח אם כן, רוצים תירס? בא לי שניצל תירס ,לא תירס

LiLdon

New member
אהוי.

שוטו:"הוק הוא חמור ים!חמור!חמור ים!" שם:ליל גיל:17 וחצי מיקום:קריית ביאליק זהו.
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אה-הא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא חשוב \: מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא'דעת. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?סוג של |: אם כן, אתם אוהבים אותו?סוג של. והוא, אוהב אתכם?הלוואי וידעתי P: איך הכרתם?לא זכור. מה אתם הכי אוהבים בו?הטימטום הקל מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?נסעתי שעתיים ברכבת,לבד אתם רבים?לא ממש האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?חח כן כמה אקסים יש לכם?המון:O האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?ניסיתי.לא הלך. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?אולי. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כל כך כן! תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:פיי עזבו אותי
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא זוכרת |: מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?מיכלי,רויטל ואד מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שידיד שלי זרק בחורה בשביל גבר. מה הדבר שהכי פוגע בך?התעלמות.ואדישות.ררר.בלאכס. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?קלי דעת. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:חיוך [נדמה לי] אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?פייי זה לא לפה :X על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?שירה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?מיכלי התכוונת לזה? הכי בעולם מתי שיקרת?אתמול מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?חודש חודשיים ככה . . . ובגלל בת?אתמול מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?בחודשים האחרונים כל כך הרבה. למה?שקרים.וכאלה. מתי בפעם האחרונה התנשקת?לפני שבועיים
עם מי?לא חשוב :X היה כיף?סוג של. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?היום. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?:X מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?:X למי אתם הכי מתגעגעים?אחי הגדול איזה מקצוע לעתיד תרכשו?שום דבר בינתיים איפה תועילו בטובכם להתגורר?תל אביב.
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?0. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?:X האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?:X חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?פנסילבניה
[באאאאם!] איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?:X מהו השיר שתקוע לכם בראש?בוטן מתוק בקרקס-נשרפת מתי בפעם האחרונה התרגשתם?היום ממה?מיכלי באה לפה. איזה פרסומת את הכי אוהבת?מילקי XD את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?סוג של. בגדת פעם?פעם אחת. מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?אני מבקשת.-נמשכת.ובן. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?נפלא :) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?לא חשוב כל כך לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?מזרחי בעיקרון. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?איפה שהוא באמצע. מה הכי חשוב לך בחיים? החיים עצמם. מה הרגש שהכי חסר לך?פרפרים בבטן מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?בכי מהו הפרי האהוב עליך?תפוח :) גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?עזבו אותי. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?:X כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?לא'דעת.אני משערת ש29? איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם?אזדיין בשביל כסף האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן-המון מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?מוות |: [או תחילת הכימותרפיה.] שוקו\תה\קפה?קפה ! מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?חוש הומור אתה מצונן עכשיו?קצת את מי בא לך לחבק עכשיו?המון אנשים. למי בא לך להרביץ עכשיו?להמון אנשים. ממה הכי נמאס לך בחיים?מהחיים עצמם מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האמת,היופי.[יחי השטחיות.] מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?לא יודעת |: מה הדבר האחרון ששתית?עישנתי נובלס כמו מטורפת.כל היום. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?הומו :] דו?נאאא... איזה כיתה אתה:י'א בדיחה שגרמה לך לצחוק: "אבאלה במוט ואמאלה בשוט,נתנו לברל'ה הרבה מכות. . ." איך אתה מרגיש: רע. הבנאדם הכי יפה שראית: הסולן של פליסבו
חג מעודף: פורים יס או הוט: יס יס יס ספורט מועדף: האמת,אין לי מושג XD ערוץ מועדף: יס+ בזבזן או חסכן? הכי בזבזנית שיש למי אתה מתקשר הכי הרבה? אד איזה צילצול יש לך? רטט הקול הכי יפה ששמעת? דאני[שלי.לא מהפורום.] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פלסיבו ושומר מסך? פלסיבו אתה יודע מה אני יודע?לא :X מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?מה השעה קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?בקצת איך הייתה הנשיקה הראשונה?חביב עם מי?סתם אחד את מאמינה באהבה?קצת מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני שעה ככה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:שבוע ככה אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:חחחחח עזבו אותי מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:אין ליייייי
מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:חחחחח צריך בכלל? במכונה, קרם, חוט או שעווה:|: איזה חברה:|: כמה בשמים יש לכם:שניים בערך אילו:אין לי כוח לבדוק קשקשים, יש/אין?פחות או יותר איזה שמפו::X פין או פות:פופיק. ישנים ערומים?:כשיוצא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:אא..לא שונאים את עצמכם?:עד בלי דיי אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?חחחחחחחחחחחחחחח XD אם כן, רוצים תירס?חחחח XDDDDDDDDD אמא שלכם זונה,בסדר?!

AvtipuS

New member
ליל,סורי אבל...

זה: "מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:אין ליייייי" פשוט קרע אותי בצורה מטורפת XDDDDDDDDD
עזבי אל תקחי אישי, זאת השעה >.<

../images/Emo121.gifים תיכונית ליל, זאת המוזיקה

המסריחה... לא מזרחית, מתי אנשים יבינו ששרית חדד ואייל גולן עושים מוזיקה ים תיכוניתתתתת??? מוזיקה מזרחית זה דבר אחר לגמרי וזה יפה... אבל לא ים תיכונית, בפעם המליון בערך

LiLdon

New member
עזבו אותי טוב?!

אמא שלכם זונה P: סתם לא. נו זה אותו חרא. ורז, שתוק על הגבות שלי לפני שאני מביאה לך כאפה.

למעלה