שאלון שאלון שאלון שאלון

אפרת P

New member
חחח

שם: אפרת גיל: 14 מיקום: זכרון זהו. יופי
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקר מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הממ.. פאדיחות אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא כמה אקסים יש לכם? אפס האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? -- האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? -- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? -- האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? -- תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא דעת מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? הממ ששיקרו לי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? יש יותר אבל בשלוף קוק, עומר, ענבש מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שש מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? רוע\נטייה לשקר מה הכי מושך אותך אצל אנשים: באופי הממ.. יש כל כלמיני סוגים במראה... צוואר בעיקר עכשיו עזבו אותי אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יש כמה על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? יושר מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? קרן התכוונת לזה? כלכך מתי שיקרת? מזמן מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בחנוכה (לא בקטע רומנטי או משהו) ובגלל בת? לא דעת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? הווו לא זוכרת. אני נמנעת מזה. למה? כי זה רע מתי בפעם האחרונה התנשקת? היום עם מי? -- היה כיף? -- מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? בנובמבר איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לא דעת מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? כאלה שמציקים לאחרים... פרחות נגיד למי אתם הכי מתגעגעים? להמון אנשים... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא דעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? בארץ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חחחח מה זה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כנ"ל האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? משהו בין חילוני למסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? מלאך של אביב גפן מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? מחברים שלי שהיו פה איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא אוהבת פרסומות %#@%%&%^ את חושבת שאת מאושרת כרגע? סוג של את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? סוג של בגדת פעם? חלילה מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא בדיוק אבל.. בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא רע כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? מוזיקה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? בריטני ספירס, סופרסטאר ושאר זבל ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא דעת.. גם אם ככה וגם ככה אני לא מתכחשת מה הכי חשוב לך בחיים? אנשים מה הרגש שהכי חסר לך? פחד מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה לאנשים מסוימים מהו הפרי האהוב עליך? אבטיח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', 9% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? מי רואה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? *בדיקה* 110 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אבגוד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? אכן, לא סופרת, לבד\אחות\משפחה, שוויץ, גרמניה... מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שישקרו לי\יבגדו בי\באמצון שלי שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אותם בכללי אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? את מי לא למי בא לך להרביץ עכשיו? לעומר שחר וקרן :) מה היה כיף ממה הכי נמאס לך בחיים? משקרנים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי.. לדעתי לפחות מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? גני הבהאים.. לאדעת מה הדבר האחרון ששתית? מים\בירה שחורה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: "סבתא, למה הפה שלך כ"כ גדול?" "ראית פעם את הזין של סבא?" איך אתה מרגיש: טוב הבנאדם הכי יפה שראית: כלמיני חג מעודף: שבועות יס או הוט: אפאחד ספורט מועדף: כלשהו ערוץ מועדף: 24? בזבזן או חסכן? לא זה ולא זה למי אתה מתקשר הכי הרבה? באמת שאינלי מושג איזה צילצול יש לך? וואאאאאאאאררר הקול הכי יפה ששמעת? כלמיני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מוניקה ושומר מסך? ווינדווז קספ אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מברשת שיניים קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעים בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה עם מי? עם מישהו את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר.. לא היו מים חמים בכלל
מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שבועיים ככה אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מה שבא מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לאזוכרת מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: חחח עוד לא במכונה, קרם, חוט או שעווה: ? איזה חברה: ..? כמה בשמים יש לכם: אין אילו: -- קשקשים, יש/אין? קצת איזה שמפו: כחול כזה פין או פות: מה שבא
חח מה הולך פה ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? תלוי אם כן, רוצים תירס? לא

קר לי

שם: טובי גיל: 16.10 מיקום: ירושלים זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך, לא. זה יעבור לי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ניצל אותי ו/או הפיץ עליי שמועות. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? התביישתי. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? - אתם רבים? - האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? אקסים של קשרים רציניים - 1. (והיו עוד 3) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? חלילה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי-זה רעיון גרוע יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: איפוק, רוגע, ואופטימיות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? כתבתי למעלה, בשאלה השנייה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מורן, מורן ומורן מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שבת שעברה. מה הדבר שהכי פוגע בך? שמועות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? חוסר רגישות ואכפתיות, וכמובן צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: תמימות. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? הרבה דברים. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כתיבה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מורן התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? מזמן ובגלל בת? מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? שבת שעברה? למה? -. מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום ראשון עם מי? -. היה כיף? כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שבת שעברה. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לא חלף. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? בנות בנות 12 עם פירסינגים כמו "מדונה" ו"לאברט"-חושבת שהן יודעות מה זה פירסינגים. +וונאבי פריקים/ערסים למי אתם הכי מתגעגעים? -. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לאדעת. איפה תועילו בטובכם להתגורר? אזור המרכז. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חחח. 2-3-4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? בגיל הנוכחי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Kamelot - center of the universe מתי בפעם האחרונה התרגשתם? מזמן. ממה? לא זוכרת איזה פרסומת את הכי אוהבת? לאדעת את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? -. בגדת פעם? לא בדיוק מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן, לא בדיוק אוהבת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי מה מגדירים דכאוני... כשעצוב-כל מוזיקה! לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? עופר לוי ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים? להיות מאושרת ובריאה מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגשות אשם מהו הפרי האהוב עליך? מנגו/אפרשזיף גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'! 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 38+53+63+120+48 תעשו לבד את החשבון איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? -. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? לא טסתי. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא רוצה להרגיש כאב. (-עד גבול מסויים) שוקו\תה\קפה? שוקו אבל בזמן האחרון תה, כי שוקו משמין מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? היא לא שופטת אותי אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? -. למי בא לך להרביץ עכשיו? -. ממה הכי נמאס לך בחיים? משמועות ובגידות מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? גם וגם. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר האחרון ששתית? תות-בננה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד!! את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש כמה, לא זוכרת איך אתה מרגיש: לא משו הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס!! ספורט מועדף: -. ערוץ מועדף: כרגע 22.
בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא/אבא איזה צילצול יש לך? עברי לידר-תמיד אהבה הקול הכי יפה ששמעת? -. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אינפקציה. ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? איך השמיכה מחממת וכיפית ואיך אני רוצה להמשיך לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת. קבוע... איך הייתה הנשיקה הראשונה? חחח הייתי מצחיקה עם מי? מורן את מאמינה באהבה? לפעמים מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפני שבוע אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: חחחחחחחחח אולוויז לנצח
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אתמול מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
שפם-מזמן.. במכונה, קרם, חוט או שעווה: תלוי מה... איזה חברה: -. כמה בשמים יש לכם: 1 קבוע אילו: אמור אמור
קשקשים, יש/אין? יש איזה שמפו: קרליין/נטורל פורמולה פין או פות: פות ישנים ערומים?: לפעמים, בבוקר אני מוצאת את עצמי בלי איזה חלק לבוש..
מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: כבר לא... שונאים את עצמכם?: כן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
אם כן, רוצים תירס? לא.

ManRed

New member
כשעצוב כל מוזיקה?

כשאני עצוב אני לא יכול לשמוע את השיר "איזה יום שמח לי היום! איזה יום!"

../images/Emo41.gifWiLd ThinG../images/Emo41.gif

שם:נופר/דניאל גיל:17 מיקום: אשדוד. זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיקר לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היה גדול ממני ב-8 שנים/בן דוד/אח של../קמצן. (כן כל קו נטוי זה בן אדם אחר) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? יאפ אם כן, אתם אוהבים אותו? אכן כן:) והוא, אוהב אתכם? נראה לי שכן.. :) איך הכרתם? אא. שמור במערכת. (מה אני משחקת אותה..) מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא הכי אוהב ותומך מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לאדעת אתם רבים? לא ממש. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? ברור.. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? יאפ כמה אקסים יש לכם? תגדירו אקסים..אבל בעיקרון הרבה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ממש לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? רציתי, וויתרתי.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא ממש.. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כןכן כמה שיותר מהר אם אפשר למחוק תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא יודעת. שקט פנימי נחשב? מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? עשו לאבא שלי רע. ולא היה מגיע לו.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? קובי הילה ורון מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? ה1.1.06 מה הדבר שהכי פוגע בך? שצועקים עליי
/שמשקרים לי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? קמצן/שחצן/ערס מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אופי בעיקר. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? 5/5/05. הייתי רוצה להיות קצת יותר ממה שאני עכשיו, כי אז הייתי יותר נהנת על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אין כזה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? האמ. נראה לי שלעידן אתמול..(אתמול דיברנו בטלפון נכון??) התכוונת לזה? ברור! מתי שיקרת? האמ. לא זוכרת ממש:) נו דיי.. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? יום שישי ובגלל בת? יום שישי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת. וגם אל תזכירו. למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? האמממ. ב1.1.06 עם מי? אאאא! כפרהעליו :) היה כיף? מאוד.. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול. :/ איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? לדני..לעידן..לנזק :) איזה מקצוע לעתיד תרכשו? -- איפה תועילו בטובכם להתגורר? אשדוד בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לאדעת באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? --- האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב לאבא.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? ארץ ישראל תמיד איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? coldplay - yellow מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? מהודעה איזה פרסומת את הכי אוהבת? לאדעת את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן למהלא.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אוהבת הרבה:) בגדת פעם? כן. ואני מצטערת על זה. מה את מעדיפה? בנים או בנות? אני ועידן בודקים את זה..נחזור אליכם עם תשובה עוד כמה ימים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בןבן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כפרהעליכם!!!!!! טוב מאוד.. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי במצב לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת :) מה הכי חשוב לך בחיים? נזק (הכלב שלי) מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אין כזה מהו הפרי האהוב עליך? תותים גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה..כמה שפחות יותר טוב איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אדיר מילר! כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 80 ומשו אחרי סלקציה :) איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? ארצח האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן כן טסתי מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שחברים שלי יילכו ממני שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הכלהכלהכל.. אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? את דני
למי בא לך להרביץ עכשיו? לקובי ממה הכי נמאס לך בחיים? לימודים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? ברור שאופי.. למרות שגם יופי די חשוב מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? האמ... שוויץ מה הדבר האחרון ששתית? מרק היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עם אבא את לסבית/אתה הומו? הומואית דו? איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאזוכרת. איך אתה מרגיש: מצויין הבנאדם הכי יפה שראית: האמ. יש הרבה.. חג מעודף: המולד יס או הוט: יאס ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? הילה איזה צילצול יש לך? לכל אחד משו שונה הקול הכי יפה ששמעת? אלעד
(אה לאלא מכירים) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של נזק
ושומר מסך? של XP אתה יודע מה אני יודע? לא כלכך. סורי.. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "נו לא נורא לא נלך לבית ספר גם ככה אין משהו חשוב ללמוד" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת. תמיד.. איך הייתה הנשיקה הראשונה? חח מעולה.. עם מי? עידן (לא מהפורום סוטים!) את מאמינה באהבה? מאמינה מתי פעם אחרונה התקלחת: האמ. אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: האמ. וואי מזמן אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אלוויס! מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: האמ. לפנייי יומיים! מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: טיפשים במכונה, קרם, חוט או שעווה: תלוי איזה חברה: מה? כמה בשמים יש לכם: 1 קבוע אילו: דיבינצ'י קשקשים, יש/אין? איןאין! איזה שמפו: משתנה פין או פות: ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: איך אפשר? שונאים את עצמכם?: מהפתאום. אוהבים.. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
אם כן, רוצים תירס? לא כלכך אוהבת..זה נתקע בשיניים

ManRed

New member
אוי סוטה שכמותי.. אני ראיתי משהו אח

אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא כלכך אוהבת..זה נתקע בשיניים התבלבלו לי קצת ההודעות 2 בנים מינימום, פטריק ויותם

keeeren

New member
בעעע../images/Emo5.gif

אפשר להקיא בבקשה? ואת יודעת טוב מאוד למה..

keeeren

New member
בעעע../images/Emo5.gif

אפשר להקיא בבקשה? ואת יודעת טוב מאוד למה..

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif להלהלהלהלה

שוטו: היה לי טסט ראשון היום
וידעו תשובות רק מחר
שם: נעמה שיינמן גיל: 17 ו-9 חודשים מיקום: בבית, בחדר האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיקר לי הביץ'. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? המרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? נופ. אם כן, אתם אוהבים אותו?----- והוא, אוהב אתכם?-------- איך הכרתם?----- מה אתם הכי אוהבים בו?-------- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?-------- אתם רבים? ------ האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? נופ. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? יכול להיות... כמה אקסים יש לכם? אממ אחד בערך כזה. הוא לא באמת נחשב. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? את אותו אל נחשב עדיין כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: עזבו אותי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? חברה מתגלה כבוגדת. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? הילה, חן, אדיר, יניב. 0אני יודעת שזה 4!) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הטסט. הוא לא יוצא לי מהראש. מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים, אדישות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צבוע. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיוך, עיניים.. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יש הרבה. =\ על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הכתיבה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אמא. התכוונת לזה? בטח. מתי שיקרת? אתמול. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אממ. לפני חודשיים. ובגלל בת? לפני חודש. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אף פעם. למה?--- מתי בפעם האחרונה התנשקת? באוגוסט. עם מי? עם ההוא, הלא נחשב =\ היה כיף? כן =\ מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? המכנס הנמוך. זה עבר באירופה לפחות! מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? המכנס הנמוך כי בישראל זה עוד לא עבר. למי אתם הכי מתגעגעים? לחברים שגרים רחוק.
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עו"ד וכתבת. איפה תועילו בטובכם להתגורר? תל אביב\רעננה\כ"ס בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מי יודע מעכשיו... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא יודעת. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ! אין כמו הארץ =) איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Rooney - I'm Shakin' זה כזה שיר חמודדדדד מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממזמן... כבר לא זוכרת מתי. ממה? לא זוכרת =\ איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא ראיתי טלוויזה שבועיים =( את חושבת שאת מאושרת כרגע? בערך. טוף לי כזה. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא ממש. בגדת פעם?בחיים לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים
וכרגע? את אוהבת בת או בן? כרגע לא מאוהבת. נראה לי. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? דיי טוף. =) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית =\ נו כי ככה זה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? רוני. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת אבל זה עובר לי. מה הכי חשוב לך בחיים? לכתוב. מה הרגש שהכי חסר לך? להיות נאהבת. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגישות. מהו הפרי האהוב עליך? תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 1 אחוז. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד (?) כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?בערך 200. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? אעשן סמים. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? פעם אחת לפולין בשנה שעברה עם השכבה שלי. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאנשים קרובים אליי יחלו בסרטן. אבל זה כבר קרה. אז זו משאלה שלא מתגשמת, הא? שוקו\תה\קפה? שוקו.
הכי טעים
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא בעלת דעה חזקה. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? את החבר הכי טוב שלי. למי בא לך להרביץ עכשיו? לביץ' אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? מבנים דבילים. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ישראל. מה הדבר האחרון ששתית? מיץ פטל. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לאדעת עדיין, צריך לנסות קודם. את לסבית/אתה הומו? נופ. דו? נופ. איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת כרגע. איך אתה מרגיש: טוף, תודה ואתם? הבנאדם הכי יפה שראית: ההוא הלא נחשב. נו כוס אמא שלו.
חג מעודף: פורים כי מתחפשים
יס או הוט: הוט!
ספורט מועדף: מה?! נראה לכם שיש חיה כזאת? ערוץ מועדף: ערוץ 3. בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברים\חברות. איזה צילצול יש לך? יש לי 5... טראנסים כאלה ועידן רייכל אחד וגם פרפר נחמד... הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת. =\ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ג'ק מהסרט "הסיוט שלפני חג המולד". ושומר מסך? שומר מסך של הכינוי שלי מסתובב ומסתובב. אתה יודע מה אני יודע? לא. מה אתה יודע שאני לא יודעת שאתה יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "שיט, אני חייבת לקום?" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בד"כ בזמן או אפילו מוקדם מידי כי אני שונאת לאחר. איך הייתה הנשיקה הראשונה?
מאד נחמדה. עם מי? עם הביץ'. נו. ההוא שלא נחשב. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שלשום. חתכתי לעצמי את הרגל.
אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אלוויס. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לא זוכרת
מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא הורדתי..o_O במכונה, קרם, חוט או שעווה: מה אתם רוצים? איזה חברה: הא? כמה בשמים יש לכם: 6 בערך אילו: 212, נעמי קמבל, מי, ז'אן פול גוטייה ועוד סוג אחד של 212 ופאקו ראבן וזהו נראה לי. קשקשים, יש/אין? אין. בזכות האד אנד שולדרס.
איזה שמפו: האד אנד שולדרס\פינוק פין או פות: מצח? ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?:כן. מאד מאד. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? חח הא? אם כן, רוצים תירס? לא תודה. לא רעבה. אני רוצה לעבור את הטסט!

פרקשון

New member
כן, גם לי משעמם

שם:עידן גיל:18 מיקום:מרכז זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא חושב מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? :X מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? :X אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 4 אני חושב האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? בערך, ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה לחשוב עכשיו מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא מגלה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? פיזית?! מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אותי בגיל 7 שורף נמלים עם זכוכית מגדלת מה הדבר שהכי פוגע בך? חברים לא נחמדים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב אליו? שקרן, מתנשא מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אצל נשים! לא מגלה אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? עוד פעם לחשוב.. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? עישון :p מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נראה לי שלגלי
התכוונת לזה? מה פתאום! שיקרתי לה מתי שיקרת? נו לגלי מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בכיתה ז' כשחטפתי מכות ובגלל בת? לפני חצי שנה.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודע למה? ככה מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבוע עם מי? לא מגלה היה כיף? לא כזה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל שבוע איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? שאלה לבנות מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? עוד אחת למי אתם הכי מתגעגעים? לכל מיני איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מה שיקחו אותי איפה תועילו בטובכם להתגורר? ת"א בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? אם יעמוד לי עד אז באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 28 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוקקקקקקקקק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני אחושרמוטה מהו השיר שתקוע לכם בראש? אין מתי בפעם האחרונה התרגשתם? מקודם ממה? לא מגלה איזה פרסומת את הכי אוהבת? ואז ראיתי את פניה! אני מאמין! את חושבת שאת מאושרת כרגע? מאושר יחסית את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא חושב בגדת פעם? לא אבל הייתי חלק מבגידה :O מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא אוהב! איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בנזונה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? אנערף לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר כנראה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא חושב על זה מה הכי חשוב לך בחיים? וודקה-סיגריות-יום שישי מה הרגש שהכי חסר לך? לא חסר מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? פחד אולי מהו הפרי האהוב עליך? בננה(; גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? אמאשלכם!!! איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? משחק מכור נחשב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא משתמש בו בכלל אבל בערך 200 איזו חברת טלפון נייד יש לך? כתום מה לא תעשה לעולם? ביד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן-ארה"ב+קנדה פעם 1 ואירופה פעמיים מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?לא יודעעעעעעע שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? תמיד שותה איתי כשאני מבקש, מצחיק, בנאדם טוב אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? עץ!! טוב?!?! למי בא לך להרביץ עכשיו? לכם!!! ממה הכי נמאס לך בחיים? ממך!!! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אי אפשר לענות אני לא יכול להיות עם מישי שוואלק איזה אופי מדהים אבל המראה שלה ממש אבל ממש לא נראה לי ואני גם לא יכול להיות עם דוגמנית צמרת שהיא בעצם חרא בנאדם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? שוויץ אולי מה הדבר האחרון ששתית? כשחושבים על זה אז לא שתיתי מאז 8 בבוקר :O היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבדדדדד את לסבית/אתה הומו? סטרייט דו? לא איזה כיתה אתה: יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך גורמים לתינוק להפסיק להסתובב במקום? מפסיקים לצחוק וממסמרים גם את הרגל השניה :) איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: לא מגלה חג מעודף: פסח-הכי ארוך יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורגל \ כדורמים ערוץ מועדף: 12 13 14 בזבזן או חסכן? בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צילצול יש לך? אחלום לנצח הקול הכי יפה ששמעת? כבגכגכ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?רחיןםף'ק ושומר מסך? GRQWHKRTLֱֱֱֱֱדג!!!! אתה יודע מה אני יודע? ארלםאיר'ק אל תעצבן אותי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? חייב להשתין קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? חחח מצחיקה עם מי?
את מאמינה באהבה? מין ואהבה מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שלשום אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: עם*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני חודשיים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אתמול שפם במכונה, קרם, חוט או שעווה:מכונה איזה חברה: פיליפס כמה בשמים יש לכם: 3 אילו: אדם לזארו ועוד אחד שכחתי קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: מה שיש פין או פות: פות? ישנים ערומים?: בקיץ לפעמים
מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: חצי מהזמן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא אם כן, רוצים תירס? תביא תירס אאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo79.gifעידן../images/Emo99.gif אני לא מאמינה לך...

ששיקרת!! כי לא שיקרת... נכון?
אע, דבר איתי.

למעלה