שאלון שאלון שאלון שאלון

פרקשון

New member
חחחח אל תסמכי עליי

אני תמיד טועה בזה נופר טובה במילה הזאת אם אני לא טועה מקנאה

אה אוקיי

חשבתי שרמזת שאני טיפשה אבל אתה אף פעם לא תגיד עליי טיפשה כי אתה אוהב אותי.

רותמע

New member
פפרחחחחחחח

אבקשלבתקברותיפהלך! שם:
רותם גיל:
יותר ממה שאתם חושבים! באמת אני לא קטנה כמו שאני נראית! מיקום:
בית. כיסא נח. עוד כואב לי התחת. זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
אולי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
אני מקווה שהשאלון הזה לא הולך להיות על אהבה! מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
שהוא לא רצה? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?מעכשיו אני לא עונה על שאלות שקשורות לאהבה... אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:ביטחון עצמי, כריזמה, טקט. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
יותר מידי. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
עדי, יעל, ואיתי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
חדר החם. מה הדבר שהכי פוגע בך?
שמתייחסים אלי כאילו אני אויר. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
אחד שכל דבר שאני עושה יגיד:"לאמדבר איתך" גם עם זה להגיד לו שהיום אני לא יכולה לבוא אליו. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:
בנים? טח.. אמ... פנים יפים כמובן וחוסן בבטן:p אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
שאח שלי צחק על חברה שלי והיא צחקה גמכן וגמאני אבל התברר לי שזה לא היה במקום. היא נעלבה מזה למרות שהיא לא הראתה את זה. ולמרות שגם היא לא הייתה בסדר.. היא לא דיברה איתי אחרי זה איזה חודשיים או יותר. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
לוידעת. כי בישביל אנשים מסוימים הייתי מוכנה לוותר על הכל. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת?
היום... אמרתי למורה שלי שאני הוכלת לשירותים ובעצם סתם טיילתי.. נחשב? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?
נבר. ובגלל בת?
לא מזמן.... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?
לאזכור לי שקה מקרה כזה. למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?
שלשום. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
אינלי מושג אם הוא חלף או לא אבל הנעלי שפיץ עקב ושפיץ שאצבעות זה מחלה! מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
האמפ. למי אתם הכי מתגעגעים?
המון. איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
אינלי שמץ. איפה תועילו בטובכם להתגורר?
איפשו במרכז. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
לא יהיו לי ילדים. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
אני לא מתכוונת להתחתן אי פעם. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
אין לי שום דבר נגד ההורים שלי. יש לי נגד המקום בוא אני גרה. ואינלי בעיה שהם יגורו לידי. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?
אמ.. לוידעת. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?
לא יהיו כאלה. מהו השיר שתקוע לכם בראש?
פרח-זבל מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
חיח ביומחמישי ממה?
שפגשתי את כינרת איזה פרסומת את הכי אוהבת?
אמ... נו! זהזהזה. ארג לוזוכרת. את חושבת שאת מאושרת כרגע?
לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
אולי. בגדת פעם?
לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות?
לוידעת עדיין לא יצא לי לברר. וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
נחמד. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?
תלוי אם אני מתבוסס בעצב [חע] או רוצה להשתמח. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?
אייל גולן. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?
מאושר. מה הכי חשוב לך בחיים?
אושר של חברים שלי ושלי מה הרגש שהכי חסר לך?
כרגע? עליזות.. טחח מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
כזה שדופק בשכל... אמ.. פחד מהו הפרי האהוב עליך?
אאאבטיח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
קוטג'. כמה שיותר. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
לא אוהבת. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
לא נכנסתי לשם כבק שנה. איזו חברת טלפון נייד יש לך?
סלקום מה לא תעשה לעולם?
יכניס תיד שלי לתוך התחת? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן
אמ... 6 פעמים... לטורקיה, הולנד, אוסטריה, שוויץ, גרמניה, איטליה. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
כלמיני. שוקו\תה\קפה?
נס. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
מכווווווות! אתה מצונן עכשיו?
קצת. את מי בא לך לחבק עכשיו?
המון!!!!! למי בא לך להרביץ עכשיו?
לאח שלי! ממה הכי נמאס לך בחיים?
החור הזה. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
בחבר? בשלב ראשוני היופי ומאוחר יותר האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
אני לא טיפוס של נוף. אבל מקום כזה עם טירות וירוק. מה הדבר האחרון ששתית?
קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
לבד עם חברה. את לסבית/אתה הומו?
לא שידוע לי. דו?
ספואה? איזה כיתה אתה:
ט בדיחה שגרמה לך לצחוק:
"איך תופסים ארנב? מתחבאים מאחורי עץ ועושים קול של גזר"XD איך אתה מרגיש:
טוב. תודה. הבנאדם הכי יפה שראית:
מישהי שקוראים לה יסמין סתם ראיתי תמונות שלה והיא מזה יפה=] חג מעודף:
פוריייים. יס או הוט:
יס ספורט מועדף:
אכילה, בליסה, ובליעה. ערוץ מועדף:
יסוויקנד. בזבזן או חסכן?
בזבזנית.=[ למי אתה מתקשר הכי הרבה?
עדי איזה צילצול יש לך?

רותמע

New member
השמך. והמסך.

ושומר מסך?
לוידעת. אבאשלי. אתה יודע מה אני יודע?
דע מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
עוד חמש דקות זה בסדר... קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?
תלוי. עם זה רק 2 מדייקים אם זה יותר מאחרים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת:
לפני שתי דקות. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:
תרגליים? מזמן לא. עכשיו חורף. או גרבים או מכנס ארוך. :p אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:אה! מזה פה?? מישו בכלל קורא את זה? חלילה. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:
שלא תדעו... מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
די עם זה! במכונה, קרם, חוט או שעווה:
חוט...-_- איזה חברה:
חוטי תפירה בע"מ כמה בשמים יש לכם:
נשבר לי היום בושם=[ נשארו 2... אילו:
אחד כזה עם תנין ואחד עם פרח. :p קשקשים, יש/אין?
נראה לי שאין. איזה שמפו:
קרמה פין או פות:
פות. Oם ישנים ערומים?:
לא..חח מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
לא... שונאים את עצמכם?:
רוב הזמן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
שיט בטעות קראתי את הטירס... אם כן, רוצים תירס?
חם בימבםבם!

רותמע

New member
אני חייבת לציין!

שזה השאלון היחיד בכל חיי בפורום זה שמילאתי ברצינות. בדר"כ חצי מהתשובות שלי הן לוידעת. נמ... טחחח וכו'! XD

The Beni

שם: בנצי(צי) גיל: 16 וחצי מיקום: בבית(איזה מבאס) זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כע
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? :X מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לונראהלי שהיה כזה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כע אם כן, אתם אוהבים אותו? ברור והוא, אוהב אתכם? אני מקווה...סתם אני בטוח.. איך הכרתם? סיפור ארוך מה אתם הכי אוהבים בו? את הכל: את הצחוק, את האהבה, את אמיתיות פשוט הכל מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? ... אתם רבים? לצערי...לפעמים האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לווכר אני עייף האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? נראהלי כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יש יותר מ-3 ואני לא זוכר כרגע מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? :X מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חברה שלי, מיכלי, ועוד חבר שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? :X מה הדבר שהכי פוגע בך? :X איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? לויודע מה הכי מושך אותך אצל אנשים: :X אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא רוצה לשנות כלום, ללא יכול א ה ל משנה, עבר עבר על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? :X מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? :-פ התכוונת לזה? :X מתי שיקרת? לווכר מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בת? לאזכור לי ובגלל בן? נוור מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? נוור למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום חמישי עם מי? חברה שלי היה כיף? אהא מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? יום רביעי שלא באתי לבצפר איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לויודע מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? כרגע...מממ חברה שלי.., חצי מהפורום, איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? ת"א בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? ליודע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לומשנה חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? מי זה אתם? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני! מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\תה\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?

../images/Emo121.gifלהלהלה

שוטו: שטים שם:גימלטריה גיל:15+ מיקום:חור זהו. יא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? נו כל החרא הזה... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא ניראלי שהיה דבר כזה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?נופ אם כן, אתם אוהבים אותו?כע והוא, אוהב אתכם? כע איך הכרתם? אתהקשר? הוא הכין לניצן פיצה, אז שאלתיאם הוא בא לפה הרבה... מה אתם הכי אוהבים בו? את העגבניות והגבינה מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? שילמתי 20 שקל אתם רבים? כן האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?עם הפיצה... האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?זה רבע מגש שבא ב-2 חתיכות
כמה אקסים יש לכם? אין איקסים... יש וויים:| אי אפשר לכתוב את זה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אקס שהייתי רוצה לעשות עליו איקס? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: נאמ מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אנערף מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ישי,סיון ונועם מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? ישי זורק מיקרוגל על הרחוב הרשי ברעננה מה הדבר שהכי פוגע בך? שמתעלמים או שוכחים אותי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? קוצים מה הכי מושך אותך אצל אנשים: שהם מוציאים את מי שהם באמת ולא עושים הכל כדי שיאהבו אותם... אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? מעדיף לא לדבר על זה על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? קליטה.. יאפ יש לי קליטה מהירה... מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? צליל התכוונת לזה? אני לא אומר אם אני לא מתכוון מתי שיקרת? בשאלה הקודמת... סתם צליל אני אוהב אותך מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אפעם ובגלל בת?נאמ מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכר למה? לא זוכר מתי בפעם האחרונה התנשקת?
עם מי?
היה כיף?
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? עכשיו
איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? נאמ מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
למי אתם הכי מתגעגעים?צליל וניצן וזהר וליל ורז ודור ויעל ואמילי ולהמון אנשים!!! איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
נחשו... בסיסט כאילו דעעעע איפה תועילו בטובכם להתגורר? חור ליד ת"א, ישתיכנונים... עם טובי, נתן, צליל, ניצן, שימי, זהר ועוד
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? תלוי כמה יהיה להם כוח
באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מהבדירה? חכו יש זמן
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא חסרים מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אנערף ממה? אנערף איזה פרסומת את הכי אוהבת? אנערף את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?בטחחחחחחחחחחחחח בגדת פעם?נופ מה את מעדיפה? בנים או בנות? נקבות:) עדיף שיענולשמותצליל או ניצן
וכרגע? את אוהבת בת או בן?את כולם איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? ניפלא כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? כשעצוב? שלמונזה! לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא חסרים
ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושר מה הכי חשוב לך בחיים? חברים מה הרגש שהכי חסר לך? אין מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה ושימחה, וזה לא מעצבן מהו הפרי האהוב עליך? תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'... 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?הרבה
איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? אקפוץ מצוק ואקווה להישאר בחיים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? שומקום מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? ש... עזבו
שוקו\תה\קפה?קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שהוא שרוט אתה מצונן עכשיו? חלקית את מי בא לך לחבק עכשיו? צליל למי בא לך להרביץ עכשיו? לאביב ממה הכי נמאס לך בחיים? מערסים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי ויופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?לא חסרים מה הדבר האחרון ששתית?מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו? לא איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא חסרות איך אתה מרגיש: רע הבנאדם הכי יפה שראית: צליל חג מעודף: חנוכה יס או הוט: כלום ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: נאמ בזבזן או חסכן? בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מממ לא דע איזה צילצול יש לך? מה תאמרי:) הקול הכי יפה ששמעת? מממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונהשצילמתי ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה אוכגלים עכשיו... בארוחת צהריים קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? נחמדה? עם מי? יעל אחת... את מאמינה באהבה? כע מתי פעם אחרונה התקלחת: היום מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:כל חמישי אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: בשבילי מממ קוטקס
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:חחחחחחחחח מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:כל שני וחמישי במכונה, קרם, חוט או שעווה:חחחחחחח איזה חברה:הא? כמה בשמים יש לכם: 0 אילו: -- קשקשים, יש/אין? לאדע איזה שמפו: לא דע פין או פות:חחחחחחחחח למה חרדים מתחתנים מוקדם? כיפות ישנים ערומים?:לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?:כע אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? עם מלח וחמאה... אבל זה נתקע בשיניים... טוב בשביל מה יש קיסמים? אם כן, רוצים תירס?כע

Fragile rose

New member
../images/Emo122.gif

שם:אנה גיל:18 וחצי כמעט מיקום:חור זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא [לשם שינוי
] מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עזבו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אמרתי לעזוב לא?
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?דע אם כן, אתם אוהבים אותו?דע והוא, אוהב אתכם?הוא טוען שכע איך הכרתם?לא עקרוני
מה אתם הכי אוהבים בו?הכל מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?לאדעת o_O אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?דע האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?דע כמה אקסים יש לכם?4 בערך האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?אוהו
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:כנות, בטחון עצמי, שמחת חיים מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?אנשים מטומטמים מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אור, רורי, וטל מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
מה הדבר שהכי פוגע בך?שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?טמטום מה הכי מושך אותך אצל אנשים:עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?עזבו, באמת שעזבו
על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?אינלי כשרונות, על התכונה של הקשבה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?לחבר התכוונת לזה? כע מתי שיקרת?לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?מזמן o_O ובגלל בת?מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?נממ
למה?עמה מתי בפעם האחרונה התנשקת?1.1 עם מי?החבר היה כיף?דע
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?בסוכות, ולפני שנה איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? הכפכפים מעץ שעושים רעש מעצבן כ"כ
מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? המגפיים המזעזעות עם הפרווה למי אתם הכי מתגעגעים?לחבר איזה מקצוע לעתיד תרכשו?שאלהטובה איפה תועילו בטובכם להתגורר?לאדעת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?לאדעת באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?שאלהטובה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?רחוק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?ארה"ב. Yeah baby איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? Fort minor - believe me מתי בפעם האחרונה התרגשתם?לפני כמה ימים ממה?סרט דבילי
איזה פרסומת את הכי אוהבת?של מילקי!
את חושבת שאת מאושרת כרגע?כע את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כע בגדת פעם?כע
מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?כלטוב כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?כל המזרחיים למיניהם ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים? חברים ומשפחה מה הרגש שהכי חסר לך?לא נראהלי שחסר לי משו מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?עצב מהו הפרי האהוב עליך?תותים
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?o_O איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?אופרה
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?67 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם?לאדעת האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאןכע, פעם אחת, הורים, לפה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
שוקו\תה\קפה?שוקו
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?העובדה שהם שם אתה מצונן עכשיו?בערך את מי בא לך לחבק עכשיו?את החבר למי בא לך להרביץ עכשיו?בינתיים אף אחד, בקרוב ארצה לרצוח את אמא ממה הכי נמאס לך בחיים?שגרה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?איזה מצפה בצפון מה הדבר האחרון ששתית?תה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה: מכללה בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאזוכרת איך אתה מרגיש: סדר, מהאיתך? הבנאדם הכי יפה שראית: לאעת חג מעודף: פורים יס או הוט: יס ספורט מועדף:
ערוץ מועדף: נממיס ויקאנד בזבזן או חסכן? תלוי למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר
איזה צילצול יש לך? Lacuna coil - heaven's a lie הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מצורף ושומר מסך? לאדעת
אתה יודע מה אני יודע?אולי
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?"מה השעה?!" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?סבבה
עם מי?מישו את מאמינה באהבה?מסתבר שכע
מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בלילה מה שמזכיר שהדוד דולק כבר כמה שעות
מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:יום שישי אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:מזמןןן מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
במכונה, קרם, חוט או שעווה:גיזס פאק מה נסגר עם השאלות איזה חברה:
כמה בשמים יש לכם:5-6 אילו:לאדעתת קשקשים, יש/אין?לא איזה שמפו:של מישל מרסייה פין או פות:
ישנים ערומים?:ברור מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא o_O שונאים את עצמכם?:בערך אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
אם כן, רוצים תירס?

למעלה