שאלון שאלון שאלון שאלון

שאלון ראשון אל תצחקו

שוטו: צ'טו? שם: סנו גיל: 17 ושלושה חודשים או דני+חודש ^_^ מיקום: אונואונו קרית אונו זהו. חחח עלאק האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אבדנו קשר :( מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא היה כח. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא (נעשה על חזי) אם כן, אתם אוהבים אותו? מת עליו. והוא, אוהב אתכם? ודאי איך הכרתם? בפורום מה אתם הכי אוהבים בו? אישיות כובשת מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הלכתי איתו לגן המשולש אתם רבים? חלילה! האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כע האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כע כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? נייט נייט ניייט יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? סטוץ בלבד. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כע תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: עוצמה גרוזינית, חרשנות, זריזות במים ומחוצה להם. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? סיפור כלכך ארוך שאין כח להזכר P: מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אין. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? איכככ מה הדבר שהכי פוגע בך? כלבים וכלבות (לחלשים: אנשים לא נחמדים) איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מעיקות,אלימות יתר מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חופשיות. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? מאיפה לי. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לא יודע יש כלכך הרבה? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? שנים... התכוונת לזה? כה. מתי שיקרת? אף פעם. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בטח בכדורמים. ובגלל בת? אחרי זאתי מ4שורות למעלה אף פעם. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא מפקיר. למה? קשש מתי בפעם האחרונה התנשקת? 7.1 עם מי? *** היה כיף? כע מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? סוג של 7.1 איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? עזבו אותי באמא ש'כם. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? די די לא מצחיק. למי אתם הכי מתגעגעים? אמממ חזי יהיה נחמד עכשיו. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? בינתיים חסוי. איפה תועילו בטובכם להתגורר? גוש קטיף בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 20 אנאערף באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אני מוכן לגמלאות האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? 20דקות חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? יש מצב ארץ , אולי נקפוץ לאוסטרליה. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? אם נגור בגוש אז חילוני.. דווקא. מהו השיר שתקוע לכם בראש? שומע יפנית. גם טוב. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא בזמן האחרון. ממה? כלום איזה פרסומת את הכי אוהבת? מילקי שליטעע את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא. בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? אין לי אהבה איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? רעוע כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? שייגעצ ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרט מה הכי חשוב לך בחיים? אנשים מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? טמטום זה רגש? מהו הפרי האהוב עליך? רימון גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג (שתקו) - כמה שיותר. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? carlito's cabana (ששימי יסביר לכם) כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 181 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' כתום הזה מה לא תעשה לעולם? אומר: "יש לי תעודת בגרות" האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כן,אין לי כח,למה?.. עם ההורים ל: קנדה,ארהב+ג'מייקה+הייטי+מכסיקו,ספרד,צרפת(8),אנגליה(2),סקוטלנד,איטליה(2),קניה, גרמניה, אוסטריה,יון, תאילנד, הונגקונג, משוויץ חזרה רק, הולנד,בלגיה. למה נראה לי ששכחתי משהו. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? עוד נכשל/ בת לא רצינית שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? יודע לעשות שמח אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? את מי לא למי בא לך להרביץ עכשיו? למי לא ממה הכי נמאס לך בחיים? בעיקר בצפר מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי.. בליווי יופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? בתחתונים שלי. מקום בעולם? פחח מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבדד את לסבית/אתה הומו? לסבית דו? טרי איזה כיתה אתה: יב בדיחה שגרמה לך לצחוק: דני, צ'טו טי נסטרסטה נדצ'י? נייט! וודקה! חה חה חה חה. אהה וגם מישהו אמר לי "יהיה טוב" איך אתה מרגיש: כמו פרה בגשם. לא משהו. הבנאדם הכי יפה שראית: מוחמד רג'ד אל שולס חג מעודף: חג הסוכות ^_^ .. אממ פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: פולומים חחח אההה זה הצחיק אותי חחחפולומים..שפיגל משעשע ערוץ מועדף: 5+ (wwe) בזבזן או חסכן? חסכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אפחד איזה צילצול יש לך? אין (פלא חדש) הקול הכי יפה ששמעת? little by little או עידן יניב. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הבית של האח. ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? שאתה גיי? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? 5דקות איחור איך הייתה הנשיקה הראשונה? מצחיקה עם מי? לא מכירים את מאמינה באהבה? כע .. היא קיימת מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני 7וחצי שעות (1030 בבוקר) מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: *הת*גלחתי אתמול אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: תלוי מה עידן מעדיף לעשן (לוס אומרת טמפון). מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה איזה חברה:phillips כמה בשמים יש לכם:4 דיוטי פרי זה מקום מטורף.. יש לי ל7-10 שנים בדוק! אילו: משהו בצרפתית קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: head&sholders פין או פות: שניהם ישנים ערומים?: משתדל שלא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לפעמים אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? רק אחד אם כן, רוצים תירס? לא

למעלה