10 דברים שלא ידעת עליי

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gif10 דברים שלא ידעת עליי../images/Emo41.gif

בגלל שדי יבש פה לאחרונה, אז אני מעלה לפה משו נחמד שהיה פה לפני כמה זמן והצליח.. בקיצור מי שלא הבין מהכותרת-כל אחד צריך לרשום על עצמו עשרה עובדות שלא ידענו עליו (עדיף דברים מעניינים) שוטו, יקיריי, שוטו. בקטע הטוב, יותר.

../images/Emo204.gif*שטה*

1. הייתי אתמול במסיבת קצף והיה הכי כיף בעולםםם!! 2. אני מחבבת רוסים [טוב, אתזה דיי ידעתם] 3. אני מאוהבת באלבום החדש של RHCP 4. וגם בזה של Taking Back Sunday 5. אני לא מצליחה להספיק לכסוס ציפורניים
6. אני מוזרה 7. ישלי שיער אדווווווווווווווםםם :]] 8. ישלי פרח כחול ויפהייפה בשיער
9.
10. אני חולה על אסי וגורי!

AvtipuS

New member
מה קרה לו (הסולן)? ../images/Emo12.gif

הם שינו תהרכב או מה!? מי זה ליד המתולתל!?

../images/Emo204.gifלא קרה לו כלום ../images/Emo12.gif

והם לא שינו ת'הרכב.. ליד המתולתל [ריי] זה בוב, המתופף.

LiLdon

New member
Well..Lets Give it a try

אז ככה.. 1. אני נוטה להיות אובססיבית לחלוטין.בכל מובן אפשרי שהמוח החולני שיש בכם יכול לדמין. אבל שונאת אובססיבים.(קבלו את האירוניה.) 2. יש לי 86 שירים.(מוזה שמבקרת פה ושם.) 22 מהם מולחנים. 3. אני מעריצה מושבעת של וויליאם שייקספיר, ונוטה להבין אותו לרוב.
4. יש לי תסביך פיטרפן בשלבים נורא לא מובנים.(זה גם קשור לעניין שבגיל 12 בערך הייתי מדברת בלשון זכר, וקוראת לעצמי פיטר.) 5. יש קטעים שאני מתחברת לאנשים מהר מידי, ומגיעה למצב של לשנוא אותם. 6. היו לי אורנטציות מיניות שונות בכיתה ט'.(נו הייתה לי חברה.) 7. הייתי שומעת את הספייס גירלס, וברצינות שעדיין יש לי 2 דסיקים.אם אני לא טועה >< 8. אני צבועה.כלבה.מטופשת.אגואיסטית.מניפולטיבית.אידיוטית.וכדומה. 9. למדתי ציור וצילום מופשט.(ומופשט בין כל מובני המילה.) 10. כולםבסדררקאניזונה (
)

keeeren

New member
אוי אני כל כך מזדהה עם 5

זה כזה מוזר.. אני יכולה לשנוא אנשים יום אחרי שחשבתי שאני מאוהבת בהם.. קשור גם לפחד ממחויבות לא? ממממ מוזר

LiLdon

New member
יכול להיות.

או פשוט רושם ראשוני מוטעה. קורה לי המון |:

keeeren

New member
טוב ננסה..

1. הייתה תקופה שהייתי מעריצה של בריטני ספירס ואמינם
אבל זה היה מזמן באמת.. 2. אני צימחונית מה17.7.03, בכל תקופת הצימחונות שלי נשברתי פעם אחת ממש קצת אחרי כשאלכתי המבורגר באילת אבל לא סיימתי אותו ולא אכלתי מאז בשר.. 3. אני מתה על אלכוהול, בכל צורה ובכל מצב.. אני יכולה לשתות מלא!!! 4. אני בצופים, שבט דן בת ים אימפריה
5. אף פעם לא שברו לי את הלב.. מממ אולי כי אף פעם לא הייתי מאוהבת עדיין, לא באמת.. 6. הייתי מעשנת פעם והפסקתי אבל לתקופה קצר בכיתה ח' או ט' 7. יש לי חולשה להומואים, קשה.. את זה נראה לי יש כמה שיודעים
8. הרבה אנשים חושבים בהתחלה שאני סנובית אבל אני לא אני סתם אדישה למי שאני לא מכירה. 9. המחויבות אישית שלי הייתה ביד לבנים, מעניין נכון? ולא זה לא לעשות ביד לבנים!!
10. אני אוהבת לישון מאוד מאוד מאוד אך באותה מידה אני רואה את זה די כבזבוז זמן. היי מצאתי 10 דברים.. למרות שחלק אנשים פה מכירים עלי

dsol

New member
יוו איזו מותק ../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

אפשר לאמץ ?

למעלה