10 דברים שלא ידעת עליי

yardenbm

New member
מה עשית ביד לבנים?

גם המחויבות אישית שלי הייתה בנושא שואה

keeeren

New member
לא..

יד לבנים זה כאילו חללי צה"ל שנפלו אז עושים בשביל המשפחה שלהם אלבום שינציח אותם.. הבנת?

keeeren

New member
חיחיחיחי תודה../images/Emo9.gif

כן.. הסיידליפ שלי..
אבל אולי אני מורידה אותו.. עזבי.. סיפור עצוב..

keeeren

New member
כי.. כי.. כי.. ../images/Emo7.gif

שום עבודה לא רוצה לקבל אותי עם העגיל הזה ואם אני לא אמצא אחת שכן אני אצטרך להוריד אותו כי זה עגיל לחץ ולהוציא ולהחזיר כל פעם זה סיפור אין זה לא אפשרי..

keeeren

New member
לא..

אמרו לי שאני חייבת להוריד.. אןף איתם.. חשבתי אולי רק בתקופה שאני אעבוד לשים מוט בין משמרת למשמרת כאילו אבל יש מצב גדול שזה יסתם כי משמרת היא 8 שעות!

Tin Doll

New member
לאלא, אל תשחקי עם זה

תמשיכי לחפש עבודות.. אין מצב שכל עבודה לא תקבל אותך בגלל זה! אבל כשאת הולכת לראיונות, שימי מוט בחור, עם סוגר קטן, משהו לא בולט.

AvtipuS

New member
המ.

1.שהייתי קטן אספתי כל סוג קלפים שהיה. (סופרגול,פוקימון ועוד מיליון דברים). 2.נמנמ אני אובססססססססיבי לסלולרים,גאדג'טים וכל זה. 3.בזבזן כסף רציני. 4.אני לא טחון. לאלא, באמת שאני לא טחון! 5.יש לי ביום שלישי חלק של 25% מהמתכונת בהסטוריה על חומר שלא לימדו אותנו ובכלל לא התחלתי ללמוד. 6.מאז שאני משתמש בג'ל יש לי נשירה של שיער
7.אני מנסה לראות כמה זמן אני יכול לא להסתפר. (אני מחזיק מעמד כבר איזה חודשיים לפחות) 8.חחחח אל תסקלו אותי-אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוסים. (דא נייט :X) 9.אתיופים יכולים להצטרף אליהם. :X 10.אני גזען. (כאילו דאאאאאאאאא)

למעלה