10 דברים שלא ידעת עליי

../images/Emo204.gifכרגע אני ממש רוצה לסקול אותך.

אבל אתה חמוד
למה אתה שונא רוסים ?
הם חמודים.

AvtipuS

New member
חחח נו

הם כאלה רוסים :X איך אמר העברי לידר? "אולי מטוס גדול יקח אותם בחזרה" :X

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif אני תמיד חשבתי שהוא התכוון

לתיאלנדים/פילפינים וכדומה הם אנשים קצרים שמדברים מהר ויש להם עיניים אחרות

AvtipuS

New member
המפ

"יש ילדים קטנים ועוד אחת זקנה הם לא מכאן, מארץ רחוקה אולי מטוס גדול ייקח אותם בחזרה" רוסים רוסים רוסים :X נו כמעט תמיד יש אצל הרוסים בבית עוד זקנה >.<

keeeren

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צודק לגמרי!!!

גם אצל האתיופים.. הם תמיד משפחה של 20 בבית קטן.. אצל האתיופים ואצל הרוסים תמיד הסבתא נדחפת והיא כל הזמן יושבת בסלון עם שמיכה באמצע הקיץ וממררת לכולם את החיים!

Tin Doll

New member
ומה החצי השני?

אני איתך ליל!!!11 תפסיקו לדפוק את הרוסים, בזכותם יש לכם וודקה! [יש לי צד קטן מאוד רוסי אבל ששש]

../images/Emo121.gifלכן צריך להרוג אותם

וודקה זה מגעיל, תשתו אצטון וזהו... ההבדל היחיד בניהם זה שהאציטון עושה לכם משהו ואתם מרקישים אותו...

ססילייה

New member
חחחח לא אמרתי מסכנה D:

פנסילבניה נו. אין שם מיתון. השכונות עוני זה כמו הרצליה פיתוח. בכל אופן דיי להציק לרוסים

קשש זה סוג של מזרחים דווקא

מלא מלא ילדים וסבתא על הספא שתוקעת נאדים. סבתות של רוסים הולכות לבתי אבות.

סתם כי בא לי.

1.אני רז וזה הכינוי השני שלי. XD (חח כמה זמן לא נכנסתי אליו...) 2.למדתי פעם לתופף והפסקתי כי פשוט לא השקעתי בזה. (זה שעברתי דירה זה סתם תירוץ :X) 3.אני רוצה לחזור לתופף. 4.אני כרגע שומע תשיר Dani Calidronia של RHCP. 5.פעם ידעתי לספור את 10 ברומנית. (ולא זה לא כלל את המילים "פאצ'ה פיצ'ה") 6.אני יכול לאכול פיצה בלי סוף. 7.הייתי רק פעם אחת בחיים שלי בחו"ל. (וזה היה בקפריסין, לא ממש חו"ל >.<) 8.ועוד שטתי לשם, זתומרת לא טסתי אף פעם לחו"ל. 9.אבל כן טסתי, פעם אחת (פעמיים?) לאילת וחזרה. 10.ב 6.7 אני טס לארה"ב. (אייייייייייייייימן)

As long as you fucking stand by me

1. אני שונאת שמשקרים לי, אני משתגעת מזה. אל תעשו את זה. 2. כל יום יש לי בית ריק. בואו? 3. הייתה תקופה ש2 מורים קראו לי מרקוביץ, ולא אני אמרתי להם לקרוא לי ככה. 4. יש 2 מורות שצוחקות עלי באופן קבוע כי אני אומרת: "יאאא" 5. אני לא רציתי לענות על זה... הפעילו עליי לחץ חברתי
6. אני לא שונאת הרבה אנשים, אבל את מי שאני כן שונאת, חבל לו על הזמן אני יכולה כל כך להראות את זה. :] 7. אני לא מעשנת, לתדהמת כל השכבה שלי בערך :X 8. אני אוהבת, ברמות, וודקה, אבסולוט!
אני מכורה. 9. ליצור שאני הכי אוהבת בעולם קוראים סטנלי, ולא עידן, הוא לא למאכל. 10. עוד 10 ימים [לא כולל שישי שבת, את המסיבת סופשנה וכל זה] אני מסיימת ללמוד ב19.6 :] זהו. ברוך שפטרנו.

AvtipuS

New member
חחחח יש לי בעיות בהבנת הנקרא

9. ליצור שאני הכי אוהבת בעולם קוראים סטנלי, ולא עידן, הוא לא למאכל. קראתי את זה כמו "ליצור שאני הכי אוהבת בעולם קוראים סטנלי ולא עידן, הוא לא למאכל." כאילו, סטנלי כן למאכל ועידן לא למאכל אז בגלל זה סטנלי הוא היצור שאת אוהבת בכל העולם!? שומדבר. להתעלם. לא הגבתי פה.

למעלה