10 דברים שלא ידעת עליי

Tin Doll

New member
את מי זה מעניין?

1. אני מכורה לפירסינגים. אני אוהבת את הכאב, אוהבת את ההתחדשות, ואני לא חושבת יותר מידי לפני שאני עושה. תמיד זה בתור 'פיצוי' כזה לעצמי. 2. אני חרדתית בטירוף, וקנאית, ואובססיבית, ובעלת בעיות קשב וריכוז, ואני מדחיקה המון. אין לי ביטחון עצמי בגרוש, יש לי ערך עצמי מאוד מאוד נמוך. 3. אני בטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי. 4. אני דתייה לשעבר. 5. אני שונאאאאת מסגרות ושגרה, אני לא מסוגלת להיות עם אותם אנשים במשך הרבה זמן, אני חייבת את המרחב שלי ואת החופש שלי. 6. אין לי תחום שאני מתעניינת בו. לא יודעת מה אני אעשה בעתיד. 7. אני מאוהבת, ונמצאת בקשר הרציני הראשון שלי. 8. אני אובססיבית לדברים ששייכים לי. כל הזמן בודקת אם הכל במקום, אם לא שכחתי כלום. אם אני שוכחת משהו/מאבדת משהו, אני מרגישה ממש ממש רע. 9. אני לומדת בתיכון ערב. 10. כשהייתי בת 5 התחלתי ללכת לקורס ציור, יש לי מלא ציורים בבית, מכל מיני חומרים... ודיי מזמן נטשתי את זה... אני חושבת שאין לי כל כך הרבה יכולות בתחום. ואני גם עצלנית ואין לי כוח.

חצילע

New member
ממממ.

1.יש לי אובססיה מוזרה לירקות ופירות. כלומר,אני נוטה לכנות אנשים בשמות של ירקות ופירות. יא גויבא,חציל טורקי,ביצה שוודית.וכאלה. 2.אני צימחונית בערך 4 או 3 שנים. 3.כשהייתי בת 4 זרקתי על איש שעצבן אותי צלחת. 4.היה לנו מנקה סיני,וחשבתי שזה נורא משעשע לזרוק עליו ביצה קשה, ועשיתי זאת. ואז אמא שלי פיטרה אותו. 5.למרות שאני נראת בנאדם קופצני וכאלה. אני נורא ביישנית בעיקרון. >< 6.אני נעלבת בקלות. 7.פעם כשרבתי עם אחותי זרקתי עלייה גבינה לבנה. זה היה כזה: "דנה!!111111" "מה!!!!11111" "תאכלי את זה!!!11111" *בווםםםםםגבינהעפה* 8.אני נוטה להגיד הרבה חוי,חוח,חוחו,שומשום,חוחין. 9.יש לי פחד במה מטורף. וזה מגיע למצבים של כאבי בטן, סחרחורות וכו'. 10. אני שונאת ילדים!!!1111 ארג. אני יכולה להרביץ להם. אני שונאת את הקול שלהם. אני שונאת אותם. את כולם.
אני שונאת את זה שהם בוכים,כאילו. מה רע לכם. &$%&*%$*$%*)^%)*%^ איכס.
אני,דוסית. D:

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני מזדהה עם10

איך אפשר??? בלאט.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא גויבא D:

חצילע

New member
איכס.../images/Emo7.gif

אני שונאת ת'פרצוף שלהם לפני שהם מתחילים לבכות. נראים כמו חתול מיוחם. ><

keeeren

New member
../images/Emo6.gif

יש לך נטייה קשה לזרוק דברים על אנשים בקיצור.. זרקתי על זה וזרקתי על זה וזרקתי על זה.. XD עוד משו לא היה לי ברור איך בדיוק ביצה שוודית קשור לירק או פרי? חחחחח... היי גם אני צימחונית.. ממממ.. אחוות הצימחונים לשלטון!!

חצילע

New member
חוח. D:

דיי,מה. D: זה לא קרה הרבה פעמים.
אה חחחחחחחחחח זה לא קשור.
הידד לצימחונים!!11.

חצילע

New member
פעם אהבתי ילדים,

ואז גיליתי שהם לא אוהבים אותי, אז התחלתי לפתח אליהם שנאה. וזה מתבטא בכך שילדה קטנה יכולה לעבור לידי ולבכות, בלי שעשיתי לה כלום. וזה כבר קרה לי.

חצילע

New member
הייתי מספרת,אבל הם יחשבו שאני מוזרה

ואני לא רוצה להפחיד אותם. רושם ראשוני. P:: נו בסדר חחחחחחח איזה קטנוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גלעד נזכרתי שפעם אכלתי קל גרון ואז הסתכלתי על הקופסא והיה רשום, לא לצרוך יותר משניים ביום. ואכלתי איזה חמישים.ופחדתי למות וזה. והייתי בהיסטריה. אני אפילו לא יודעת למה נזכרתי בזה.

BeNyBoYa

New member
אחרי זה אני שמח שלא באתי למפגש:

אממ הנה: 1.כבר עברו עלי 2 מקרים של ממש סף מוות בלי שאף אחד יעזור לי עד לרגע האחרון שאבאלה הציל אותי[משניהם] 2.לא סובל אנשים שמציקים! אפילו אם זה חברה זה מעצבן אותי שמתקשרים אלי כל הזמן 3.אני צריך לפחות 4 שעות של שקט בלי אף אחד שיפריע 4.התפטרתי מאותה העבודה כבר 3 פעמים ואז חזרתי על ארבע 5.בשבועות חברה שלי נפרדה ממני בSMS 6.בגלל שמישהו כבר רשם את זה אז:אני כבר 4 דקות לא עישנתי XD 7.הגעתי למצב שאני חושב שאני אלכוהליסט אבל אני לא בטוח[אני שותה עם חברים כל יום 2 בקבוקים של בירה חצי ליטר זה אומר משהו?] 8.ליל רוצה לנשוך אותי 9.השם האמצעי שלי זה ....גור ומאז שחברים שלי גילו את זה הם גילו לכולם ועכשיו כולם קוראים לי ככה וזה מעצבן 10.תקראו לי טלוסטי!

למעלה