מה אתם שומעים ?

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif זה השם השני שלנו ../images/Emo8.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

רציני אני מכירה הרבה מאוד להקות שלא מוכרות בארץ, והפורום הזה גרם לי להכיר עוד אנשים כאלה, לא חשבתי שיש עוד כאלה אנשים בישראל D:

AdiA12

New member
אמממ יש המון O_O ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

you me at six, stereo skyline, go:audio, breaking benjamin, the maine, cute is what we aim for, elliot minor, allstar weekend, twenty twenty, a virginia sky, the blackout, the red jumpsuit apparatus, enter shikari, room 94, every avenue, kids in glass houses, billy talent, arctic monkeys, the academy is.., disco curtis ועוד הרבה שכרגע אני לא זוכרת, יש הרבה גם שעוקבים אחריי בטוויטר או שאני אחריהם, ויש עוד המון שאני מכירה שאם יגידו לי את השם שלהם אני אזכר ששמעתי אותם מתישהו ^____^

AdiA12

New member
נייס D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

איזה להקות מבין אלו את מכירה/אוהבת? ואיזה עוד להקות את מכירה? אולי אני מכירה עוד ממה שתאמרי לי..

StayAwake

New member
אממ

you me at six, stereo skyline, go:audio, breaking benjamin, the maine, cute is what we aim for, the red jumpsuit apparatus, enter shikari, every avenue, kids in glass houses, billy talent, arctic monkeys, the academy is.., disco curtis יש כאלה שאני רק מכירה בשם או אולי שיר אחד אבל את הרוב אני אוהבת (כי כתבתי אוהבת/מכירה. קיצר יצאתי טיפשה
).. בכל מקרה - Anarbor, and then there was you, Danger Is My Middle Name, Dropout Year, Farewell, Forever The Sickes Kids, hey monday, i see stars, Kill Paradise, madina lake, mayday parade, Mercy Mercedes, Runner Runner, School Boy Humor, Sing It Loud, the audition, The Bigger Lights, The Downtown Fiction, the cab, The Morning Light, the secret handshake, The Summer Set, tv tv, we the kings... היו עוד אבל לא היה לי כוח להעתיק עוד שמות

2MayaN2

New member
מכל זה אני מכירה רק את hey monday ../images/Emo221.gif

איך אתן מכירות כ"כ הרבה להקות לא מוכרות?:O

AdiA12

New member
חחחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני מכירה הרבה להקות לא מוכרות כי כשאני שומעת להקה לא מוכרת אחת ביוטיוב, בצד יש עוד כמה להקות לא מוכרות, אז אני שומעת גם אותם ביוטיוב, וגם בצד שלהם יש עוד להקות לא מוכרות וגם בצד שלהם יש וכך הלאה.. כל להקה לא מוכרת שנמצאת ביוטיוב מביאה לעוד להקות לא מוכרות, וזה נהדר D: יוטיוב זה דבר מעולה
גם יש דרך אחרת שבעזרתה אני מכירה להקות לא מוכרות, אבל אני לא מכירה כזה הרבה בזכותה, הרוב אני מכירה דרך יוטיוב, וזה שהם מוסיפים אותי בטוויטר/במייספייס.. אבל באמת שיוטיוב זאת הדרך הכי טובה להכיר להקות טובות ולא מוכרות

AdiA12

New member
אגב.. במיוחד בשבילך ../images/Emo8.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

יש להקה שהתחילה לעקוב אחריי לפני כמה זמן בטוויטר, שמעתי כמה שירים שלהם והייתי בשוק, למה? לסולנית יש קול ממש ממש דומה לשל היילי
והם גם די טובים, מזכירים קצת את פארמור באיזהשהוא מקום.. תשמעי, אני די בטוחה שתאהבי אותם: http://www.myspace.com/scarlettil קוראים להם we are scarlett

2MayaN2

New member
אני אשמע:) ../images/Emo221.gif

האמת גם אחרי מתחילות לעקוב להקות ואז אני שומעת שיר אחד שלהם ונוטשת>< אני באמת אנסה את השיטה שלך, זו אחלה דרך להכיר להקות חדשות.

2MayaN2

New member
יש דימיון ../images/Emo221.gif

די גדול האמת. (ואני לא מהאנשים האלה שכל להקה שיש בה סולנית אומרים שזה דומה להיילי
) הם לא פארמור או היילי(
) אבל טוביםD:

AdiA12

New member
חחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

האמת שהשיטה עם מייספייס/טוויטר באמת עובדת ככה אצלי - שיר אחד וביי. אבל השיטה עם יוטיוב.. תמיד עובדת.. לא יודעת למה.. אולי בגלל שאין לי כוח להיכנס למייספייס כל פעם של הלהקות (גם אם זה דרך טוויטר) כדי לשמוע שירים? וביוטיוב הרבה יותר נוח? אולי.. XD חח כן הם לא פארמור או היילי, הם דומים אבל טובים

2MayaN2

New member
אני חושבת שזו גם הבעיה אצלי ../images/Emo221.gif

השיטה של יוטיוב באמת נשמעת יותר טובה:)

AdiA12

New member
האמת? ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני ממש לא זוכרת איך הכרתי אותן.. יש סיכוי שזה היה ככה.. ויש סיכוי שזה היה בMTV Rocks או משהו... לא, נראה לי שזה באמת היה דרך יוטיוב ><

2MayaN2

New member
אני האמת זוכרת ../images/Emo221.gif

היה לי משבר מוזיקלי וזכרתי ששמעתי על להקה שנקרת ATL אז החלטתי להקליד ביוטיוב ולבדוק. השיר הראשון היה Dear Maria, Count Me In שמשום מה היה לי מוכר...אחרי זה המשכתי לעוד שירים וגיליתי כמה אדירים הם
חח סורי על הסיפור

AdiA12

New member
אוי נראה לי שנזכרתי ../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אם אני לא טועה שמעתי איזהשהוא שיר ביוטיוב והיה בצד את dear maria, count me in ואז שמעתי ואהבתי ושמעתי עוד שירים שלהם.. או שלפני זה ראיתי את זה בMTV ואהבתי, ואחרי כמה זמן ראיתי את זה ביוטיוב.. לא יודעת נראה לי משהו כזה..

למעלה