מה אתם שומעים ?

AdiA12

New member
חחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני אוהבת מאוד את the maine, את breaking benjamin ואת KIGH את twenty twenty אני קצת פחות אוהבת ואת billy talent אני עוד יותר פחות אוהבת ואת arctic monkeys אני בכלל כמעט ולא אוהבת, הם חביבים, לא יותר מזה ומעולה YMAS הכי טובים D:

2MayaN2

New member
אה חשבתי שאת אוהבת את כולם../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

על KIGH שמעתי רק כי דיברתי פעם עם איזו ילדה מאנגליה שנורא אוהבת אותם..היא גם פגשה אותם אאל"ט (היא פגשה את כולם
)

AdiA12

New member
חחח לא ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני אוהבת את הרוב, אבל מרוב שיש כל כך המון להקות אני לא יכולה לשמוע את כולם כל הזמן.. זה יורת מדי
אבל האמת שאת רוב הלהקות שרשמתי אני כן אוהבת את הסגנון פשוט אין לי זמן לשמוע את כולם כל הזמן, בגלל זה אני שוכחת כל מיני להקות.. ובמקרה יצא שבחרת כמה שאני לא כזה אוהבת.. נגיד billy talent אני מכירה כמה שירים שלהם שהם נחמדים, אבל שמעתי אותם לפני המון זמן ככה שזה לא ממש נקרא שאני אוהבת אותם וarctic monkeys זאת נראה לי אחת הלהקות היחידות שאני רק מכירה ולא אוהבת. אני אוהבת אולי שיר אחד שלהם, הם קצת מעצבנים כאלה..

2MayaN2

New member
את billy talent אני ממש אוהבת ../images/Emo221.gif

רק שהקול של הסולן יכול די לעצבן באיזשהו שלב>< הקטע שלהם זה ממש פאנק.

AdiA12

New member
חחחחח בדיוק! ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אממ קראתי איזה כתבה על זה פעם שיש לו איזהשהיא בעיה בקול ובגלל זה הוא נשמע ככה.. אבל אממ הם די נחמדים, אבל פשוט שמעתי אותם לפני איזה שנתיים ואז היה לי טעם קצת שונה, יכול להיות שאם אני אשמע עכשיו אני אוהב קצת יותר, אבל שוב, כמו בקטע שלי עם 30 סקנדס, לא יותר מדי.. ><

AdiA12

New member
מי? >< ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ממש קשה לבדוק למי רשמת את זה.. השרשור מוצף

2MayaN2

New member
חח הכרתי לפני...אבל בכיף../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

הכרתן לי להקות אחרות טובות

We are Bravest - The Way it Stays

יש לי קטע של להכיר להקה חדשה ואז ללמוד שהם נפרדו כבר ><

AdiA12

New member
וואו להקה נחמדה ^_^ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תודה שהכרת לי אותם.. למרות שהקול של הסולן טיפל'ה מעצבן. לא המבטא אלא זה שיש לו קול טיפל'ה צפצפני שכזה..

למעלה