מה אתם שומעים ?

אמ... בערך...

מכירה את We The Kings? שמעתי אותם פעם בE ונדלקתי. אחרי כמה זמן אנלא יצאתי לטיול שנתי(אני אנטי טיולים) וישבתי ליד חברה שלי על המחשבים בספריה(לחברה במקרה קוראים מריה
) אז שמעתי WTK ביוטיוב ואז ראיתי שיר עם "מריה" אז הדלקתי והתאהבתי

2MayaN2

New member
אני לא מכירה...הם טובים? ../images/Emo221.gif

חח שמתן לב שהרוב פה הכירו את ATL דרך מריה?

AdiA12

New member
כן הם מעולים ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אבל סגנון די שונה משל ATL.. קצת קרוב לThe Maine, אבל לא לגמרי.. בקיצור WTK הם טובים, תשמעי

2MayaN2

New member
אני אסיים עם שאר הלהקות שהמלצתן ../images/Emo221.gif

ואז יעבור אליהם

AdiA12

New member
חח מעולה ../images/Emo9.gif לא עומדת בקצב, אה? ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

AdiA12

New member
אני מכירה יחסית הרבה מכאן D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני מכירה את.. Anarbor, Forever The Sickes Kids, hey monday, madina lake, mayday parade, Runner Runner, the audition, The Bigger Lights, the cab, the secret handshake, The Summer Set, we the kings וואי הרבה מאלה הם להקות ממש אהובות עליי, איך שכחתי מהן? O_O אמרתי לך שאני מכירה הרבה להקות לא מוכרות ושאם יזכירו לי כמה אני אזכר.. XD יש עוד המון, ממש ממש המון(
) שאני מכירה, אבל אני לא זוכרת את כולם כי יש ממש המון O_O ויש לך טעם ממש מעולה במוסיקה! D:

StayAwake

New member
הוו תודה! הטעם שלי דווקא ממש מוזר!

אני יכולה לשמוע סקרימו ופופ שיר אחרי שיר ואני אהנה מזה
ולשאלה של מעיין... אני בדר"כ משתמשת בLAST.FM ורואה את ההמלצות ומורידה אלבומים.. אבל הפסקתי לעשות את זה אחרי שהמחשב קרס

AdiA12

New member
חחח מבינה אותך לגמרי ^-^ רק ש.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני לא שומעת פופ סתם ככה, רק פופ שמשולב עם רוק או כל מיני סגנונות טובים אחרים.. ^^ ולמרות שהרבה פעמים אני שומעת כמה שירים עוצמתיים (את יודעת, פאנק, מטאל, סקרימו וכל אלה.. או סתם רוק/פופ או דברים כמו ATL), עושה הפסקה ואז אני יכולה לשמוע שירי פופ/רוק רגועים שכאלה.. חח

StayAwake

New member
פופ אני מתכוונת ליידי גאגא ../images/Emo122.gif

אני לא מאמינה שאמרתי את זה
ודה וורוניקס וכל מיני שירים שיש באמטיוי והתמכרתי אליהם בטעות

AdiA12

New member
חחח לא אוהבת את שניהם ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

או שזה שלושתם? XD קיצר לא אוהבת פופ טהור.. זתומרת שלא משולב עם איזהשהוא סגנון מוזיקה טוב אחר..

AdiA12

New member
חחח פשוט הדרדרות ../images/Emo10.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

2MayaN2

New member
חח אני חושבת ששירי פופ של MTV ../images/Emo221.gif

נדבקים לרובנו באיזשהו שלב. אבל אלה שירים חולפים, לא שירים שאני אמשיך לשמוע או שאני אטרח לקנות את הדיסק שלהם.

AdiA12

New member
בדיוק! ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בד"כ שירי פופ של MTV נדבקים אליי, אבל אני גם לא מחפשת אותם ביוטיוב ושומעת אותם בלופים וכל זה.. פשוט כשיש בMTה, אני שומעת ברקע, או כששרים את זה.. אז יש סיכוי קטן שאני אצטרף לשיר.. או לא יודעת, כשיזמזמו את זה אני אזהה.. אבל אני לא אקנה את הדיסק או אשמע אותם. אני פשוט נדבקת לשירים, וזה שאני נדבקת אליהם לא בהכרח אומר שאני אוהבת..

2MayaN2

New member
אני לא מכירה כמעט אף אחד../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

את: breaking benjamin וbilly talent וthe maine מכירה ואוהבת
על arctic monkeys,kids in glass houses וtwenty twenty שמעתי אבל אני לא שומעת אותם. את YMAS אני אשמע עוד מעטD:

למעלה