"\"\"\ אז יאללה נציף אותם באימיילים מרגשים! נידרוש! יאללה נעשה משו בקשר לזה
T Tashkin New member 27/1/06 #93 "\"\"\ אז יאללה נציף אותם באימיילים מרגשים! נידרוש! יאללה נעשה משו בקשר לזה
M milkshakit New member 27/1/06 #97 גם אני הרגע שלחתי ../images/Emo189.gif באתר הרישמי. אפשר גם לשלוח מכתב זו לא בעיה.. באתר HIM-Music יש כתובת.
גם אני הרגע שלחתי ../images/Emo189.gif באתר הרישמי. אפשר גם לשלוח מכתב זו לא בעיה.. באתר HIM-Music יש כתובת.
I ilona4ka New member 27/1/06 #98 אני חושבת יותר נוח להם לקרוא מכתבים כי מיילים בקושי יש להם זמן לשבת מול המחשב.... ובכלל אין לי איך לנסח את המכתב הזה.... אני גרועה בדברים האלו
אני חושבת יותר נוח להם לקרוא מכתבים כי מיילים בקושי יש להם זמן לשבת מול המחשב.... ובכלל אין לי איך לנסח את המכתב הזה.... אני גרועה בדברים האלו
M milkshakit New member 27/1/06 #99 גם אני, אבל פשוט אפשר ../images/Emo189.gif להתחיל לספר איך שהכרת אותם, איך שהם משפיעים עליך ובלה בלה. ואז להגיד שאת מישראל וכל כך היית רוצה שהם יבואו. כל מיני דברים כאלה
גם אני, אבל פשוט אפשר ../images/Emo189.gif להתחיל לספר איך שהכרת אותם, איך שהם משפיעים עליך ובלה בלה. ואז להגיד שאת מישראל וכל כך היית רוצה שהם יבואו. כל מיני דברים כאלה
I ilona4ka New member 27/1/06 #101 כן נכון... אבל אני חושבת שצריך לכתוב עוד בהתחלה שאנחנו מישראל... כדי שישימו לב שהרבה הודעות באות מישראל אפילו אם לא קראו את כל תוכנן
כן נכון... אבל אני חושבת שצריך לכתוב עוד בהתחלה שאנחנו מישראל... כדי שישימו לב שהרבה הודעות באות מישראל אפילו אם לא קראו את כל תוכנן
D DarkSideOfTheMoon16 New member 28/1/06 #110 אנחנו יכולים להתחיל... בתור התחלה.. תתחברי פוסטמה! המחשב שלי ממש נחמד אליי בזמן האחרון, הצלחתי להתחבר גם במסנ' וגם באייסי
אנחנו יכולים להתחיל... בתור התחלה.. תתחברי פוסטמה! המחשב שלי ממש נחמד אליי בזמן האחרון, הצלחתי להתחבר גם במסנ' וגם באייסי
M milkshakit New member 27/1/06 #102 ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif רק שצריך שהרבה אנשים ישלחו
I ilona4ka New member 29/1/06 #111 ../images/Emo122.gif שלחתי ולדעתי יצא קצת מעפן.... אבל לא התחלתי לספר עד כמה הם משפיעים עליי וכאלו... כתבתי רק שיש להם הרבה מעריצים פה ושאנחנו כלכך מקנאים בכל הארצות שהם מופיעים בהם, ושזה יהיה אחלה אם הם יגיעו לפה וכד'...
../images/Emo122.gif שלחתי ולדעתי יצא קצת מעפן.... אבל לא התחלתי לספר עד כמה הם משפיעים עליי וכאלו... כתבתי רק שיש להם הרבה מעריצים פה ושאנחנו כלכך מקנאים בכל הארצות שהם מופיעים בהם, ושזה יהיה אחלה אם הם יגיעו לפה וכד'...