מי בעד?

ilona4ka

New member
../images/Emo67.gif

בשמחה... פשוט אין לי כוח לבלות מחצית מהחיים שלי בבית כלא... אז אני אישית מוותרת על הרעיון של החטיפה... אבל אפשר לסמם אותם... ולהביא אותם לארץ...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif נו ברור../images/Emo11.gif

milkshakit

New member
ועכשיו מה שברצינות ניתן לעשות../images/Emo189.gif

זה לחפש באתר הרישמי או באתרים אחרים את הכתובת של הפן מייל שלהם.. לשלוח להם מכתב או משהו, אפילו לנסות לא יזיק. חוץ מזה לא עולה לי שום דבר לראש, אלא אם כן למישהו כאן יש קשרים עם הזה ששכחתי את שמו שמביא אמנים מחו"ל לארץ.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני אגיד את האמת

... לא נראה לי שהם יבואו לכאן. אני לא חושבת שיש אפילו 200 אנשים שיגיעו להופעה שלהם, ואן להם למה לבוא בשביל מעט אנשים [וזה לא משנה אם הם מתים להופיע בשבילנו, אלו יותר שיקולים של חברת התקליטים]. אבל היי, לא הורג לנסות אני מניחה...

milkshakit

New member
עוד יותר ביאסת אותי עכשיו ../images/Emo189.gif

עם התשובה שלך!
זהו, שזו הבעיה הכי גדולה, ממש עצוב.

200 יש בטוח. אני גם לא אתפלא אם

יותר. הם נעשו מאוד פופולרים בזמן האחרון, וכשלהקה גדולה ברמה הזאת באה לארץ אז גם אנשים שמכירים מעט שירים שלה באים רק בגלל שזאת "הופעה מחו"ל". אולי לא 7000 איש כמו במטאליסט, אבל הם בהחלט יכולים להשיג בסביבות ה1000 אנשים להופעה. רק צריך להטריד אותם המון המון ולקוות שזה יעזור. למרות שרק מיילים לא יספיק. צריך שהם יראו שיש פה הרבה ביקוש (שיש הרבה אנשים שקונים פה את הדיסקים שלהם וכו')

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif 1000?!

וואו, זאת נראית לי ממש הגזמה. שלא תבינו לא נכון, הלוואי שהם היו באים והיו מגיעים כ"כ הרבה אנשים, אבל פשוט קשה לי להאמין. אמנם הם קיבלו חשיפה ממש רחבה בתקופה האחרונה, אבל עדיין לא ברמה שיגיעו כ"כ הרבה להופעה שלהם...

milkshakit

New member
גם לי די קשה להאמין ../images/Emo189.gif

אבל היי, לכי תדעי. גם כאן בפ"ת בקניון, אז בטאוור רקורדס יש ביקוש של הדיסקים שלהם, ואני מדי פעם רואה שרוכשים אותם כשאני מגיעה לחנות. גם העותקים של החדש נעלמו והזמינו עוד עותקים של האוסף להיטים. אם באמת נרצה, יש מצב שנוכל להביא אותם... *קארין מתחילה להציף את עצמה בתקווה מחודשת*

Tashkin

New member
בטח! אני לא יתפלא אם יותר!

יש מלא אנשים בארץ שחולים להם על התחת!!!!! מלא פשוט!!!!!!!!!!! הם לא הכי פופולרים אבל הרבה מכירים אותם בזכות ה ג'וין מי חחחח אני כבר שלחתי מייל! עכשיו תורכם!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אז זהו,

הרבה אנשים מכירים אותם בגלל Join Me, ומתים על השיר. אבל Join Me ממש לא מייצג את הסאונד של הלהקה, אז שהם שומעים שירים אחרים שלהם הם מין כזה - WTF?!?!?!?!?!
. אבל בואו ננסה

תראי, לאופת' נמכרו בסביבות ה1500

כרטיסים ואופת' הם להקה שלא מושמעת ברדיו, לא כותבים עליה בעיתונים. להימ שני הדברים האלה כן. חוץ מזה שהמוזיקה של הימ יותר "קלה" לשמיעה מאשר אופת'. אני חושבת שהם יצליחו למלא את התאטרוןבקלות כמו שעידן אמר.

crazy cottage

New member
אהמ יש משהו ששחכת../images/Emo163.gif

הם טסים/טסו לאוסטרליה כדי להופיע וכמעט לא מכירים אותם שם

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif לקדם את עצמם,

ושם זאת יבשת יש להם יותר קהל ויש להם יעד מסויים. משמיעים אותם שם וכו'. אצלנו זה ממש ממש ממש לא ככה. רק בזכות זה שWOAB היה בMTV אירופה אנשים התחילו לקלוט אותם.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif MTV אירופה

יש רק אצלנו
. מקסימום גם בתורכיה ובאוזבקיסטן
. לכל מדינה יש MTV נורמלי משלה, HIM נמצאים מההתחלה בMTV, רק לא באירופאי אלא בפיני/שבדי/גרמני/בריטי וכו'.

Blade Of Fire

New member
200? ממש לא...

המון אנשים מכירים אותם בייחוד בגלל הקליפ האחרון בMTV... אניוואי-הופעה במועדון התאטרון שמכיל בערך 600 איש תהיה מאוד מקובלת ולא ממש יישארו כרטיסים. [התעלמו מהעובדה שהמנהלים תאבי הבצע בארץ מכרו 1000(!!!!) כרטיסים לתאטרון להופעה של אופת'. לא יהיה מקום לנשום שם...]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif כנראה שאני ממש

קטנת אמונה. אבל אם כולם פה כ"כ בטוחים שדבר כזה יכול להצליח... וול, כמו שאמרתי מקודם - אף אחד עוד לא מת מלנסות [תלוי מה בעצם
]

למעלה