מי בעד?

Blade Of Fire

New member
הבעיה היא אחרת

לדעתי לפחות... כמו שהזכירו פה בשירשור הבעיה היא לא מספר מעריצים הבעיה היא עם מפיקי האירועים האלו... מפיקים מעדיפים להביא מופעים ושמות מוכרים יותר-אופת', סקורפיונס, פיל קולינס, DIO. לדעתי המפיקים לא מודעים למה שHIM מסוגלים להקים וצריך קשרים רציניים כדי להביא את הרעיון לאיזשהו מפיק.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

גם לדעתי זאת הבעיה *הקצת* יותר גדולה
.

milkshakit

New member
DIO מוכרים כאן בארץ? ../images/Emo189.gif

איך זה שאני לא מכירה אותם

crazy cottage

New member
זה מזכיר לי את דפש מוד../images/Emo163.gif

להקה עתיקה שפועלת עד היום ורק עכשיו נזכרו לבוא חוחו

crazy cottage

New member
אופת' והסקורפיונס מוכרים?../images/Emo12.gif

אולי רק אחרי ששמעו שהם מגיעים ><"

Blade Of Fire

New member
תלוי כמובן לאיזה קהל....

הסקורפיונס מאוד מוכרים... קלאוס והפקצה ההיא הופיעו ביצפאן! אות' לעומת זאת הרבה פחות אבל שוב תלוי איזה קהל-אני בספק אם יש מטאליסט אחד שלא מכיר אותם....

ilona4ka

New member
יש הרבה יותר מ200 אנשים

אני חושבת שיש אנשים, ובאמת HIM התפרסמו בישראל בזמן האחרון, אני מכירה כמה וכמה אנשים שבשמחה רבה ילכו להופעה שלהם... למרות שאני גרה בחור נידח מאוד... יש פה אנשים שהיו באים ואני חושבת שיש מספיק אנשים בכל הארץ, לא יביאו 10000 אבל 1000+ אני חושבת שזה מספר סביר... אבל בכלל, אנחנו לא יכולים לדעת מה הלהקה חושבת על דברים כאלו, מה המפיקים חושבים(כי בתכלס הלהקה לא יכולה להחליט בלי המפיקים שלה)... וגם אין לנו דרך להגיע אליהם חוץ מהפאן מייל הזה שלהם, שאני לא כלכך חושבת שהם קוראים אותו.... אבל יבואו הרבה קריאות מישראל ובאמת הם יראו שהמכירות פה הולכות יפה אז אולי הם יסתכלו לכיוון של ישראל... למרות שסביר שלא...

milkshakit

New member
וואי אנשים... ../images/Emo189.gif

כל תגובה חדשה מוציאה אותי מהבאסה
באמת העליתם לי ת'מצב רוח
עכשיו הבעיה זה לבצע את זה באמת... בעע חשבתי על משהו: ענבלית - אולי המורה שלך תוכל לעזור (למרות שנראה לי שאין ממש קשר, רק חשבתי על זה כי היא פינלנדית) תעזבו אני נואשת

פינלנדית. ../images/Emo6.gif

סורי, הטעות הזאת קורעת אותי כל פעם מחדש. פינלנדית = אחת ששותה פינלנדיה. לאנשים שבאים מפינלנד קוראים פינים

milkshakit

New member
וופס ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

חחח אני יודעת
אני אומרת פינים
לא יודעת למה אמרתי פינלנדית

חחחח אוי זה מזכיר לי משו..../images/Emo163.gif

רשמתי פעם לידיד שלי: "אני רוצה לטוס לפינלנד להזיל ריר על פינים" והוא כזה WTF?!?! ורק אז קלטתי מה רשמתי

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

זה גם מזכיר לי שפעם נתתי למישהו המלצה של אפוקליפטיקה, ואז אמרתי לו "אחח הפינים האלה!
"

crazy cottage

New member
הם אמרו שהם קוראים כל מכתב../images/Emo163.gif

ששולחים אליהם ואם המכתב ממש מרגש אותם ובלה בלה אז הם מראים גם למפיק וכל מיני אנשים *לא זוכרת איפה קראתי את זה*

ilona4ka

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo85.gif אז צריך להפציץ את המייל

שלהם אבל במכתבים מושקעים... ולי אישית אין שמץ מה לכתוב... אני נורא לא יצירתית כשזה נוגע לכתיבה של מכתבים למיניהם

miss red rose

New member
תתפלאי אבל לדעתי יש מלא אנשים שיבוא

ו... מצטערת שאני בקושי מגיבה לאחרונה אני בדיכאון נפשי חח אמרו לי שאסור לי לרקוד שנה עכשיו בגלל בעיות בברכים.. =\ ואני בבאעסה ולא יוצא לי להיות במחשב בכלל.

למעלה