אירוח הזוג המנצח בפורום

לז'ניה ועובד תיקראו בקשה../images/Emo70.gif

אתם מתמודדים מצוינים! כשירדתם במדרגות חשבתי שזה הזוג השני ואז אמרתי איזה באסההה ואז ראיתי שזה אתם ומאוד מאוד שמחתי כל הכבוד לכם!!! נ.ב יש לי שאלה (מקווה שתענו) זכיתם גם במכונית

shimrint

New member
מזל טוב!

קודם כל, המון מזל טוב, זה מגיע לכם!!! שיחקתם אותה כמו שצריך ואני שמחה שזכיתם במיליון. דבר שני, עובד, אתה בחור מקסים לדעתי ואני רוצה להכיר לך מישהי מקסימה(אל תחשוב שזה סתם ולא מתאים, תחשוב על זה ברצינות!)מישהי בת 25, דתיה, בחורה מקסימה ואני חושבת שאתם מאוד מתאימים... אם אתה מעוניין אתה מוזמן להתקשר אלי ואני אסדר בניכם פגישה. אבל תחשוב על זה ברצינות, בבקשה! 0548016077 נעמה שיהיה לך המשך שבוע נפלא!

ג'נייההה ועובדדד כל הכבוודד...!!

איזה חמודיםם אתםםםם...!! אני מזהה שמחה שניצחתםם..!!
אתםם הכיי חמודיםם..!! מגיעע לכם..!! גאהה בכםם..!!

Rachel1987

New member
יאאאאו פליז תנו לג'ניה לקרוא ולענות

בבקשה!זה ממש חשוב!אני מה זה אוהבת אותה!ורוצה לדעת אם יש כתובת שמותר לשלוח לה לשם מכתב?
בבקשה..זה ממש חשוב! תנו לה לקרוא..בבקשה!:(

DaFi1002

New member
שאלה לז'ניה...

-קודם כל.. את גדולה!! - לדעתך תשמרי על קשר עם עובד? - מי לדעתך היו הזוג הכי נחמד בתוכנית? - מה תעדי עם הכסף?? בבקשה תעני לי!

feel6

New member
שיווווווו זה היה מדהיםםםם

עובד וג'ניה אתםם גדוליםם אין צוות מנצח!! עובד אתה מדהים יש בך הכלל וג'ניה כ"כ מקסימה וטובת לב!! אין לי שאלות רק רציתי לברך אתכם על הזכיה ולהגיד לכם ששיחקתם אותה ובגדולללל!!

Mashakos

New member
תשובה למאיפה עובד

הוא אמר פעם , ממושב בצפון.. לא זוכרת את השם.

הוא מנוב

ויש להורים שלו צימר שהם מארחים שם אני והמשפחה שלי התארחנו שם היה ממש אחלה......... והמשפחה שלהם זה בן חורין.......

Lilo the fairy

New member
לז'ניה המקסימה

אני גאה בך!!!
היית נהדרת לכל אורך הדרך, גם כאשר הודחת, ידעתי שבסוף את ועובד תהיו המנצחים. בהצלחה בהמשך דרכך! אירית

למעלה