אירוח הזוג המנצח בפורום

shadowmaster

New member
לז'ניה ועובד

המון מזל טוב על הזכייה!!!! אני מקווה שתהנו ותעשו דברים טובים עם הכסף!! הייתם תותחים!! הגיע לכם...יש צדק בעולם!! איך הייתה ההרגשה לנצח? אני מקווה שטובה... אני מאחלת לשניכם רק טוב וכיף ואולי גם תהיו ביחד באהבה נורית רשף :)

avsl

New member
עובד אתה תותח עוללללםםם!!

עובד, בריאלטי כמו בצבא אפשר לראות מי זה הבנאדם באמת ללא הקליפות והחיצוניות שאנחנו מזייפים בחיי היום יום. ראינו מי אתה, אתה פשוט תתתתתוווותתתתחחחח!!!!! אופי מדהים!! אין אין עליך!! אתה פשוט בנאדם טוב! מי שתזכה להיות אישתך פשוט תזכה שחבל"ז מצטער על הרדידות משהו של הטקסט אני פשוט עדיין מתרגש מהזכיה שלך (למרות שזה היה כבר לפני הרבה זמן מבחינתך :) http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=42453&year=2005&month=8 גם אם לה אייתה זוכה מבחינתי אתה הייתה כן. תותח!

avsl

New member
תיקון שגיאות כתיב

גם אם לא הייתה זוכה מבחינתי אתה הייתה הזוכה!!.

hagit12341

New member
עובד אתה פנוי?

עובד ןג'ינה אתם מדהימים עובד אני בת 31 לא בת 12 אתה מדהים אשמח גם לשמור שבת מה אתה אומר חגית0524625091

לז'ניה ועובד!

יש לי כמה שאלות אליכם: 1. איך ההרגשה לזכות בתוכנית המאתגרת "סוף הדרך"? 2. מה תעשו עם הכסף? 3. אם לא הייתם זוכים, איזה זוג הייתם רוצים שיזכה? אני ממש מקווה שתענו לי! מדניאלה!

yehudadada

New member
תשובה.

אני לא ז'ניה וגם לא עובד אבל אני יכול לענות לך על השאלה השלישית: איזה זוג הם היו מעדיפים שינצח... התשובה היא אוהד וישאל........ז'ניה ועובד אמרו את זה ב blog tv...

yehudadada

New member
תשובה.

אני לא ז'ניה וגם לא עובד אבל אני יכול לענות לך על השאלה השלישית: איזה זוג הם היו מעדיפים שינצח... התשובה היא אוהד וישאל........ז'ניה ועובד אמרו את זה ב blog tv...

הרגע דיברתי עם עובד!(נישבע בטאטא)

השניייה התקשרתי אליו,הרי אני מכיר אותו. והוא אמר לי שהוא לא בא,בגלל שהוא פיספס ת'מונית. הוא היה מאוד מאושר. הוא מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

זה לא 250,000 זה פחות מזה

מה עם המיסים מזכיה? שלוקחים לנו כחצי מהזכיה? אבל פראירים? לא הייתי אומרת!

רונוש12

New member
ז'ניה שלוש שאלות בבקשה!!

היה קשה לעבוד? האם היית שמחה להיות עובד? את בכית הרבה? תעני לי בבקשה!! תודה!!

למעלה