אירוח הזוג המנצח בפורום

okidoki

New member
כל הכבוד לכם!

הייתם הפיבוריטים שלי אהבתי את סגנון העבודה שלכם עם שכל ומחשבה וכמובן הדברים היפים שאמרתם עכשיו שכבר ניצחתם לא שכחתם אף אחד רציתי לשאול לפני כמה זמן צולמה התוכנית של היום, איך זה היה לצפות בעצמכם בטלווזיה, ועד כמה היה קשה בתור משימה לשמור את הסוד? תודה רבה לכם

זהו.. איפה הם???

זה כמו שהיה בפורום אהבה מעבר לפינה היו 240 הודעות לאגם רודברג אבל בסוף היא לא ענתה אפילו על שאלה אחת!!

כול הכבוד לעובד וז'ניה

ז'ניה ועובד היקרים, צפיתי בכם בפרק הגמר ורציתי להגיד לכם באמת כול הכבוד! במיוחד במשימת הקומבינה, מאוד אהבתי את התפקוד של עובד- מאיפה פתאום שלפת את הנאום הזה של אחדות העם דרך הריקודים?
זה היה פשוט מדהים איך שמתוך משימה של "סוף הדרך" פתאום התחלת לנאום על אחדות העם ו"שהריקודים יאחדו אותנו, מי יתן וניפגש בשמחות כאלה"... כול הכבוד! באמת, דרושה חתיכת כריזמה ויכולת אילתור! וז'ניה, היה מגניב לראות אותך מנסה לדבר באנגלית עם הדתיים וצורחת לעובד להיזהר במשימת האקסטרים
. מזל טוב על הזכייה הגדולה! כול חיפה מוסרת לכם ד"ש! שירה-לי.

עובד וג'ניה היקרים!!

אני רוצה לשאול אתכם שאלה: איך זה ההרגשה להיות מנצחים בסוף הדרך???? אז בבקשה תענו לי

Beatrix Kidow

New member
~@הערה לג'ניה. חייבים לקבל הערות@~

כל הכבוד לכם קודם כל!! זה באמת מגיע לכם כי אתם זוג מנצח. אבל ג'ניה.. די להיות לחוצה בזמנים לא מתאימים.. את מלחיצה את עובד.. אני צודקת, עובד? חוץ מזה, אתם ממש השתדלתם, והצלחתם! זה היה ברור שתנצחו כי השיתוף פעולה שלכם מדהים!! אהה גם אני הייתי רוצה לעלות למגדלי עזריאלי.... אני אוהבת דברים כאלו
אז באמת נהנתי לראות אתכם מול המסך, וכדי לכם לעשות את הטיול האתגרי הזה שהצופים יתנו לכם. להתראות, אריאל. (אני בת)

DaFi1002

New member
ז'ניה!!

כמה שאלות לי אלייך: 1. לדעתך את ועובד תשמרו על קשר? 2. מה תעשי עם הכסף? 3. את גדולה!!!!!!!!!!!!1 אין עלייך...

לז'ניה ועובד

אני חולה עלייכם אין כמוכם אתם ממש מקסימים אני תמיד הייתי בעדכם בבקשה בבקשב בבקשה תשלחו לי הודעה לאימייל שלי או תכתבו לי תגובה!!!! [email protected] חולה עלייכם סיוון

רבקה 21

New member
ברכות לג'ניה ועובד

לזוג הכי מקסים בתוכנית :מזל טוב, הגיע לכם לנצח הכי מכולם, אהבתי את הזוגיות שלכם , הייתם מדהימים והתרגשתי מאד לראות שזכיתם. עובד - ג'ניה מדהימה ג'ניה - עובד מהמם מאחלת לכם שתמשיכו ביחד גם אחרי " סוף הדרך" , אולי נראה אותכם ב...." רצים לדירה" ...... בטוח שתנצחו גם שם.... כל טוב

../images/Emo58.gifשאלות

לעובד וג'ניה המנצחים הדגולים.
האם כשחזרתם מההדחה הראשונה האמנתם שתיזכו בגמר של סוף הדרך
לאורך הפרקים הורגש שהכל קטן עלייך עובד. האם היו משימות שהיו קשות לך? איזה מהן?
ג'ניה, האם תסכימי מהיום והלאה לגעת במקקים?
כל הכבוד לכם. מגיע לכם!!!!

שאלהההההה לז'ניה: למה דאגת

לכל שאר השחקנים שהיו מאחורייך? זה תחרות..את צריכה לדאוג לעצמך! ועוד שאלה: למה לא רצית לשים מוקש ללירון חמודי והבת זוג שלו?

נו איפה הזוג המנצח!?!?!?!

איפה הם??????????????????????????????????????????? למה הם לא בפורום?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noasi

New member
זה לא שאלה=\

פשוט קלטוו..הם מלכים ענקיים!הגיע להם לזכות!!אקולולולו(:)

נו איפה הם???

איפה הם??????????????????????????????????????????? למה הם לא בפורום?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mashakos

New member
עובד, קצת התחשבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עובד היקר, אתה לא יכול לגרום לחצי מדינה להתאהב בך בלי לאפשר לנו ליצור איתך קשר! פרסם אימייל בבקשה............. גלי.

למעלה