אירוח הזוג המנצח בפורום

Ben Zak

New member
אני לא אהבתי שאמילי ורותי ירדו

עליכם. כל הזמן לרותי היו מילים רעות להגיד על ג'ניה וזה עיצבן אותי. לכן, לא רציתי שהבנות יעלו לגמר בכלל. לא הגיע להן רק בגלל היחס, ההתנהגות שלהן פשוט לא היתה לענין. רותי אמרה שג'ניה לדעתה צבועה וכו' עם כל הנחמדות שלה. אני ישר אמרתי לעצמי שאני לא רוצה שהן יקבלו את הכסף. לא מגיע להן.

Raptor 50

New member
../images/Emo58.gif שאלה למנצחים....

תשאלו את עובד למה הוא הפסיק לעבוד בבריכה ? :( ד"א ניצחתי אותו בהורדת ידיים :)!!!!!

shiraphh

New member
בבקשה בבקשה תענו לי!!!!!!!

ז'ניה ועובד האם תשארו בקשר? איך אפשר ליצור איתכם קשר? 0523872722 עובד ז'ניה יש מצב שאתם עושים איזה מפגש מעריצים בהרצליה בבקשה תעשו דבר כזה אני מתחננת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליכם שירה פנחס!!!

spoop

New member
עובד וז'ניה,מספר שאלות:)

עובד,אתה כנראה נגד ההתנקות(נכון?)אתה חושב שהתוכנית פחות או יותר משפיעה על ההתנתקות? ז'ניה,לפני כמה זמן עליית לישראל? ודרך אגב,שנייכם גדולים מהחיים!!!

Phoebs

New member
מזל טוב ממשפחת דזנט (מונה ומיקי)

ראינו את התוכנית פה בקנדה אצל הבת שלנו ואנחנו גאים בכם מאוד!! איך המרגש? מה התוכניות הבאות? ומה חדש?

shiraphh

New member
בבבבבקשה כנסו!!!

יש מצב שאתם עושים מפגש מעריצים בהרצליה? בבקשה תעשו!!!! האם תמשיכו לשמור על קשר?

danino62

New member
שאלה לזוג המנצח

אתם תשמרו על קשר?(הכוונה על ידידות וכ'ו)

../images/Emo39.gifהייתם מעוליםםםםםם!!!!

איזה כיף שניצחתם!!! כמעט כל החברות שלי רצו שתנצחו!! מזל טובבב!!! מגיע לכםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי וואי וואי איזה מתח היההההה... קפצתי במקוםםם!! חחח.... אני מאושרת שזכיתםםם!!!
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב

לעובד וז'ניה

כמה שאלות כטנטנות 1.מי הזוג שהכי אהבתם בתחרות 2.לז'ניה האים את עוד פעם לא שחמה שהוא שעובד שם את המוקש תענו לי בבקשה

liron2505

New member
ז'ניה עובד!! מזל טובב!!

אתם גדוליםם!! מגיע לכם לנצחח!!! שאלה קצת אישית:יש בינכם משו?! אתם ממש חמודים ביחד!!

RoieL

New member
את מצליחה לדבר? כל הזמן צעקת../images/Emo3.gif

חולה עליך
*ז'ניה*

diamondbj

New member
הצדק עשה את שלו

מי שבאמת היה צריך לזכות בזכיה זכה. על כך מזל טוב לעובד וז'ניה!!!!!! הזוג הכי טוב ומעניין שהיה בתוכנית, חוץ מהמעידה הקטנה שהייתה לז'ניה שגרם להם לעוף בהתחלה (כשהיא התעקשה לא לשים מוקש). אבל, למרות זאת הם חזרו ולקחו את המירוץ בגדול.

לזוג המנצח שאלות

1 אני ואחותי רצינו להגיד מזל טוב ושמאוד רצינו שתזכו!! ואנחנו מאחלות לכם את כל הטוב שבעולם ! בהצלחה ! ושאלה .. כמה כסף תרמתם? ולמי ?ולמה? ועוד שאלה ... האם היו לכם חששות מלבוא לתכונית ועוד מתות עליכם ! שלי וגנית

למעלה