אמאל'ה!!!! יש!!!!!!

adonhashlulit

New member
בסדר...

הקטע הוא שמבחינתי בהופעה "פושטית" ולא מושקעת שלהם לא יהיה כיף (טוב אולי רק לאוהדים), כי הם לא בהכרח בשיאם כשהם מופיעים מבחינת הביצוע לפחות.

adonhashlulit

New member
לא יודע

אבל הקטע בבדיחה (העתיקה משהו) הזו הוא שאני טוען שאני לא מסכים איתך ושאנחנו יכולים להסכים - ובעצם כך אני מוכיח את טענתך שאיננו יכולים להסכים.

crazyrdiamond

New member
רגע רגע רגע

ההגרלה הזאת זאת הדרך היחידה להשיג כרטיס להופעה?!?! וזהו?!?! זה אומר שכולנו פה פספסנו את ההזדמנות כי לא ידענו עליה, וגם אנחנו יהודים, ככה שנדפקנו מכל הכיוונים!? אין שום דרך להשיג?!?!?!

flowerboy69

New member
לדעתי

את הדבר הזה מספיק לראות בטלביזיה.אם הם יופיעו ממש יותר מאוחר-זה יהיה סיפור אחר...

gdavid1

New member
ארוע כזה אסור להפסיד!!!!

לא יודע מה איתכם אך אני כבר שיריינתי מקומות ללונדון. מי שימהר נשארו עדיין מקומות ב-550 יורו לטיסות וכולל מלוןל-3 לילות ליד הייד פארק. לגבי כניסה להופעה, אין ברירה אצטרך לשלם לספסרים ואעשה זאת (אי אפשר לקנות כרטיסים להופעה). הזמנתי את החבילה דרך אונטור www.ontour.co.il אך למעשה התשלום היה לאופיר-טורס, אציין שמכל החברות זה המחיר הטוב ביותר שקיבלתי. נקווה שנראה אתכם שם

../images/Emo56.gif כתבינו בשטח

יהיה נהדר אם אנשים שנוסעים לארוע ידווחו לנו על הקורות אותם, כאן בפורום. לצורך העניין, נמנה אותם ככתבי-שטח אד-הוק: כתבות, רשמים, תמונות - אני אדאג לשטח הולם ובולט עבורם. אנא צרו עמי קשר במסרים, כדי שנקדם את העניין.

N a V e

New member
למה רק אני לא מתרגש

הלהקה האהובה עליי מתאחדת ואני לא מתרגש כל כך. אולי זה בגלל ש pulse איכזב אותי מאוד ואני מפחד שזה שוב ישמע כך. אולי זה בגלל שאני מפחד שהאיחוד של השלישייה עם ווטרס יוריד את ערך העבר של הלהקה בעיני אולי זה בגלל שהם ישירו רק 5-6 להיטים וזהו ? ואולי... אולי בגלל שאני בצבא והסיכוי שאני אראה את זה אפילו בטלוויזיה הוא קלוש מאוד .

NaVe!!! שמחים לשמוע ממך...

תהיתי לאן נעלמת... יופי שחזרת! מטבע הדברים, אנשים מנמיכים ציפיות, דווקא בגלל שהציפיות כ"כ גדולות... צריך לדעתי לזכור מהו ההקשר של הארוע: זו לא 'הופעה' של פינק פלויד, אלא פסטיבל עם מסר ברור. הפלויד כלהקה הם כאן שחקנים משניים. זהו בכ"ז ארוע הסטורי, בגלל הפיוס עם ווטרס, ופחות בגלל שהם מנגנים - את זה הם כבר עשו מקודם. מה גם שהם כנראה ינגנו "להיטים" מוכרים, ולאו דווקא את הקטעים שאנו האוהדים אוהבים יותר. עם ווטרס הם לא נגנו מאז הופעות "החומה", ב-1981. הדינמיקה של הארבעה ביחד שונה לגמרי מזו של השלישיה (גילמור, מייסון, רייט) ושל ווטרס בהופעות הסולו שלו. להקה היא תמיד יותר מסך כל חלקיה, כזכור.

MoTzArT g

New member
אני לא יודע מה הקטע שלכם עם

הדינמיקה.... עם היה להם דינמיקה מוזיקלית בעבר היא תשאר לתמיד...

GingerBread Man

New member
גם אני חשבתי ככה

אל אז הבנתי שפינק פלויד בלי ווטרס שונה לחלוטין מפינק פלויד עם ווטרס. ועוד דבר, בפעם האחרונה שהפלויד עבדו ביחדי במצב מאוזן בין כולם יצא לא את האלבום wish you were here. יש למה לחכות. הלוואי.

מדהים../images/Emo70.gif נפלא../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אני באופוריה. רשמתי לי 2.7 בבית, עם הטלוויזיה.

אז מה בעצם אנחנו לומדים מהשרשור?

שהכניסה מותנית בהגרלת SMSים וכל השאר על בסיס מקום פנוי? או שבעצם מקצים כרטיסים נותרים בתשלום וכך העניין יהיה מסודר יותר ולא הימור פרוע אם תיכנס או לא שלא נדבר על אם תירמס או לא

לצערנו, אין "כל השאר"

בהייד פארק יש 133,000 מקומות, עפ"י הרישום הרשמי. 150,000 כרטיסים יחולקו ע"י המארגנים, כך שאין "מקום פנוי" בכלל. לפחות לא במרחק סביר מהבמה. שתי אופציות פתוחות בפני המעוניינים להיות בארוע: א. לקנות כרטיס מספסרים, במחירים מופקעים. ב. להגיע לפארק בתקווה שהמארגנים יפתחו בסוף את השערים ויכניסו את מאות האלפים חסרי-הכרטיסים שבוודאי יגיעו לאזור (ויש כבר אינדיקציות שזה מה שיקרה). אבל גם כאן, כאמור, מקום קרוב לבמה לא יהיה. בשני המקרים, זה לא ייצא בזול, עם מחשבים את הטיסה, מגורים, אוכל ושאר ירקות.

מורנא007

New member
ציף

מביקורי בלונדון אני זוכר שיש כמה מלונות שמשקיפים להייד פארק. אפשר לשכור חדר במלון, בתקוה שהוא פונה לפארק ושתהיה הגברה טובה.

צריך גם לשכור טלסקופ טוב

ע"מ לראות מה הולך על הבמה. (כ"כ, מזכרוני, אותם מלונות עליהם אתה מדבר הם מהזן היותר-יקר. פארק ליין? קנזינגטון? )

מורנא007

New member
כן, מלונות חמישה כוכבים

אני מעריך שיעלה ללון שם כ- 150 פאונד ללילה לפחות.

למעלה