באמת שכבר הגיע הזמן:

The Cat Woman

New member
../images/Emo54.gif עכשיו אני.... ../images/Emo54.gif

1. שם: ענבר 2. גיל: 20 (וקצת...) 3. עיר: אשקלון 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: שנה ו10 וחצי חודשים יותר מדי. 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: בעבר- מחסום 300 בית לחם (תצפיתנית) כיום- מש"קית קורסים במז"י. 6. נולדתי ב...: ישראל 7. היתי כבר במדינות הבאות: פולין, יוון, טורקיה, צרפת. (ובקרוב- דרום אמריקהההה!!! ואח"כ כמובן אירלנד, פינלנד ושאר XXXלנד) 8. שומע נייטוויש כבר: מכיתה י"א בערך לסירוגין וב4-5 חודשים האחרונים אני חורשת עליהם בMP3 בדרך לכל מקום ומכל מקום. 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: ממ... כלום לבינתיים. אני חיילת, אין לי כסף
10. תמונה:
אני על מדים (מדי ב' זה ה-דבר! אמרו ל-א למדי א'!). ממש מותק...
להקיא עלי.

טוב... חח

1. שם: אמיר 2. גיל: כמעט 17 3. עיר: איזה עיר??... קיבוץ מופרט 'העוגן' (בין נתניה לחדרה) 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י'א 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: רמות חפר 6. נולדתי ב...: 20.4.1990 (תאריך של היטלר) 7. היתי כבר במדינות הבאות: ישראל, אנגליה. בקרוב בפולין. 8. שומע נייטוויש כבר:מאיפה אני זוכר? מכיתה ח' יכול להיות... (סוף כיתה ז') 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: דיסקים 10. תמונה: אני יודע... אין לי תמונות שלי בכלל

FeLL67

New member
נחח נו ><

שם: פלי ^^ גיל: 14 וחצי עיר: רחובות כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: ט בית ספר\בסיס\מקום עבודה: המר- אמי''ת רחובות נולדתי ב...: רוסיה היתי כבר במדינות הבאות: רוסיה, קזחסטאן, אמריקה וישראל D:. שומע נייטוויש כבר: שנה וחצי- שנתיים הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: אהמ אהמ.. ווישמסטאר [אין תקציב >:] תמונה: :\\ מסן: [email protected] אייסי:313604491

למעלה