באמת שכבר הגיע הזמן:

פשוט לא יאומן.. טחונה הילדה.

ותודה, אבל אני נראה שם ממש מפגר חחח, פשוט אהבתי את איך שהעיניים שלי יצאו, ואת הגיטרה

lacrimosa girl

New member
^^

1. שם: עלומה [לאקרימוסה
] 2. גיל: 15.5 3. עיר: ישוב קטן ונידח...מה זה משנה. =] 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י' >< 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: קיבוץ יבנה
6. נולדתי ב...: 28.6 7. היתי כבר במדינות הבאות: אוסטרליה [מולדת
] ארה"ב צ'כיה [פראג] טורקיה אנגליה [
] ובקרוב וינה
8. שומע נייטוויש כבר: שנתיים פלוס 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: כל האלבומים, 2 חולצות, פוסטר ופאצ'ים. ובגיטרה החשמלית הלשעתיד שלי תקרא אמפו. =] 10. תמונה: >__> מאייקון. אם כי אני נראית בה שמנה. אני תמיד יוצאת עוד יותר שמנה בתמונות >< אוה, ויש לי פרח ורוד בשיער. XD http://img442.imageshack.us/my.php?image=cnv0000302sy.jpg ואהובי
>>

lacrimosa girl

New member
יאי, קיבלתי אישור ../images/Emo9.gif

אתה הבנאדם הראשון שאני מכירה שמוותר על האוס כך

A Hilit

New member
הו. עד שמצאתי תמונה יפה../images/Emo9.gif

1. שם: פחימה. סתם הילית 2. גיל: 99 וחצי. נו באמת! >< 15 וכמה חודשים 3. עיר: נתניה
4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: ט' אני מהזקנים בשכבה
5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: אורט גוטמן 6. נולדתי ב...: כפ"ס אבל אני נתנייתית בלב ובנשמה-| 7. היתי כבר במדינות הבאות: צרפת, הולנד, בלגיה, איטליה, טורקיה, בולגריה וזהו נראלי 8. שומע נייטוויש כבר: שנתיים בערך.. 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: שתי חולצות [אושנברן,ווישמאסטר] ו-ווישמאסטר האלבום 10. תמונה: קורס מש"צים 2006. היה בנזונע של דבר! או יה
http://img126.imageshack.us/my.php?image=imag01132ui.jpg

A Hilit

New member
אייסי\מסן:

אייסי: 335355136 למרות שאני לא מתחברת הרבה מסן: [email protected] עלוב. אני יודעת. זה מסנג'ר מלפני שנים! בבקשה אל תסקלו אותי! *נסקלת**בורחת*

TheImpactBoy

New member
עונה:

1. שם: אביעד 2. גיל: 20 3. עיר: עכו 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: שנה שנייה בצבא 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: חיל הים חיפה 6. נולדתי ב...: חיפה 7. היתי כבר במדינות הבאות: ישראל 8. שומע נייטוויש כבר: 3 שנים 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: סנצ'רי, וואנס, ווישמאסטר, אושיאן בורן 10. תמונה: לא יודע למה האושר בתמונה...O_ם

טגדם

1. שם: ורד. 2. גיל: 16 וחצי
. 3. עיר: הרצליה. 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י"א. 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: בצפר. 6. נולדתי ב...: 20.7.90, בירושלים. 7. הייתי כבר במדינות הבאות: צרפת, הולנד, גרמניה, אנגליה, תורכיה. 8. שומע נייטוויש כבר: שנתיים. 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: אם קנויים אז נראה לי שרק חולצה. 10. תמונה: יצאתי מסוממת ממש, מהברמצווה של אח שלי. MSN: [email protected] שכחתי את הסיסמה לאייסיקיו.

למעלה